גן פרטי או גן עירייה ? בבקשה חוו את דעתכן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשנה הבאה הבן שלי יהיה בן ארבע ואני מתלבטת אם להשאיר אותו בגן הפרטי שהוא נמצא בו או להעביר לגן עירייה טרום חובה. מפריע לי שבשנה הבאה בגן הפרטי הוא יהיה בשכבת הגיל הגדולה יחד עם ילדים בני שנתיים.
    מה דעתכן ? אין לי שמץ של מושג וגם לא עם מי להתייעץ.. בבקשה שתפו אותי בנסיונכן.

10 תגובות
עמוד 1
  • תלוי איך הילד אם הוא ביישן או לא
    ואין ספק שבגן עירייה הוא יותר התפתח בגלל הילדים הגדולים
    אבל לא תהיה לו חממה כמו בפרטי
    הבת שלי גם לומדת עם ילדים יותר גולים ממנה והיא נורא התפתחה
    והילדות הגדולות עוזרות לה

• בגיל כזה בלי ספק גן עירייה.
    אין לו מה לחפש בגן פרטי עם ילדים שנתיים קטנים ממנו,
    מה עוד שהתכנים כבר אחרים ולא נראה לי שיש להם הרבה לחדש לו אם הילדים שאיתו קטנים יותר.
    כמובן שיש גורמים נוספים שמשפיעים כמו: איכות הגנים העירונים באזור שלכם, מרחק, מס' הילדים בגילו שנשארים עוד שנה בגן וכו'.
    אני החלטתי להעביר שנה הבאה כי נראה לי ש-3 שנים באותו הגן זה יותר מידי

מיטל
  • אני יכולה רק להציע לך מה שאני עושה... נועם יהיה בספטמבר בן 3 ו-11 חודשים ואני רושמת אותו לגן עירייה...
    נראה לי פשוט שמיצינו את הגן הפרטי.....

• ברור שגן עייריה

יהיה לו שנתיים להיות בגן עייריה
    את הטרום חובה
    וחובה

וזה מעולה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • גם מעין תכנס בספט' לגן עיריה.
    מעבר לשיקול הכלכלי - נראה לי שכדאי להתחיל להסתגל ולהתגרל לקבוצה גדולה יותר של ילדים. חוץ מזה שאין לבן ארבע מה לעשות עם בני שנתיים....

• לגמרי גן עירייה, מכל הבחינות
    :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]

שליו שלי

• ברור גן של עיריה!!!! יש קבוצות של גן טרום חובה בהם יש ילדים בני 3 ובני 4 מה שנהדר לילדים ביישנים בני 4 ומחזק להם את הבטחון העצמי, יש גנים בהם נמשך צהרון אחרי הגן . אני מחכה שנועה תיהיה בת 3 ותלך לגן עיריה למרות שמאז שבני היו בגן כזה עברנו דירה ולצערי אני לא יכולה לרשום את נועה לאותו גן בו היו הבנים אבל נמצא מהשהוא טוב גם פה.
    בהצלחה

• כמו כולן פה גם אני חושבת שגן עירייה זה המקום לילד בגיל 4.

[/center]
  • תודה בנות, כרגיל עזרתן לי מאוד
  • הבנות כבר רשמו לך תשובות שבהחלט רק לגן ערייה הוא ילד בן 4 וצריך מסגרת לגיל שלו ולא להשאר מאחורה.

גם אני חשבתי על זה שאריאל יהיה בנובמבר בן שלוש והתחילו לדבר איתנו על טרום טרום חובה- דווקא אצלי אני משאירה אותו עוד שנה במשפחתון, כי הוא עדיין קטן למסגרת של 30-35 ילדים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה