גגגגגגזזזזזזזזזזזזזזזזיייייייייםםםםםםםםםםםםםםםם!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי בשמחה את ביתי הראשונה לפני חודשיים וחצי, ואתמול אמרתי לבעלי שאחרי כל מה שעברתי בחיי - אני בת 34 - אני מגדירה את התקופה האחרונה כתקופה הקשה, הגרועה, המתסכלת, העייפה, המדכאת יותר בחיי.... ימים שלמים של צרחות, חוסר שינה, עייפות, הילדה לא רגועה לשנייה, מה לא ניסיתי... גרייפוואטר, גליקול, קניתי מנשא הכי יקר שיש, בקבוק בי פרי... בקיצור כלום לא עזר.. רק הזמן
    טיפ קטן להורים המתוסכלים הפתרון היחיד היה להחזיק אותה מהבטן או בשכיבה ולקפץ כמו מטומטמת על הקצה של המיטה שלנו... משום מה הקפיצות מרגיעות אותה... זה רק הולך ומשתפר, והיום יש לי כמה שעות של שקט
    מאחלת לכולכם בהצלחה ושיעבור מהר....
4 תגובות
עמוד 1
  • אחרי הכל- עם כל הדברים היקרים בעולם מה שהתינוקי הקטן שלנו צריך זה את חום גופנו..
    את המגע והחום, לא של הבקבוק ולא של התרופה אלא את החום שלנו..
  • גם אם תעמדי ותנדנדי אותה בתנועות קפיצה קלות כמו שאת עושה בישיבה זה עוזר
    לפעמים אני מאכילה אותו תוך כדי הליכה

התעמלות עם הרגליים עוזרת קצת
    כל הטיפות נגד גזים הכל שטויות

מה שעוזר הרבה פעמים זו מקלחת טובה ומרגיעה
    ותה שומר או קמומיל טבעי כשאת מסננת את הגרגרים
    והתינוק שותה את המים

והזמן..אני באותה סירה אבל הגזים מתחילים טיפה להרגע כל יום יותר טוב
    בהצלחה
    [url=http://www.glitterfly.com]
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • חחחחחחחחחחחח יואו הרגת אותי