בנות, חייבת המלצה על טיוליון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איילי לא סובל טיולון של BREVI
    נסיתי לשים אותו בטיולון פעם ראשונה לפני כמה ימים, הוא לא רוצה לשבת בו אפילו דקה מה זה? אוף
    ]
12 תגובות
עמוד 1
  • מה זה ההתעלמות הזאת???
    ]
  • תגידי מה את מחפשת שיהיה בטיולון (משקל, קיפול, גודל, מצבי שכיבה וכו') ולפי זה נוכל לעזור לך...
    לנו יש של ד"ר בייבי ולדעתי הוא מעולה נוח ועונה על כל הצרכים....
  • שהכל יהיה
    ]
  • האת- אף פעם לא שמעתי שילד לא אוהב טיולון מסויים.. לכן אני לא ממש יודעת מה לייעץ לך..
    אולי הוא לא אוהב את המרווח שיש בטיולון מול עגלה, ואולי זה סתם לא רגיל לו.
    קניתם את הטיולון הזה? או ששמת אותו בטיולון של מישהו אחר?
    אנחנו הלכנו ובדקנו מה טוב וזול וקנינו..
    אולי תקחי איתך את הבן שלך לחנות- ותנסי להושיב אותו על כל מני סוגי טיולונים,
    לראות איזה סגנון הוא אוהב..
    שיהיה בהצלחה!
  • לנו יש את האינגליזינה והוא סבבה,
    למרות שכבר יותר משנה עילאי לא רוצה עגלה.
    תנסי אותו בשילב

מיטל

• לי יש את של ד"ר בייבי והוא מעולה
  • יש את הטיולון הזה:

http://www.tinokids.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=298

הוא יפייפה ,קליל והיתרון שלו שהוא מתקפל ונכנס לתיק שזה ממש מגניב ..
    יש אותו למיכל ,ראיתי אותו והוא ממש נוח ...

• לי היה בנועם של ד"ר בייבי דגם קטלוניה.... יפה וממש נוח ועלה בערך 300-400 ש"ח...

• יש לשחר/טל את הטיולון הבא..והוא מעולה !!!!!
    שלנו בצבע ירקרק מגניב
    html]
  • קנינו לה בגיל שנה את הטיולון של צי'קו- לונדון
    יש לו 3 מצבים..מתקפל מטריה...סל רחב מתחת לשים כל מיני...והכי חשוב הוא כל כך קליל שאני מרימה אותו ביד אחת בלי מאמץ בכלל...טיולון זה לא פרקטי להרבה זמן ..אצלינו בכל אופן לא..מאז שהיא התחילה ללכת אני יכולה לספור על 2 ידיים את כמות הפעמים שהיא היתה בטיולון
    http://www.tif-vetaf.co.il/Product.asp?ProID=2055
    בכל מקרה לנו יש כזה בכתום..ממליצה

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• היה לנו טיולון אקטסרא 5 של ד"ר בייבי, מעולה, עלה בסביבות 400 שקלים, אפילו פחות, יש לו 5 מצבים למשענת, מתקפל בקלות ונוח מאד
  • אז לנו ש את הטיולון הזה ששמו לך בקישור של אינפנטי בלי מעקה עם 3 גלגלים עלה 490 ש"ח לפני שנה וחצי וזה הדבר הכי טוב שקניתי מאז שאני זוכרת את עצמי.
    פשוט ברכה של עגלה!!!!!!!

[
    [
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה