מצטערת על החפירות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק רציתי לעדכן שעכשיו הייתי אצל הרופאה, היא פשוט נבהלה מאיך שהגרון שלי נראה אחרי 3 ימים אנטיביוטיקה.
    הוא נראה גרוע הרבה יותר, ומבחינתה לא סביר שהחום יהיה כל כך גבוה אחרי 3 ימים.

ביומיים הקרובים אני אקבל אנטיביוטיקה דרך הוריד

אני לא מאמינה שהגעתי למצב כזה. בחיים שלי לא הרגשתי כל כך חסרת אונים ואומללה.

והילדונת שלי זקוקה לי
18 תגובות
עמוד 1
  • אויייייי..... איך הגעת למצב כזה באמת?!?!?!?!
    תרגישי טוב מותק
  • החלמה מהירה
  • אחרי 3 דלקות גרון רצוף הגוף פשוט הפסיק להגיב לאנטיביוטיקה

• וואי מאמי אני ממש מצטערת בשבילך
  • אוי מותק!!!
    זה אומר שאת מאושפזת??
    לילדה המתוקה שלך הרבה יותר חשבו שאמא תהיה בריאה ובעלת כוחות, אני בטוחה שהיא
    תסלח לך..
    העיקר שבאמת יעבור לך כבר, שתרגישי טוב ותחזרי לעצמך!
  • מאמי..בריאות והמון
    הכי חשוב לילדה שלך, זה לקבל אמא בריאה בע"ה...טפלי בעצמך יקירה
  • החלמה מהירה מותק

[/center]
  • איזה באסה
  • החלמה מהירה ממוש
  • מאמי החלמה מהירההההההההההההההה
  • קיבלת תשובה למשטח גרון?
    אם האנטיביוטיקה לא עובדת יש שתי אפשרויות:
    הראשונה, שזה לא נגרם מזיהום חיידקי,אלא זיהום ויראלי. אנטיביוטיקה לא מזיזה לוירוסים ויותר מזה - היא מחסלת את הסביבה החיידקית הידידותית שבגרון וכתוצאה מכך הוירוס יכול להתפתח ביתר קלות מבלי להתחרות עם החיידקים על המקום.
    האופציה השניה היא שצריך להחליף את סוג האנטיביוטיקה (רק אם תוצאת המשטח חיובית).
    וסתם לידע כללי: זיהום חיידקי בגרון מתחיל להיות מסוכן בעיקר אחרי שמערכת החיסון מתחילה לייצר עבורו נוגדנים וזה קורה רק אחרי שבוע מזמן ההדבקה (בעצם הסכנה העיקרית היא התפתחות של מחלה אוטואימונית). אז תמיד כדאי לחכות יומיים עם הכאב לפני שפונים לרופא,כי בדרך כלל הוא נעלם מעצמו. ואם מחליטים לפנות לרופא, חשוב לחכות לתוצאות המשטח ואם אין זמן, אז להפסיק את האנטיביוטיקה במידה ומקבלים תשובה שלילית.
    אם מדובר בזיהום חיידקי והאנטיביוטיקה מתאימה, היא צריכה להתחיל להשפיע תוך 24 שעות מתחילת נטילת התרופה, ואם היא לא משפיעה זה אומר דרשני.
  • וואי תודה רבה על ההסבר את ממש מקסימה. את האמת די ידעתי את זה אבל לא עד כדי כך בפירוט.
    כעיקרון צריך לראות את הגרון שלי כדי להבין שאין מצב שזה ויראלי. הכל מוגלה ברמה שקשה לי לנשום. השקדים אשכרה נוגעים אחד בשני וחוסמים לי את הלוע ואת נתיב הנשימה של האף. בקיצור מזעזע!!!
    עדין לא הגיעו תשובות של המשטח

בכל אופן המון המון תודה לכולן ואני אעדכן
  • וואו רציני העיניין, הא?

תרגישי טוב.
    מה זאת אומרת לקבל אנטיביוטיקה דרך הוריד? את מאושפזת או שאת צריכה ללכת כל יום לקופת חולים לקבל אנטיביוטיקה?
  • סיון
  • אמאלה זה בדיוק מה שיש לי - כמו שאת מתארת. את האמת היום עשיתי בדיקות למחלת הנשיקה ולCMV. סוג אחד של מחלת הנשיקה כבר היה לי פעם. אולי זה השני
    אבל הרופאה אמרה שלדעתה המשטח יצא שלילי כי התחלנו אנטיביוטיקה לפני שעשינו משטח
    אוף לא יודעת מה לעשות, לא רוצה להכניס לגוף שלי כימיקלים מיותרים.
    ומצד שני איך שאני מרגישה כרגע גם אם היו אומרים לי להכניס סארס לגוף שלי הייתי עושה את זה

אני לא מתאשפזת אני הולכת במשך יומיים בוקר וערב למרפאה לקבל עירוי עם האנטיביוטיקה

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • אויייי
  • אם הרופאה שלך חושדת ב-CMV , למה היא נותנת לך אנטיביוטיקה?
  • כי היא חושבת שיש לי גם וגם
    היא חושדת גם בCMV או EBV וגם בסטרופטוקוק או חיידק אחר בגרון.

אני בלאומית

אחה"צ אני הולכת לעשות את העירוי השני ואותו תעשה לי הרופאה של להב שהיא מדהימה. אני אתייעץ גם איתה

תודה על הכל את מקסימה

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה