מה עושים כשצריך רופא כשהמרפאה סגורה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקשרו אליי מהגן של שילה
17 תגובות
עמוד 1
  • או שהולכים למוקד או למיון....
    החלמה מהירה מהירה מהירה
  • תודה מותק..

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • לנו קרה כמה וכמה פעמים שלא הצלחנו לקבוע תור לאותו יום, אז הלכנו למוקד.

החלמה מהירה לשילה
  • רפואה שלמה
  • מאמי, בלי לפגוע, אבל אם ראית שילד לא מרגיש טוב למה שלחת אותו לגן?
  • תודה בנות!
  • שירגיש טוב המתוקי
  • מה???
    בודיקורט זה רק עד גיל 3???
    טוב שאת אומרת נתחיל לאגור או לקנות ע"ש יובל.
    נסי לבקש מרשם ע"ש הודיה, יש רופאים שאין להם בעיה עם זה...

החלמה מהירה ושבת שלום

• כן מותק.. האישור על הנחה לבודיקורט זה עד גיל 3..
    בלי הנחה זה עולה 90 ומשהו.. הייתי בשוק פעם ראשונה שהיא אמרה לי את המחיר!
  • תרגישו טוב
  • בני בן 3ו5 חודשים ורק אתמול בעלי קונה לו בודיקורד עם מרשם במחיר רגיל של מאוחדת 13 ש"ח לחבילה , מה שכן רוחקת טעתה ונתנה 20 אמפולות ואז יש לנו עכשיו להרבה זמן .
    מה שכן אני בחיים לא נותנת בודיקוד על תד עצמי , חוץ ממקרים של טיפול בהול כי התקפים תמיד בלילה ואז אין ברירה . זה תרופה סטאורידית לכל דבר ועניין זה שהיא נספגת דרך דרכי הנשימה לא עושה אותה פחות מסוכנת .
    אצלינו גם היה סיפור שהתחיל בחולשה עם חום קל שיורד עולה ויורד , מרגע ראשון השארתי אותו בבית והתברר לנו בהמשך השבוע שזאת כן דלקת ראות חריפה .
    אישית היתי הולכת לרופא בכל מקרה , גם מיון הוא אופציה מבחינת.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אפשר לקחת למר"מ או מרל"מ, אם את בכללית אפשר להתקשר להתייעץ עם אחות ב- 2700* והאחות אפילו יכולה לשלוח הפנייה ישירות למיון במקרה הצורך.

רק בריאות
  • היי
    אני אישית שאביאל חוטף קוצר נשימה אני ישר מחברת אותו למכשיר האנלציה עם אני רואה שההתקף חזק וזה בשעה שהרופא לא עובד אז אני טסה למוקד הוא מזמינה רופא הביתה על מנת לקבל הפניה למיון והיו כמה מקרים שאישפזו אותו אז במקרה שלו אני לא מחכה ועם ההתקף לא חזק אבל יש התקף אני לוקחת לרופא ומשאירה אותו להשגחה בבית כי אני מפחדת משיתפתח ליותר גרוע.
    רחל

• לדעתי לכי איתו למוקד ואל תטפלי לבדך בבית
    היה לנו מקרה דומה..התחיל גם מהבוקר נשימות מהירות עשינו אינהלציה ושלחנו לגן ..בצהריים הזעיקו אותי דחוף מהעבודה לגן הילדה בקושי נשמה..ועוד בטפשותי ישבתי שם ועשיתי לה אינהלציה כמו מפגרת במקום לרוץ למוקד...
    אחרי שעה ראינו שזה לא משתפר ובאמת הזמנו תור לרופאה..כשהיא ראתה את מצבה נתנה לנו הפנייה למיון וכשהגענו לשם הרופא הסתכל עלינו ככה ואמר
  • אם יש ביטוח, מזמינים רופא הביתה...
    וממנו מקבלים הפנייה למיון או מזמינים אמבולנס בעת הצורך .

לא שולחים ילד חולה לגן.
    המערכת החיסונית שלו חלשה ובכך הוא פגיע הרבה יותר לוירוסים נוספים
    לאו דווקא בגלל חשש להדבקה של ילדים אחרים.

מכשיר אינהלציה בבית- יש בצורות חמודות..לנו יש פינגווין...
    את קונה תמיסת מי מלח מזרק קטן ומחט ויאללה לעבודה ...
    את הונטולין בודיקורט וכו' צריך לקבל מרופא ולא נותנים ככה סתם.
    קוצר נשימה אינו מחייב שזה אסטמה ולכן לא תמיד יקבלו טיפול סטרואידים.

http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096
    html]
  • מיכל צודקת 100 אחוז , לא נותנים סטאורידים על דעת עצמי - זה יותר מוסכן מאנטיביוטיקה ,מספיק לראות איך משפיע ונטולין. בני רגוע מאוד באופי עם ונטולין מקבל עצבים ומתנהג כמו איזה ערס קטן . שמעתע שיש ילדים שגם בודיקןרד משפיע ככה . מה שכן שגם מימון משתנה בהתאם למקרה ספציפי - פעם רק בודיקורד . פעם וינטולין גם.
    הפעם בדלקת רעות אנחנו עושים גם איזה תרופה נוספת - חגיגה : 3 שתרופות ומי מלח .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה