טוב... שאלה קצת מוזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במותק של פסטיבל טוביה צפיר משחק גם את סבא טוביה וגם את טובי דובי... ואני לא זוכרת באיזה הקשר, אבל הסברתי לנועם ששניהם זה תחפושת ואותו בן אדם מתחפש פעם אחת לסבא טוביה ופעם שניה לטובי דובי ושהוא גם בלו הדוב בספר הג'ונגל...
    אח"כ חשבתי על זה שאולי אני קצת "הורסת" לו את התמימות והילדות... כמו שילדים קטנים בחו"ל מאמינים שסנטה קלאוס אמיתי....

אתן חושבות שזה בסדר שאני מסבירה לו? או לשכוח מזה ולדבר איתו על זה כרגיל? כי כל פעם שהוא רואה את הדיסק או שומע שירים מהפסטיבל הוא שואל אותי "נכון טובי דובי הוריד את התחפושת והתחפש לסבא טוביה?"
    מה אתן אומרות?

5 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחח מאמי , טוב אם זה מגיע ממנו והוא שאל אז נראה לי בסדר אבל אם יזמת והסברת נראה לי מיותר ובאמת קצת מפורט לתמימות שלהם.

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• כמו שעירית כתבה
  • חחח בדיוק לפני שבוע ישבנו בהפסקה של הלימודים ודיברנו עם הבנות על סנטה קלאוס וכאלה. כמה מהבנות הן אמריקאיות שגידלו את הילדים שהיו קטנים בארה"ב ואמרו שעד גיל נורא מאוחר הם האמינו בסנטה קלאוס ובפיית השיניים והן לא רצו להרוס להם את האמונה ואף פעם לא סיפרו את האמת...
    אני לא בעד זה- אני בעד לספר את האמת בכל דבר גם שהילדים ממש קטנים. אופק למשל מזהה את ציפי שביט בכל התחפושות שלה ויודע שזאת היא שמתחפשת כל פעם למשהו אחר. לדעתי את עושה נכון שאת מסבירה לו בצורה בוגרת מה קורה.
    זה טוב ויפה לפתח את הדמיון אבל אני חושבת שגם ילד צריך לדעת את האמת בעולם של היום שהוא כבר לא כ"כ תמים כמו פעם ולא להאמין בכל מיני שטויות!

אופק יודע את כל מה שקורה בבית כולל זה שהאוטו במוסך ,מה התקלקל (מצחיק לשמוע אותו אומר שהחליפו לאוטו שלנו את הראש מנוע חחחחח), ורואה סרטונים בוטיוב איך בונים איגלו ועוד כל מיני דברים שהוא שואל אותנו....
  • עירית... אני חושבת שזה התחיל מהתמונה שעל העטיפה של הדיסק....
    הוא שאל למה רק סבא טוביה פה וטובי דובי לא... אז הסברתי לו....

• גם אצלי זה ככה

כל פעם ששחר רואה את טוביה צפיר מחופש למשהו לא משנה מה הוא אומר לי הנה טובי דובי
    הוא ישר מזהה אותו
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה