חדשה בהריון שני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,
    אמשח להצטרף לפורום שלכן. אני קוראת מהצד כבר המון זמן

אני מחיפה, את לבונבון בן שנה וחצי ובהריון שני עם בובוניירה קטנה.

אהיה חצופה אבל על ההתחלה אבקש את עזרתכן.... אני אובדת עצות ולחוצה ברמות...

אני בהריון בשבוע 17. אתמול קיבלתי תשובה על בדיקת החלבון העוברי... על הפנים. יצא לי 1:40 ! אני בת 28, ההריון הראשון היה בסדר גמור אין לנו במשפחה כלום... ועדיין...
    אני מתה מפחד... תעזרו לי..
    מה עכשיו? מי יכולה להמליץ לי אצל מי לעשות דיקור מי שפיר?

תודה מראש.... וסליחה...
9 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה ושיהיה הריון קל תקין ומלא
  • ברוכה הבאה!!!!!!!

אני לא עשיתי מי שפיר כי לא הייתי צריכה ברוך ה'

אמנם זו תוצאה סטטיסטית - אבל עדיין הייתי מתייעצת עם רופא הנשים שלי וסביר להניח שהייתי עושה מי שפיר בשביל להיות שקטה.......
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • ברוכה הבאה

• ברוכה הבאה...
    אין לי המלצות אבל אני יכולה לנסות להרגיע אותך ששמעתי על המון מקרים (כולל אחותי ושכנה) שהחלבון העוברי יצא לא תקין והמי שפיר היו תקינים לחלוטין וכמובן נולדו להם ילדים בריאים
  • שוב כפי שכבר אמרו לך תבדקי מה הסיכוי לפגיעה בעובר בבדיקת מי שפיר מול הסיכויים למומים אצל העובר. גם אצלי בהריון השני בגיל 28 חלבון עוברי לא היה תקין , לקחתי סיכון ולא עשיתי מי שפיר אלא הסתפקתי בסקירת מערכות נרחבת והכל היה תקין . בהריון שלישי בגיל 37 כן עשיתי מישפיר בגלל הגיל (היה ברור לי שחלבון עוברי לא יהיה תקין , סטטיסטית בגלל הגיל) הבדיקה לא נוראית בכלל עשיתי אצל פר' ליפיץ ברמת אביב , הוא עובד עם כמה קופות . הלכתי באופן פרטי וקיבלתי החזרים אחר כך.
  • ברוכה הבאה
    לגביי הבדיקה אני לא יכולה לעזור לך חוץ מלהחזיק לך אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה