היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך בקבוק nuk למניעת גזים ובכלל יש לו זרימה איטית ונוחה לתינוק?
לגבי עריסה של שילב איך זה הולך אם רוצים להשכיר? כמה זה עולה? ועד איזה גיל התינוק יכול להיות בפנים? נראה לי שנועם מרגיש יותר נוח ונעים בתוך העגלה שלו וכששמים אותו בלול מיטה הקטן שלו הוא ישן פחות טוב בטוח שזה גם בגלל הגזים אבל חשבתי שאולי בתוך עריסה ישן טוב יותר מה אתן אומרות?
לי יש בקבוק שלהם - הוא מעולה, אני נותנת לקטנה שלי בו מגיל 0 (היא העדיפה תמיד ציצי - אבל כשלא היתה לה ברירה היא שתתה) עכשיו היא שותה בו הכל המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
דרך אגב - בגיל כזה קטן זה ידוע שהם מחפשים את החום, וכמה שיותר עטופים ודחוסים - זה יותר מרגיע אותם
גם הגדולה שלי אהבה מאד לישון בעגלה. את יכולה להישאר עם העריסה עד שתראי שרגליים כמעט מגיעות לקצה, סימן שכבר קטן לו. המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
זה עולה כסף להשכיר ביד שרה? לא ידעתי שיש להם
מה עריסה כזו כמו בשילב?? מעץ?
איזה פטמה כדי לקנות לו עם בקבוק נוק? ראיתי שיש 3 סוגי פטמות שמתאימות לגיל שלו
היי לגבי הבקקבוקים גם אני משתמשת בניוק ופיתפה הכי קטן זה s זה נכנס לבקבוק הצר ואז פיטמהM ו Lזה לדגנים אם מוסיפים אם יש לך תבקבוק הרחב תקני M ועריסה אפשר ביד שרה זה לא עולה כסף רק צ'ק פיקדון ועריסה היא שימושית לא רק לשינה אלא גם למשחקים
דיברתי עם יד שרה נותנים צ'ק 200 ש"ח הם פודים את הכסף בבנק ואחרי שאני מחזירה להם את העריסה הם מחזירים את הכסף לבנק
לגבי הבקבוק נוק אין לי מושג כי השתמשנו במאמ. בקשר לעריסה, זה נכון, הם ישנים בה יותר טוב, כי זה מקום קטן וחמים. לנו היתה עריסה של שילב, השכרנו עד גיל 3 חודשים ואז היא כבר נהיתה קטנה. אבל זה כמובן תלוי בגודל של הילד, יש הרבה שמשתמשים עד גיל 5-6 חודשים. לגבי גזים, לא בטוח שזה קשור לסוג של בקבוק...
העריסה של יד שרה היא מעץ, כמו של שילב...
יואב הגדול שלי היה בעריסה עד גיל 5 חודשים, רותם שבוע הבא בת שלושה חודשים , ולא נראה לי שאני אעביר אותה למיטה בקרוב... היא פיצית... שתהיה עוד בעריסה...
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
וביד שרה לא מחייבים להזיר את העריסה אחרי 3 חודשים?
אני אישית לא אהבתי את העריסה מעץ מכיוון שזה נמוך וקשה להתכופף לזה אני אישית מעדיפה עריסה מפלסטיק שהיא יותר גבוהה. אני השמשתי עד גיל חצי שנה אני השכרתי ב - 50 שח לחודש מחנות קטנה. הפלסטיק עולה 30 לחודש.