דילמה לאסמטים- טיפול מונע או בזמן התקף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי את הרופאה שלנו על טיפול מונע להתקפי השיעולים שיש לשילה..
    במיוחד בגלל שלפעמים יש מצבים כמו עכשיו שהריאות שלו ממש חסומות ואנחנו בכלל לא שמים לב כי
    הוא לא משתעל יותר מהרגיל, רק עייף יותר ובקושי אוכל ובקושי משחק וכו'..
    פשוט כי איו לו כוח, כי הגוף שלו עסוק בלהשיג חמצן ורק זה מעייף אותו!
    בקיצור- היא אמרה לי שיש את המשאף של בודיקורט שפשוט עושים את זה כל יום, בוקר וערב..
    השאלה- האם מומלץ להחדיר לגוף שלו כל יום בודיקורט?? זה נשמע לי לא משהו..
    האופציה השניה היא- להיות מודעים יותר ולקפוץ על כל התנהגות מוזרה לרוםא ולטפל כשיש
    התקף.. שזה יוצא פעם בחודש- חודש וחצי..
    מה אתן עושות?

אין שום ייאוש..
17 תגובות
עמוד 1
  • פיתוש יקרה,
    לצערי הנושא כלכך מוכר מקרוב.
    תבקשי מהרופא לנסות טיפול מניעתי בסינגולר לפני שאת בוחרת בבודיקורט כי הסינגולר לא מכיל סטרואידים ויותר בריא, והוא מוריד משמעותית את מספר ההתקפים בשנה וגם ההתקפים שיש הרבה יותר קלים ונמשכים גג יום וחצי ולא 5 ימים ויותר בלי טיפול מונע.
    אני רק לא בטוחה שכבר הכניסו לסל כי יש לי עוד מלאי משנה שעברה, אם לא בסל עולה לאחר הנחת קופ"ח משהו כמו 50 ש"ח לחודש - אבל שווה
    בהצלחה ורק בריאות

• גם מעין על סינגולר. עדיין יש לה שפע של דלקות ריאה....
    למרות ההמלצה של המומחה ריאות - אנחנו לא נותנים בודיקורט כל יום.
    נראה לי מוגזם.....

• עמיתוש יקירתי
  • אני ממש ממליצה לך לפנות להומאופט לפיתרון הבעיה
  • אני יכולה לענות לך כמבוגרת אסמטית. עם הטיפול המונע זה ממש עולם אחר. אני חולה באסטמה מגיל 6 ועד לפני 3 שנים היו לי התקפים כל הזמן וגם כשלא היו, אז היו צפצופים ולא יכולתי ללכת לשום מקום בלי לקחת איתי ונטולין משאף. הכל השתנה מקצה לקצה לפני 3 שנים. פינו אותי עם ניידת טיפול נמרץ לחדר מיון בגלל התקף שהתפתח כתוצאה מהרחה של חומר כימי (השכנים שלנו ציפו את הסוכה במין לכה כזאת). הרופא במיון לא הבין למה אני לא לוקחת טיפול מונע והחליט לרשום לי סטרואידים בשאיפה (פליקסוטייד, במקרה שלי) ומאז, רוב הזמן אני בכלל שוכחת שאני אסמטית. זה פשוט גן עדן לאסמטים ואין סיכוי, לפחות כרגע, שאני אוותר על זה.
    אני חושבת שאם מקפידים על המינון הנכון, אז זה לגמרי סבבה, אם לוקחים בחשבון את כל היתרונות.
  • האמת?
    לתהילה יש משאף של בודיקורט..
    כשאני מקפידה היא בסדר גמור אבל כשאני מפסיקה אז היא מקבלת התקפיים וקשיי נשימה..
    כנל גם לגבי..אתמול אחרי שבועיים שלא הבאתי לה חזרתי לתת לה שוב זה מאוד עוזר ומונע את ההתקפים.
    אני ממליצה לתת

• אנחנו בשנה שעברה נתנו לתמיר, כמעט כל השנה טיפול מונע בבודיקורט,
    אחרי ביקורים אצל רופאי ריאות ואין ספור התקפים, הגענו למסקנה שזה שווה את זה
    כי זה ממש שיפר אותו! וגם ביחד עם זה שילבנו את הטיפול בסינגולייר,
    הבעיה בסינגולייר היא שלא כולם מגיבים אליו, והוא תרופה נהדרת.

אני חושבת שצריך לתת לו טיפול מונע, כי הליחה הזאת שיושבת לו בריאות יכולה להתפתח לדלקות, וגם את אומרת בעצמך שהוא עסוק בלהשיג חמצן....

הטיפול הוא מקומי ויחסית נמוך (במיוחד לכמויות מטורפות שנותנים בזמן התקף, ובטח ובטח אם גם את נותנת לו בטנזול!) הוא כמעט בכלל בלי תופעית לוואי.....
    מה גם שישר רואים שיפור!

בקיצור, אני לא רואה למה לא....

אחרי שלא היו התקפים באביב, הפסקנו את הבודיקורט ונשארנו רק עם סינגולייר, עד עכשיו! (
  • אנחנו בשנה שעברה נתנו לתמיר, כמעט כל השנה טיפול מונע בבודיקורט,
    אחרי ביקורים אצל רופאי ריאות ואין ספור התקפים, הגענו למסקנה שזה שווה את זה
    כי זה ממש שיפר אותו! וגם ביחד עם זה שילבנו את הטיפול בסינגולייר,
    הבעיה בסינגולייר היא שלא כולם מגיבים אליו, והוא תרופה נהדרת.

אני חושבת שצריך לתת לו טיפול מונע, כי הליחה הזאת שיושבת לו בריאות יכולה להתפתח לדלקות, וגם את אומרת בעצמך שהוא עסוק בלהשיג חמצן....

הטיפול הוא מקומי ויחסית נמוך (במיוחד לכמויות מטורפות שנותנים בזמן התקף, ובטח ובטח אם גם את נותנת לו בטנזול!) הוא כמעט בכלל בלי תופעית לוואי.....
    מה גם שישר רואים שיפור!

בקיצור, אני לא רואה למה לא....

אחרי שלא היו התקפים באביב, הפסקנו את הבודיקורט ונשארנו רק עם סינגולייר, עד עכשיו! (
  • שלום פיתוש...
    לנו יש היסטורייה עם האסטמה של יאיר (הוא בן שנתיים וחודשיים...) מאז שהוא בן חצי שנה היו לו דלקות ריאה ושיעולים כל לילה וכל יום כל היום....
    בגיל שנה הוא אובחן כאסמטי והתחלנו טיפול מונע של בודיקורט במשאף.
    אחרי שהתייעצנו מ-ל-א עם כל רופא שמומחה בריאות של ילדים כולם המליצו על אותו טיפול ויחד עם זאת אמרו שככל שהילד גודל ומשתמש באופן שיגרתי על בסיס קבוע במשאף יש סיכוי שהאסטמה תעלם... (מה שנקרא אסטמת ילדים...)
    בכל אופן, היינו קצת פחות משנה עם המשאף... וראה זה פלא...

בביקור אצל אותו רופא מומחה שיש לנו אצלו ביקורת אחת לחודש הוא אמר שאפשר להפסיק עם הטיפול....
    ועד היום (שלושה ומשהו חודשים...) אין אסטמה ואין משאף....

בשורות טובות לכולם....
  • עמית - תודה רבה על השרשור הזה.

תודה לכן בנות
  • גם גאיה עם אסטמה די חמורה
    ואנחנו כבר קרוב ל3 חודשים עם משאף של בודיקורט..משפריצים אותו דרך מכשיר מיוחד לתינוקות שנקרא אירו צ'יימבר
    נותנים 2 לחיצות בוקר ו2 ערב...
    גם אני חששתי אבל התייעצתי לא מעט ושתדעי שזה עדיף בהרבה על הקורטיזונים שדוחפים להם בוריד בזמן התקף
    כי במשאף זה עובר דרך מערכת הנשימה ורק 20 אחוז נספג...הנזק הוא מזערי לעומת האופציה השניה..ואני חושבת שזו בכלל לא שאלה מבחינתי אם לתת משאף או לתת לילד להגיע למצב של התקף וממש להאבק על כל נשימה ...לצערינו בהתחלה לא השתמשנו באוםן נכון וזה לא הצליח למנוע לגאיה התקף חזק שבגללו אושפזה ל5 ימים והגיעה ממש לכיחלון
    בנוסף אני ממליצה לך על חדר מלח..וכמובן אינהלציות כשיש שיעולים חזקים בנוסף למשאף

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• תודה לכן...
  • פיתוש יקרה.
    גם עדן מטופלת במשאף בודיקורט בוקר וערב.
    כמות הסרואידים מאוד קטנה וזה פשוט עוזר.
    לצערי זה לא מונע דלקת ריאות ולכן היינו מאושפזים בסוף השבוע האחרון אבל חוץ מזה אין לה ממש התקפי אסטמה.
  • הי

לצערי גם אני מומחית בבודיקורט ובטנזול למינהם

לאחר התייעצות עם פרופסור וולוביץ למי שמכירה. יש לו אתר אתן יכולות לראות.
    בשנייה שאני מבחינה בטיפת נזלת אצל נועה או שיעול (לפי הגדרתו אם יש 5 שיעולים בשעה) אני מתחיחה טיפול במשאף. ואם מתחיל ישר עם קוצר אז גם ונטלוין.

יש ימים שהיא מקבלת כל שעתיים 2 לחיצות בהוראת וולוביץ , ולאחר 5 ימים מפסיקים.

מי שבמכבי הוא מקבל קופה ...אני לצערי שילמתי מלו כספי :(

שווה ביקור

האני
  • השאלה היא..אם הוא אסטמתי !.
    לא כל שיעול או קוצר נשימה הוא אסטמה.
    יש כמה סוגים והסברים לנושא.
    ממליצה לקרוא כאן את הכתוב :

http://www.homeopat.co.il/index2.php?id=32&lang=HEB

ואם יש לך את חוברת "הורים לילדים" של ינואר...
    (החוברת הראשונה מזה שנתיים וחצי שיש בה חומר מעניין ורלוונטי...)
    יש כתבה שלמה..שווה הפעם להוציא את 20 השקלים עבור החוברת
    html]
  • אכן מיכל, זו באמת שאלה..
    עוד לא קראתי את הכתבה.. אני אקרא אותה יותר מאוחר!
    אבל אני ממש מקווה שהתשובה על השאלה הזו היא- לא! למרות שהיו לו כבר התקפים ממש
    חמורים, חורף שעבר היינו איתו במיון בגלל קוצר.. בטנזול, בודיקורט וכל השטויות..
  • וואי עמיתוש גמני נתקלתי הרבה בשאלה הזאת
    לי יש את המשאף אבל אני לא משתמשת כבר עם דנדוש הוא לא מועיל לה בכלל לא מקל ורק ההתקפים מחמירים איך שמתחיל התקף אצל דנדוש (שיעול במצב גרוע מן ההתחלה) אני ישר מתחילה אינהלציות עוד לפני הוראות מן הרופאה ואז הולכת איתה וקודם כל הרופאה אומרת לי שזה מצויין שהתחלתי ולהמשיך 3 פעמים ביום עם בודיקורט טרבולין ומיים
    רופאת הילדים של דנדוש אינה מאמינה בחדר מלח זה חדש עדיין
    וטיפול מונע היא גם נגד להכניס רעלים שלא צריך רק בהתקפים משתמשים במכשיר

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה