גליה 24 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סורי שאני מציקה לך
8 תגובות
עמוד 1
  • מעירים, מתקשרים לטלפון הסלולרי כשהתינוק רעב ובוכה.

אני מבינה שגיסתך ילדה כבר, המון המון מזל טוב

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • עוד משהו- אם אני זוכרת נכון, יש גם שעות שמוגדרות להנקה, שבהם יש עזרה מאחות מהתינוקייה שמדריכה איך להניק...ואם התינוק רעב שלא בשעות האלה, בלילה או ביום אז הם מתקשרים ומבקשים להגיע להניק,אלא אם האמא מבקשת לתת תמ"ל.
  • אבל גיסתי שומרת שבת
  • תודה רעותי
  • הבנתי, אני בטוחה שיהיה סידור בשבילה, האחיות במחלקה יבואו להעיר אותה או משהו כזה, או שהיא יכולה לחתום על ביות מלא אם היא רוצה
    ולא נורא על הקיסרי, העיקר שה

• כן בהחלט
  • טוב זה אומנם כראחרי אבל היא יכולה לבקש שיתקשרו למחלקה ואחות תעיר אותה ותגיע להניק

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• ואי פספסתי את ההודעה...
    הייתי במשמרת, אבל שוב בחדר קבלה של תינוקות ולא באלה שכבר גדולים אז לא הספקתי לדבר איתה ולעזור לה....בכל מקרה אם את מדברת איתה עכשיו אז היא יכולה לבקש שיביאו לה את התינוק ולנסות להניק בחדר....ומי ששומרת שבת אנחנו מתקשרות לאחיות ביולדות והם מעירים את היולדת או מביאים לה את התינוק.

זה קצת באסה שדווקא ליולדות כאלה במיוחד שהן קרובות\חברות קשה לי לעזור כשאני בחדר קבלה ואם יש משמרת כמו היום עם 15 לידות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה