תינוק הסובל מריפלוקס/צרבת משהו עם ניסיון בזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות תרם ביקרנו אצל הרופא אך כבר זיהיי אצל פיצית שהמיצי עיכול עולים לה לא בצורת פליטה אך זה נשמע יופי ורואים את הסבל הנוראי ,היא חייבת תנוחה בזווית ממש גבוהה, לא יודעת כבר אך לעזור לה קראתי קצת על:אלגיקל קיד קל צרבתשל ארומה לייף זה טיבעי מישהי מכירה עם ניסיון בנושא?
    יש לה תור בשלישי לרופא.

http://www.aroma-life.co.il/default.asp?catid={946427CC-DB2B-4A13-A780-55114DE58E1E}&details_type=1&itemid={6E0FC4F9-A116-4F8F-B9B0-58C3A9808E09}

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

13 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
  • לי יש נסיון כפול, לצערי, עם ריפלוקס.
    אבל אצלי לא עלו המיצי קיבע אלא האוכל בקשת.
    לא מכירה את החומר שאת מדברת עליו, אבל לדעתי היא עוד פיצית מדי בשביל חומרים כאלו, אפילו טיביעיים...
    אנחנו השתמשנו באינפאמיל - אוכל מיוחד, במקום מטרנה (אחרי שהפסקתי להניק, כמובן).
    זווית השכבה ולא להשכיב ישר אחרי אוכל, זה המעט שאפשר לעשות כרגע...אבל אחרי הביקר אצל רופא את תיהי חכמה יותר.

• היי חמודה,

מזל טוב!!!
    משפחה מהממת!!!!!!!!

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• אברהם גם עעם ריפלוקס
    אני יכולה להמליץ לך לעשות מעקב של הפליטות
    וגם תעשי לה מעקב משקל כל שבוע אם היא יורדת אז תנסי להחליף לה אבל אם היא עולה אז חבל לתת לה את האינפמיל כי אז היא תדחה את ההנקה

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • הי מותק
    אלגיקל קיד זה חומר שמבוסס על אצות ים - מגעיל בטירוף - ריחמנו על ירין בכל פעם שקיבל אותו, וגם ירין צרח לתפארת .
    בסוף ויתרנו עליו
    הוא גם קיבל אוכל אינפמיל AR שעזר, אבל דברי עם רופא ילדים ...
    בהצלחה
  • קודם כל מזל טוב להולדת הנסיכה

• וואו מזל טוב!!!!!!!!!!!!!! היא יצאה בסוף הא?
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אצלינו גם היה ריפולוקס כבר משבוע ראשון.אבל לא מיצי קיבה היו עולים היא פשוט הייתה מחזירה לנו את האוכל בקשת . בבית חולים פשוט הוסיפו לה דייסת קורנפלור למטרנה ,כשחזרנו הביתה ניסינו את האוכל הרפואי שעשה לה עצירות נוראית ובסופו של דבר הוספנו קורנפלור לסימילק טופ .
  • היי עירית
    אשמח לדעת אם השתמשת רק באלגיקל או מה אמר לך הרופא. אנחנו בבעיה דומה... מיצי קיבה שעולים וגורמים לאי נוחות. מצאתי את התרופה הזו באינטרנט ואני כבר כמה ימים שוקלת לקנות אותה... מתלבטת אם יש לזה תופעות לווי, אם זה יעזור? אם כדאי להתחיל טיפול? הייתי אצל הרופא וביקשתי מרשם לתרופה הוא אמר שהיא עוד קטנה (6 שבועות) ועולה יפה לכן הוא ממליץ שלא לתת תרופה בשלב הזה.
    אבל אני מתלבטת על האלגיקל... אני חושבת שהיא פשוט סובלת ונורא בא לי לעזור לה ולי איכשהו.
    עדי.
  • היי מאמי
  • גם הגדולה שלי סבלה מריפלוקס - וקיבלה אינפמיל מגיל חודשיים וחצי בערך - אבל אצלי היא גם לא ינקה, הייתי שואבת לה כל הזמן עד שהתייאשתי.....

אם היא יונקת ועולה יפה - חבל לתת לה את זה - אני הייתי מחכה לרופאת ילדים. גם ככה קונים את זה עם מרשם בבית מרקחת - ואולי היא תוכל לתת משהו אחר טבעי שיוכל להקל עליה.

תרגישו טוב
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני לא מכירה תכשיר טיבעי שיכול לעזור במקרה הזה.
    וגם אלעאי עלה מאוד יפה במשקל (הוא היה ממש קבב כפרה עליו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה