היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שעברה את הסיוט הזה... אני עדיין לא יודעת אם המעסיק שלי יפנה לתמ"ת, מחלקה אחת איימה שכן, מחלקה אחרת (שאליה עברתי בינתיים) לא מעורבת
4 תגובות
עמוד 1
קודם כל מציעה לך לפנות לשדולת הנשים יש להם קו חם בנושא הזה והם יתנו לך את הכלים .
תקראי קצת באתר שדולת הנשים. ניתן לפנות אליהן, יש להן סוללת עו"ד, חלקן בחינם, חלקן בשכר פעוט. ממליצה להיעזר בהן. www.iwn.org.il בהצלחה גוזל! (זה שהם קונצרן גדול, עדיין לא אומר שמותר להם לעבור על החוק.)
מעסיק הרוצה לפטר עובדת בהריון חייב להגיש בקשה מסודרת למשרד התמ"ת והיום הם הקשו את התנאים לקבלת היתר פיטורין. ברגע שהם מגישים את הבקשה יוצרים איתך קשר טלפוני/מכתב ומזמנים אותך לשימוע כדי לשמוע את גרסתך, מזמינים את המנהל שלך בפועל לתת את הגרסה שלהם שהפיטורין לא קשורים להריונך אלא לדוגמא לצמצומים והם חייבים להביא אסמכתאות לעניין ורק אחרי ששומעים את 2 הצדדים המפקחת על חוק עבודת נשים מחליטה האם יש לתת היתר פיטורין או לא. זה הטלפון של התמ"ת תבררי האם הגישו כנגדך בקשה להיתר פיטורין. 03-5634194- ת"א
את יכולה לפנות לנעמ"ת לגבי בדיקת זכויותייך. אם את עובדת פחות מחצי שנה הם יכולים לפטר גם בלי היתר פיטורין ואם את יותר מחצי שנה אז החוק מחייב היתר פיטורין.
קחי בחשבון שקבלת היתר פיטורין לוקחת זמן לפעמים קרוב ל-3 חודשים.
בהצלחה
דיברתי פעמיים עם שדולת הנשים, עונה שם לטלפון סטודנטית למשפטים שכותבת את התלונה ומעבירה לעו"ד, העו"ד מכתיב לה ואז היא חוזרת אליי ומכתיבה לי. אז זה לא בדיוק ייעוץ אישי. שנית- הייעוץ הוא לא בדיוק שחור ולבן, מי שמחליט זה הממונה בתמ"ת ואי אפשר לדעת מה השיקול דעת יהיה...