אין לכן מושג מה עובר עליי בימים האחרונים.....ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות...אין לכן מושג מה קרה לי עם דבירי ביום ראשון....
    הכל התרחש בשעות הבוקר....ישבתי פה על המחשב ועניתי על כמה תגובות בפורום ...דביר היה בידיים שלי, הוא בדיוק סיים לאכול, הוא היה עירני, ורציתי ש"יראה קצת עולם" אז העברתי אותו לטרמפולינה שמוצבת כדרך קבע על שולחן פינת האוכל (במטרה להגן עליו משלומיקו שלא יציק לו ויכה אותו) אז למרות ששלומיקו לא בבית בשעות הבוקר, אלא במעון, בכל זאת הטרמפולינה נשארה מוצבת על השולחן ומתוך הרגל באתי להניח את דביר עליה, שוב- כשהיא מוצבת על השולחן. קערת פירות שהיתה מונחת אף היא על השולחן הפריעה קצת ליציבות של הטרמפולינה, ואני ברוב טיפשותי חשבתי, רק חשבתי שאצליח ביד אחת לתמוך את הטרמפולינה ובשניה להזיז את קערת הפירות.....איזו טיפשות שנובעת בעיקר מעייפות מרובה, מחוסר שינה, פשוט לא הייתי בפוקוס, אז כמובן שאיבדתי שליטה וראיתי במו עיניי את הטרמפולינה נופלת לרצפה כאשר דביר בתוכה עם הפנים לכיוון הרצפה
42 תגובות
עמוד 1
  • וווווואאאאאאאאאאוווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איזה פחד!!!!!!!!!!!!!!!!

• הי,
    את לא מכירה אותי אבל רציתי להגיד- שלא שזה כיף גדול אבל זה קורה להמון אמהות.
    ויחד עם הילד נולדות נקיפות המצפון, קרה לי עם הבכור- נפל לי מהשידה- ישר לריצפה ללא שטיח- מגובה של מעל מטר.
    במזל לא קרה כלום אבל אני הייתי בטראומה של החיים- והרופאה "המתוקה" שלי ממש לא הקלה עלי וגרמה לי הרגיש כמו מינימום פושעת סידרתית.
    ברגעים האלו מקבלים את האחריות שלנו לפרצוף, אבל אין מה לעשות זה טבעי שבתור זו שנמצאת איתו 100% מהזמן יקרו גם טעויות ואת בן אדם ובן אדם עייף כמו שאמרת. זה נשמע כמו קלישאה אבל חייבים ללמוד לסלוח לעצמנו אם רוצים ללמד את הקטנים שלנו לעשות את זה..
    וכמובן ללמוד מהטעויות של עצמנו,
    קבלי הרבה תמיכה\ המון אמהות היו בצבך...
  • יוו איזה סרט רעעע..
  • ואי נטלי מאמי
  • אוי מותק

• ואי מאמי קבלי מלא

• ממי תזכרי תמיד - את אמא מעולהההההה

באהבה סיון
  • נשמה שלי

• חמודה, אני כל כך מבינה אותך, בעיקר לאור העובדה שדביר בגיל של
    יואבי שלי.
    כל כמה ימים קורה אצלנו בבית משהו שאחריו אנחנו חושבים "שיואו,
    זה היה יכול להגמר רע". רק היום הסתובבתי עם יואבי במנשא וכשבאתי להכנס
    לאוטו הוא קיבל בטעות מכה בראש מהמראה של הדלת

• קבלי הרבה חיבוקים
    לצערנו דברים כאלה קורים. והכי נורא זה התסכול ורגשי האשמה אוי רגשי האשמה. די תירגעי את "העונש" שלך כבר קיבלת - בכית מספיק דאגת מספיק כאבת מספיק עכשיו תתרכזי בדביר המתוק פנקי אותו וחבקי אותו ופשוט תגידי לעצמך שאת ממשיכה הלאה ומעכשיו את דואגת ושומרת עליו פי אלף...... אפילו אם זה נראה לך סופר מוגזם. ככה לדעתי תרגישי יותר טוב עם עצמך.
    ה' ישמור את דביר ואת הילד הגדול גם והכל יהיה בסדר.

• נשמע שאת עוברת ימים קשים

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • מאמי אני ממש עם דמעות בעיניים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי קודם קבלי[
  • וואוו..איזה סיפור מפחיד

• ]

]
  • יואוווו אלוהים
    אני קראתי פשוט בלי הפסקה.....כל כך שומעים מהמילים שלך את ההרגשה הזוועתית הזו ודמיינת פשוט את הנפילה שלו.......
    אוי אלוהים
    ברוך ה' שהנפילה עברה בסדר וללא כל פגע, תודה לאל. עדיף שיבדקו עכשיו את תפקודי הקרישה ולא שיהייה משהו אחר מאוחר יותר חלילה.

יהיה בסדר, נשמה שלי - ברוב המקרים - זה כלום.
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • נשמה דבר ראשון
    כמו שמישהי כתבה פה- זה לא צריך לקרות אבל זה קורה.
    מספיק חלקיק שניה קטן של חוסר תשומת לב- טעות אנוש.
    את לא אשמה .
    גם לי , ירין עף מהשידה , וירין עף על הכביש ישר מהעגלת סופר (העגלה הדרדרה לכביש) ברוך ה' שבאמת אלוהים שמר לך על הילד.
    שולחת חיבוקים ומחזיקה אצבעות שזה אכן אזעקת שווא
  • ווואי, איזה סיפור מלחיץ

• מאמי שלי
  • מתוקה שלי...
    מה עברתם... מזל שהכל בסדר עכשיו!
    ובקשר אלייף אני ממש אבל ממש מבינה אותך...
    כשמרומי היה בן 5 חודשים הוא נשמט מהידיים שלי בזמן האכלת לילה כי ניקרתי... והרגשץי בדיוק כמוך...
    זה יעבור לאט לאט... כולנו בני אדם... זה עלול לקרות לכל אחד. תתנחמי בכך שלא קרה לו כלום!
    ובקשר לבדיקות אני מתפללת שתהיה תוצאה טובה. ואולי כל הנפילה הזאת קרתה לטובה (אם אפשר לקרוא לזה כך) ,לולא הנפילה לא היית מגיעה איתו לביה"ח ולא היו בודקים את הוריד שלו... לכן, כל דבר שקורה, קורה לטובה... הכל יסתדר.
  • מפחיד לגמרי....
  • מאמי קבלי המון
  • תודה רבה על התמיכה בנות
  • קבלי מלא
    רק בשורות טובות
  • יקירתי
    קודם כל ולפני הכל קבלי מיליוני
  • אוי מאמי
  • אני מצטערת
  • אני חושבת שאת צריכה לסלוח לעצמך, הרי בכוונה לא הייתי לעולם עושה דבר כזה וזה קרה בטעות !!! בטעות!!!!! טעות זאת אומרת שלא רציתי אבל בכל זאת זה קרה ואין זה אשמתך.
    אני מבינה את הבהלה, גם אני הייתי נבהלת כמוך וזה מראה לי כמה את אמא טובה ואוהבת.
    קבלי חיבוק
  • נגה, את ממש מזכירה לי את התגובה של אמא שלי ברגעים הראשונים
  • אין לך מה לשנוא את עצמך,
    את אמא מדהימה, ואילו דברים שקורים,
    הרי לא עשית את זה בכוונה!!!!
    העיקר שהכל בסדר איתו וש ה' שמר עליו!!!!!!
    מחזיקה לך אצבעות שהתוצאות יהיו תקינות
    יום נישואין
  • אין לך מה לשנוא את עצמך,
    את אמא מדהימה, ואילו דברים שקורים,
    הרי לא עשית את זה בכוונה!!!!
    העיקר שהכל בסדר איתו וש ה' שמר עליו!!!!!!
    מחזיקה לך אצבעות שהתוצאות יהיו תקינות
    יום נישואין
  • יווווו.... אמאלה'........
    קבלי המון

• כואבת את כאבך מרגישה את העצב אבל מאמי זאת לא אשמתך ואל תדאגי ב"ה הכל יהיה בסדר
  • נגה, אני אוהבת אותך ומעריכה את הדעות שלך מאוד אבל נראה לי שנטלי מלקה את עצמה מספיק, ואני בטוחה שאת הלקח שלה היא למדה בגדול, אצל כולנו היו טעויות בשיקול דעת. אצלנו מה שקרה זה שיוסי שם את שחר בכיסא אוכל ושכח לסגור אותה ברצועות, ואחרי שנייה היא נפלה על הרצפה מגובה של הכיסא

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• מאמי אני כל כך מבינה אותך.
    בשבוע שעבר עדן נפלה לנו מהמיטה שלנו כששנינו היינו לידה. היא פשוט זינקה למטה. גם דרור וגם אני הרגשנו פשוט חרא עם עצמינו.
    אבל את חייבת להסתכל גם על הצד החיובי שבדבר (מפתיע אבל יש)
    אם באמת יש לדבירוש בעיה עם הקרישה או כל דבר אחר (ואני מתפללת ומחזיקה אצבעות שלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה