היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני חייבת לשאול בשביל אחותי שהבן שלה נמצא בגן פרטי. היא רוצה להוציא אותו ולבטל עוד היום את הוראת הקבע והיא שואלת אם היא יכולה? הבעיה היא שהגננת מתייחסת בצורה משפילה כלפי אחותי ומדברת אליה לא יפה ואחותי פשוט חוששת להשאיר שם את הבן שלה. פשוט היום זה היום האחרון שאפשר לבטל את ההוראה. האם מבחינה משפטית אחותי עובקת על החוק אם היא מבטלת את ההסכם? והאם יש דרך אחרת שבה אחותי יכולה להוציא אותו מהגן בלי שיגרם לה בעיות? תודה רבה לכלמי שתענה.
2 תגובות
עמוד 1
הוא התחיל את השנה בגן? היא חתמה איתה על חוזה? יש תנאים/ קנסות שנאמרו בע"פ לגבי ביטול? אם המקום לא היה נראה לי הייתי מוציאה מייד ומבטלת - יותר מחודש ביטול היא לא תקבל