שאלה לגביי המים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת.....
    תעריפי המים עולים אבל אם משתמשים יותר מידיי עדיין יש קנס או שביטלו את זה בגלל שהמחירים עלו?
    צריך עדיין לעדכן במס' הנפשות בבית או שזה כבר לא משנה?
8 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג רק בלאגן זה עושה אף אחד לא מבין איך מחייבים

לפי מה שהבנתי יש תעריפים לפי כמות שימוש ומסתכלים לפי מספר הנפשות בבית
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • צריך לעדכן את מס' הנפשות בבית.
    למרות עליית המחירים - הקנס בעינו עומד.

• נראה לי שעד 4 נפשות עין מה לעדכן

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אני חושבת שזה עד 16קב' לבית אם לא מעדכנים
    את מס' הנפשות ואם מעדכנים אז יש תוספת לאדם
    אל תזלזלו חבל לשלם יותר זה המון
  • דיברתי איתם בראשל"צ שבוע שעבר אז ככה:

אוטומתית אם לא עידכנתם עד 31/12/09 מה-1/1/2010
    גם אם אתם משפחה של 6 נפשות אתם נחשבים לאדם בודד כשהמינימום שהם נותנים לבית הוא 24 קוב

ולכל אדם 10 קוב במקום 8 שהיה עד כו.

לכן שווה מאוד לעדכן.

במקרה שלנו אנחנו בממוצע לא עוברים זאת כך שקודם בעזרת השם תצא פיצית ואז נעדכן ויהיה לנו יותר

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• בעקרון אנחנו מעודכנים כשלושה נפשות, כך שאין בעייה
    העניין הוא שכנראה אמא שלי תשהה אצלנו בחודש הקרוב
    השאלה אם צריך לעשות אם זה משהו? כי עוד בן אדם בבית אומר שיהיה שימוש גדול יותר במים...או שאולי בכלל לא מעניין אותם כי בעקרון אמא שלי גרה במקום אחר...אוףףףףף, מסובך, לא מתאים לי לשלם קנסות מיותרים!!!!!
  • ממה שידוע לי היא צריכה להיות רשומה ב"ת שלכם ואם לא אז לא נראה לי שאפשר זה אירוח זמני ולא חושבת שתופס תבררי אם אפשר לעשות משהו

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• תודה עירית, ניסיתי היום לתפוס אותם בטלפון, לא הצלחתי לדבר עם מישהו אנושי, רק עם התקליט שלהם שמסביר הכל, אבל אני רוצה לדבר עם מישהו כדי להיות בטוחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה