להחליף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות אתמול התחלתי לאור דייסת אורז של מטרנה ,
    מניסיונכן האם צריך להחליף פטמה ? אני מוסיפה לה 2 כפיות שטוחות
11 תגובות
עמוד 1
  • אם היא מאוד מתאמצת ביניקה מהבקבוק
    כלומר מזיעה, נהיית אדומה, חסרת סבלנות, מתעייפת..
    אז כן, צריך להחליף לה פיטמה

אם את רואה שהיא אוכלת בלי בעיות אז אין צורך
  • מה זה להחליף פטמה? איזה מספר פטמה יש עכשיו? ועל איזה כמות את שמה 2 כפות שטוחות?

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • לולי שבלולי פטמה מס' 2 ועל 180CC אני שמה לה 2 כפיות כמו של נס מה לא טוב?
  • בסדר גמור!!!
    הכי טוב זה שתראי שהיא לא מתאמצת לשתות, שלא לוקח לה יותר מדי זמן, שהיא עדיין שותה כמות יפה ולא יורדת בכמות.
    כל אלה יכולים להראות שקשה לה לשאוב את החלב מהבקבוק ועדיף להחליף פטמה.
    כשאני התחלתי לתת ללהב דייסה עברתי לפטמה X אבל גם הייתי שמה 2 כפות ולא כפיות.
    אז את יכולה לנסות פטמה 3

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • תודה סיווני יום מקסים
  • בדר"כ לדייסות עדיף להשתמש בפטמה המשולבת או בפטמת X , תלוי באיזה בקבוק את משתמשת.
    חבל שהיא סתם תתאמץ באכילה....

• שגית אני משתמשת בMAM מה דעתך, אני גם מפחדת שהיא תיחנק אבל מצד שני כדאי לנסות אולי ומקסימום להחזיר את הפטמות הישנות?
    אגב סיוון עדיך לתת 2 כפות? בינתיים עושה רושם שזה טעים לה או שהיא לא מרגישה , כמה פעמים את נותנת ?
    מצטערת על החפירות אין לי מושג
  • ל MAM יש את הפטמת X. אם הדייסה סמיכה היא לא תעבור לך גם בפטמה מס' 3.
    המסנגר שלי- sagitdaniel@hotmail.com
  • אז פטמת X לדייסה ואגב היא לא כזאת סמיכה אני שמה רק 2 כפיות אולי אשים קצת יותר, וכשאני נותנת לה מטרנה בלי דייסה אז פטמה רגילה שלב 2?
    אגב אם את מאכילה בדייסה כמה פעמים את מאכילה בדייסה?
  • 2 כפיות נראה לי סבבה גם אני נתתי 2 כפיות טיפה לטעם וקצת קלוריות ולדעתי הפטמה דיי מספיקה אבל אם זה כבר מאוד סמיך אז X של MAM ולפי המלצת מטרנה לא יותר מפעמיים ביום אחרי זה לא בריא, עודף קלוריות ולא יודעת מה עוד קישקשו לי רק אמרו שלא בריא יותר מפעמיים ביום

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• גם אני בדעה של שגית, הכי טוב פטמה משולבת. גם אני משתמשת לשקד ברגע שהתחלתי עם דייסות.

שיהיה בתאבון

[/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה