לייף סטייל החדש-ממש שווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי סופר פארם זה מקום שעושה לי מצב רוח.. היום ההיתי אגב יש מבצעים ממש טובים מלא דברים 1+1 והים עשיתי את הלליף סטייל החדש הפעם הכרטיס שונה מהישן שזה כרטיס אשראי לכל המקומות לא מוגבל רק לטויס ארס סופר פארם ומקדולנד אה וזה ממש שווה כי לא משלמים עליו כלום במשך שנתיים(אחרי שנתיים אפשר לבטל..בלי התחייבות) וכמובן שולחים מלא קופונים
    ושנה הבאה אני יקבל הטבה לקניות בסופר פארם -עד 700 שח ---זה תלוי בכמה מבזבזים--אני בטוח יקבל את המקסימום..
    נראה לי ממש טוב שאלתי את הבחורה שצרפה אותי איפה הקיש אמרה שאין-חמודה אומרת לי:מה אכפת לך תבטלי אחרי שנתיים...
    נראה טוב לא?אקיצר למי שאין וקונה בסופר פארם -כמוני נראה לי כדאי..
12 תגובות
עמוד 1
  • מה לא שוה?
  • אים אפשר לבטל אחרי שנתיים אז בהחלט שווה
  • הקצ' הוא שלא ניתן לחזור לכרטיס הלייף סטייל הקודם (אחרי שמחליפים).
    בדקתי את זה.
    מה שאומר שאחרי שנתיים זה או החדש או כלום...
  • אני לא סומכת על אף אחד,
    בכל מקרה, אני מעדיפה לעבוד עם כרטיס אשראי אחד, וגם ככה אני לא משתוללת בסופר פארם (למרות שגם לי סופר פארם עושה מצב רוח טוב חייבים להודות
  • צריך לבדוק מה יש בסופר פארם שעושה לאנשים מצב רוח טוב

• טוב בקנדה זה אחרת כל חבר מועדון כאן זה כרטיס אשראי בארץ היה לי חבר מועדון לכל מקום אפשרי כאן אין לי לשום מקום כי לא בא לי שיהיו לי מליון כרטיסי אשראי
  • אה ותבדקי את האותיות הקטנות יכול להיות שיש תנאים שהיא לא אמרה כמו מינימום שימוש בחודש או בשנה והאם יש תשלום חודשי אם את לא קונה במינימום שהודר וכו... בהצלחה וקנייה נעימה אני באמת מתגעגעת ללייף סטייל שלי
  • יש לי את הכרטיס כבר חודשיים כמעט....
    במהלך שנת 2010 הם מתכוונים לבטל את הכרטיס הישן
    ולעבוד רק עם החדש.
    ההטבות הן אותן הטבות. בנתיים שום דבר לא שונה.
    היתרון הוא שאין עמלות של כרטיס למשך שנתיים, נכון.
    והוא משמש ככרטיס לכל דבר.
    אין מינימום שימוש לחודש.
    אפשר לבחור כרטיס לארץ בלבד, מסטר לחו"ל ולארץ, זהב פלטינה ...
    (כמובן שזה תלוי בבנק ולא בך מה תקבלי..אבל לבקש תמיד אפשר
    html]
  • אוגוסט-מה ההבדל בין הכרטיס הישן לחדש ??כי לא היה לי את הישן----ולא מבינה איך לא היה לי עד עכשיו??
  • לא יודעת מה ההבדל..
    אבל המטרה שלהם היא, שתשארי להם כמה שיותר כסף, לא?

• ההבדל הוא שהקודם- הארגיל הוא כרטיס שאין אפשרות לגהץ איתו חוץ מברשתות : מקדונלד'ס, סופר פארם, אופיס דיפו, טויס אר אס.
    החדש הוא כרטיס לכל דבר. ניתן לשימוש בכל מקום, ניתן למשוך מזומנים..
    כרטיס רגיל ..רק שכמו YOU, שופרסל H&O ושות'..יש לך הטבות במועדון של סופר פארם. ויש חוברת הטבות חודשית לרשתות שאליהן משוייך הכרטיס ( כמו בכרטיס הישן - הוזכרו למעלה) הנחמד הוא שאין עמלות כרטיס שנתיים..ואחרי שנה אם קנית ב ממוצע של 700 שקלים לחודש את תקבלי עד 700 שקלים החזר בחודש הראשון של השנה השנייה. אם קנית כל חודש ב 400-500 אז המתנה כביכול בתום השנה הראשונה לא תהיה 700 אלא 450 בערך...
    html]
  • אני עשיתי לפני חודש
    נראה לי שווה
    You're my heart, you're my soul

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה