האם זה שטויות ואמונה טפלה או שזה באמת.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סתם ישבנו אתמול ודיברנו שעוד חודש וחצי כבר צריך ללכת ולעשות הזמנת לידה אי רוצה עגלה חדשה צריך ללכת לבחור ולהזמין עריסה מראש וכו'. ואמרתי שאני רוצה לבחור את הביגוד ומצעים לתינוקת אז אמא שלי אומרת לי לא את לא תלכי אני אלך ואני אבחר כי את אסור לך ללכת זה סימן לא טוב. אני אמרתי לה שזה שטויות. מה אתן אומרות?
8 תגובות
עמוד 1
תגידי - את בטוחה שזה ילד שני שלך? את לא היית בפורום בשנתיים ומשהו האחרונות?
כמעט כולנו הלכנו ועשינו הזמנת לידה לפני הלידה. בילד השני רובנו לקחנו את הדברים לפני הלידה
לא נשארה לך העריסה של ליאל? וזה שטויות. אמונה טפלה לחלוטין
ברור שהייתי פה ואני יודעת שעשיתן הזמנות אני את ההזמנה הראשונה שלי לא עשיתי כי בדיוק כשהיה זמן להזמין הייתי מאושפזת והדבר היחיד שכן בחרתי זה היה העגלה וגם.. זה היה מתוך קטלוג. שאמא שלי הביאה לי לבית חולים. כל השאר אמא שלי קנתה לבד. יש לי את המיטת תינוק של ליאל פירקנו אותה שלשום כי קנינו מיטת מעבר. בל אני רוצה להחתלה להשכיר את העריסה שאני אוכל לנייד אותה בבית.
שטויות
אמונה טפלה - לא סתם קוראים לה טפלה ..... ]
סתם שטויות!!! אבל עניין של אמונה לדעתי תעשי מה שאת מרגישה זה כמו שהייתי בהריון של עמית הלכנו לקנות צבעים לצבוע את החדר שלו והמוכר בחנות אמר לנו תקנו את הצבעים אבל אל תצבעו את החדר עכשיו רק אחרי הלידה גם בגלל עניין של אמונה אני אישית לא מאמינה בזה וברור שצבענו את החדר אבל אני מבינה את אלו שמאמינים בזהכמו שאומרים "איש איש באמונתו יחיה" למרות שזה מדבר על אמונה מבחינת דת אבל זה תקף לדעתי גם בעניין הזה בקיצור לכי לפי הרגש הפנימי שלך