מגפה!!!! מה קורה פה לעזזאל??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשד: גבר ביצע מעשה מגונה בפני ילדים בבית החולים איכילוב

משטרת תל אביב עצרה גבר בן 36 מדרום העיר, בחשד שביצע מעשה מגונה בפומבי. על פי החשד, הגבר נכנס בלילה למחלקת הילדים בבית החולים איכילוב והחל לגעת בעצמו בפניהם.
    הוא יובא היום להארכת מעצרו בבית משפט השלום בעיר.

איזה פחד, ניצן היה מאושפז שם פעמיים
    אנשים ממש חולים בראש

12 תגובות
עמוד 1

• ממש מפחיד הדברים האלה כמה אנשים חולים יש במדינה הזאת.
    רחל

• חבל על הזמן מה שהולך במדינה

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • זה לא מגפה עכשיו, זה משהו שקיים כל הזמן

רק שאנחנו לא שמים לב לזה
  • צריך לסרס אותם
    די אי אפשר
  • אמאלה
  • המדינה הזאת נהפכה לקסטרופה
    לפי דעתי צריך לסרס אותם ולתת להם מאסר עולם

[/url

• הזוי ומפחיד אנחנו היינו שם השבוע מזל שאת הניתוח אני עושה בבית חולים פרטי. אגב איפה הצוות היה? איפה השמירה? אף אחד לא בודק מי ניכנס למחלקת הילדים?
    ואגב על האבא שאנס את ביתו והכניס אותה להריון אם לדנדוש כן יהיו איתו עם אבא שלה הסדרי ראיה אני אדאג שבחיים לא יהיה לבד ושבחיים היא לא תישן שם אצלו אין מצב שאני אתיר לזה לקרות והאמת? מצידי שלא תכיר אותו לעולם ממש לא מפריע אבל אם יהיה בחיים לא לבד ולא לישון אני אמנע בכל דרך

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה פשוט נורא... אתמול כל הכתבות בוואללה היו על התעללות מינית ואונס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה