היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי רוצה לדעת מה אתן אומרות כמתוקים שלכן מספרים שאחד הילדים הרביץ לו בגן 1. הייתי אומרת מי שמרביץ לך תגיד לגננת 2. הייתי אומרת מי שמרביץ תחזיר לו בחזרה 3. לא מגיבה ואומרת לא נורא 4. פונה למחרת לגננת ומספרת לה ואומרת לה שישימו לב
זה שאלון אמריקאי לבחור תשובה או שניים
טוב הבת שלי כמעט בת 4 ובהתחלה הייתי אומרת לה שתגיד לגננת ואז ראיתי שהיא חותפת יותר מידי אז אמרתי להשמי שמרביץ אז שתחזיר ולמי שזה נראה לא חינוכי אז יש ילדים שהם מאוד מופנמים וביישנים שרק חוטפים ואני לא רוצה שהיא רק תחטוף
13 תגובות
עמוד 1
אין את התושבה שלי --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
שילה שלי הוא מופנם ורגיש אבל מחטיף בלי סוף.. אני שואלת אותו אם הוא סיפר לגננת וגם אומרת לו לא נורא.. כי אני באמת יודעת שהיום הוא חטף, מחר הוא יחטיף.. ככה זה הגיל הזה! אם הייתי רואה שזה נמשך הרבה- הייתי אומרת לגננת, לא על סתם מכה. חוצמזה- אם הסיבה של המכה היא- כי הוא רצה משהו, אני מלמדת אותו לדבר במקום, אני פשוט חופרת לו בלי סוף שאפשר לדבר ולהגיד יפה מה רוצים במקום להרביץ, זה הרבה יותר נעים! אני לא אומרת לו להחזיר!! אני ממש ממש ממש נגד.
פיתוש --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
הייתי אומרת להן לכסחחחחחחחח אותו בחזרה:)
אני מספרת לגננת שתשים לב בדרך כלל זה נפתר אם הגננת מעירה כל הזמן לאותו ילד ומבהירה שאסור להרביץ ילדים לא אוהבים להיות ה "רעים "
אני אגיד לכם למה אני אומרת לילדה להחזיר כי אני גרה בשכוה שהילדים פה מגיעים מבתים של מצוקה וחסר להם הרבה אז את התסכול שלהם הם מוציאים במכות ואני נגד מכות אבל מה יעזור שאני כל הזמן ילמד את הבת שלי לא להרביץ וההורים האחרים לא איכפת להם לכן הגעתי למסקנה זו יכול להיות שאם הייתי גרה במקום אחר זה היה שונה
אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך, אם הייתי גרה באיזור כזה.. אבל אני חושבת שאת מלמדת את הבת שלך להיות בדיוק כמוהם- להרביץ כדי להוציא תסכולים.. אז בתחלה מותר רק להחזיר אח"כ מותר גם להתחיל. כל עוד אנחנו נותנים אופציה ש- מכות זה לגיטימי- אין גבול מתי הוא התחיל או מתי הוא עשה משהו שגרם לי להתחיל..
אני יודעת שיש משפחות נורמטיביות שגרות במקומות כאלה אבל החינוך של הילדים שלהן חייב להיות שונה מהחינוך של הילדים בשכונה, הם חייבים להבדיל שההתנהגות של הילדים האלה היא לא טובה והן מתנהגים בצורה שונה, אחרת אפשר ללמוד מההתנהגויות האלה בקלות..
אין שום ייאוש..
אני אומרת לשקדי שתגיד לאותו ילד/ה שזה לא נעים לה ושאם הוא/היא ירביצו לה שוב, היא לא תשחק איתם. בשום אופן לא להחזיר...
או, בדיוק בזמן
גם אני נגד ללמד אותם להחזיר למרות שאם הוא יבוא בעתיד לספר לבעלי אני בטוחה שבעלי יעודד אותו להיות "גבר"