אני רוצה קצת לחפור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אוף אוף שום דבר לא הולך לי בחיים. אנחנ מתחילים לחשוב על עוד ילד אבל כרגע אני לא עובדת וזה יידחה בטיפה למרות שזה מה שאמרנו כשהתחלתי לעבוד נראה שאני מחזיקה שם מעמד ונתחיל לחשוב אבל אחרי חצי שנה הוא פיטר אותי.
    אני מאוד רוצה עוד ילד וכל חבר שאנחנו הולכים לבקר שנולד לו ילד אני ישר מחזיקה את התינוק בידיים.
    אני מקווה להתקבל לאיזה מקום ואז לבסס את מעמדי שם הלווא אמן אבל בלי קשר אתמול ככה בעלי מספר לי שהוא חושב שאיזה חבר טוב שלנו בהריון כלומר אישתו וזה כנראה פנצ'ר כי הם לא תיכננו עד גיל שנתיים של הבן שלהם הוא קטן משקד בארבעה חודשים בערך ולהם אין בעייה אין מי שיישמור הבן כרגע אצל אמא של אשתו ובגיל שנתיים יילך לגן ואז אמא של אשתו תשמור על הילד השני. יש לי עוד חברה שילדה לפני חודש בת שנייה והגדולה בת שנתיים וחצי והחברה היא עצמאית עם בעלה ועובדת מהבית אז אין לה בעיות של בייביסיטר.
    תמיד הייתה מעין תחרות וקנאה כזאת בין החברים כי אני נכנסתי להריון לפני החבר הזה ותוך כמה חודשים הם בקיצור בעלי מאוד רוצה אבל אמרתי לו אתמול מי ישמור על הילד אמא שלי כיום מוציאה את שקדי ולוקחת אותה בבוקר. אמא שלי לא יכולה לשמור על שניים בקושי על שקדי היא יכולה היא לא בריאה עם הגב וזה ללכת לשני גנים ואמא שלי לא יכולה וחמתי עדיף שאני לא אדבר כאן מה אני חושבת עליה.
    רוב העבודות היום זה עד שעות מאוחרות וזו ממש בעייה ואני ממש בבעסה.
    סיפרתי לאמא שלי את הלבטים שלנו ואף פעם לא יכלתי להתייע. עם ההורים שלי תמיד היו להם דיעות משונות ואמא שלי אמרה לי לחכות קצת כמו שאצל אחותי ההפרשים הם 4 שנים אבל אחותי הביאה ילדים בגיל הרבה יותר צעיר ממני ואני אם אני אחכה 4 שנים אני כבר אהיה קרובה ל - 40 והחלום שלי היה 3 ילדים וגם בעלי רוצה 3 כי אנחנו משפחה קטנה וכל החגים אחותי אף פעם לא היתה איתנו ותמיד זה אני וההורים שלי ובמקרה הטוב סבתא שלי - ממש נחמד
    סליחה שחפרתי

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

32 תגובות
עמוד 1
  • נכון שאת כרגע לא עובדת
    אבל שתיהיה בהריון תולכי לעבוד ומי שירצה אותך יקבל אותך גם שאת בהריון

נכון שאם משכורת אחת קשה להסתדר היום אבל אפשר להסתדר עם פועלים נכון

אני אומרת שחובות לבנק תמיד יהיו לנו בנק זה חתונה קטולית

ואם יש לך ולבעלך חלום להקים משפחה ולהביא אח או אחות לשקד לכו על זה

• זה כגע מאוד בעייתי כי בהריון של שקד גילו אחרי חודש שעבדתי במקום שאני בהריון ואז פיטרו אותי והייתי שנתיים בבית כי כמו שאת כותבת מי יקבל בהריון ואחכ נניח שחצי שנה אני אהיה בבית ואח"ר נכניס לגן מי יעזור לי להביא 2 ילדים כל אחד מגן אחר והיום כל העבודות זה עד שעות מאוחרות

• גם אני נכנסתי להריון כשלא עבדתי
    והתחלתי לעבוד ופוטרתי..
    ואני אשקר אם לא אגיד שהייתי ואני עדיין בלחץ מזה
    אבל ניצי שווה הכל

• לדעתי את צריכה לחכות קצת להתחיל לעבוד לעשות ילד זה הכי פשוט הכעיה היא לפרנס אותו ולגדל אח"כ וכולנו יודעות שלא פשוט לגדל ילד אז אז 2... למצוא עבודה בהיריון את לא תמצאי יעדיפו מישהי שלא בהריון על פניך ואני אומרת מניסיון .
    אגב את החיים שלכם אתם צריכים לנהל ולא ע"פ תחרות חברית.
    מה שלא תחליטי שיהיה לך בהצלחה
  • הלוואי וזה היה ככה שמסתדרים בכל מצב אנחנו מתים לקנות דירה משלנו - חיים בדירה שכורה והמחירים מטורפים וכל הזמן אני לא עובדת

• הלוואי וזה היה ככה שמסתדרים בכל מצב אנחנו מתים לקנות דירה משלנו - חיים בדירה שכורה והמחירים מטורפים וכל הזמן אני לא עובדת

• את מבינה גם אני רוצה עכשיו עוד ילד אבל השיקולים שלי הם לקנות בית לילדים שלי ואח"כ לעשות גם 10 אם יהיה לי כסף
  • לדעתי תנסי לעשות ילד ותחפשי עבודה באותו זמן.
    לא תמיד נכנסים להריון כל כך מהר ובאמת אם את מבוגרת (אני לא זוכרת בת כמה את) חבל לבזבז זמן.
    יעל, אמא של יונתן
  • לדעתי אם תחכו עוד 4-5 חודשים זה לא נורא... בינתיים תמצאי עבודה
  • מה ז"א שום דבר לא הולך לך בחיים???
    יש לך בעל אהוב ואוהב, יש לך ילדה נפלאה יש לך הורים וחברים ומשפחה.

אני מבינה שאת רוצה להכנס עכששיו להריון. באמת. ועניין הגיל הוא בהחלט משמעותי, אבל הסיבות שמנית כאן הן , לדעתי, לא ממש הסיבות הנכונות...
    לדעתי - אף אחד לא צריך להכנס למשוואה של הגדלת המשפחה פרט לך ולבעלך.
    לא חברים שילדו, לא חברים בהריון, לא תחרויות סמויות
    לא הורים, לא אחים
    רק אתם.

• אני בת 34 יעלוש.
    בעלי מאוד רוצה עוד טיפה באמת וגם אני אבל חושבת איך נסתדר.
    לינבר, בעל אהוב ואוהב זה קטע קצת בעייתי כרגע כי אנחנו בסוג של שביתה כאילו מדברים והכל טוב וכו אבל אני כועסת עליו איך שהוא מתנהג - לא מתנג אליי יפה בכלל וזה לא דבר חדש אלא ישן מאוד רק החמיר ואמרתי לו שעד שהוא לא מוכיח לי שהוא באמת אוהב אותי אין כלום - לא שככה יש אחת לשבועיים
  • הצעת ייעול... אולי תמצאי תינוק/ ילד לטפל בו? זה גם הכנסה, גם כיף

• היי שרית
  • אני לא יודעת אם זה ינחם אותך, אבל גם אנחנו בלבטים די דומים.
    אני עובדת די הרבה שעות, ואין לי מושג איך אפשר להסתדר עם 2 ילדים כי אני לא יכולה לקחת את לינוי מהגן, בעלי לוקח, אבל גם זה יכול להשתנות.
    אמא שלי עובדת משרה מלאה, חמתי גרה יחסית רחוק.
    את אומרת שלאמא שלך יש דעות מוזרות?
  • לי בכלל לא היו שיקולים כלכליים בנושא הזה - רציתי- עשיתי..
    (לא משנה שהזדיינתי אחרי זה-סליחה על הביטוי)
    אבל עכשיו תודה לאל המצב משתפר ו-שורדים!!!

אמא לשני מלאכים

• mikimiki תתנחמי גם אני נלצתי בהתחלה פעם בשבועיים זה בסדר זה לא אומר כלום ובטח לא שהוא לא אוהב אותך (אם הבנתי נכון), תביני דבר חשוב שאני רק לא מזמן הבנתי קשה לגברים להראות אהבה הייתי רבה עם בעלי מה תבוא תגיד אני אוהב אותך סתם בלי סיבה לא שאני שולחת לך SMS תחזיר שגם אתה אוהב זה עבד יום יומיים זה פשוט לא הם וזה לא אומר שהם לא אוהבים
  • צר לי יקירתי, אבל אם מצב היחסים בינך לבעלך לא כזה נחמד כרגע זה ממש לא הזמן להביא עוד ילד לעולם....
    כן, זה נאמר בשיפוטיות.
    ילד נוסף לא ישפר יחסים. אבל הוא יגיע לעולם מעורער ויערער עולמך יותר. זה לא פייר עבורך, עבורו ועבור שקד.
    עד שלא תעבדו על היחסים ביניכם - זו תהיה טעות גדולה.

• אני מצטערת לומר לך, אבל כל החשיבה שלך היא לקוייה לדעתי האישית.
    מעבר לזה שלא מביאים ילדים לפי שיקולים כלכליים (אלא אם כן אתם חיים על פת לחם, וגם זה לא שיקול...) כל ילד מביא איתו מזל וברכה. ילד הוא נשמה, לא חפץ שקונים כשיש תקציב ומקום בבית כמו ארון.
    ומעבר לכך - מה זאת אומרת אתם בתחרות עם החברים לגבי הריון? תסלחי לי אבל זה ילדותי לחלוטין ומעבר לזה - זה נורא לחשוב שאתם מביאים ילדים כדי לעבור את המכסה של החברים שלכם...
    ולפני שאתם משפרים את המצב הכלכלי שלכם - כדאי באמת שתתמקדו במצב הזוגי שלכם. ילדים נפגעים בראש ובראשונה מיחסים מעורערים במשפחה לפני שהם נפגעים מהמצב הכלכלי אם בכלל.
    אני מצטערת שאני נשמעת שיפוטית ולא נחמדה, אבל אני באמת חושבת שאת צריכה לעשות חושבים עם עצמך למה את רוצה עוד ילדים ואילו חיים את באמת רוצה לתת לילדים שלך.
    ומעבר לזה אני באמת מאחלת לך שתמצאי עבודה טובה בקרוב בלי שום קשר לילדים או לכל דבר אחר
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&NR=1
  • זה בסדר לחפור - אם לא כאן, אז איפה?

את אל תהיי בתחרות עם אף אחד. תהיי שלמה עם עצמך! בייחוד שאת לא לבד פה, יש לך גם את בן זוגך.

עד שתמצאי עבודה - נראה לי לא ריאלי להיכנס להריון.....אלא אם כן אפשר לחיות ממשכורת של בעלך.......זה סיוט, אנחנו חיים ככה כבר כמה חודשים......וזה לא קל.....
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • הי ,
    אני ממש מבינה אותך .
    בנות , אל תשפטו , לדעתי היא לא עושה תחרות עם אף אחד , זה פשוט כשנורא רוצים משהו ולא מקבלים , פתאום כל מה שרואים זה רק את האנשים שיש להם את זה .
    ואם רוב החברים שלה - יש להם ילדים - אז זה צובט שיש להם, ושהם התקדמו מעבר לילד אחד, כשאצלה בחיים - אין את זה .
    בנוגע ליחסים עם הבעל ...אני גם לא מסכימה כי זה לא שחור או לבן .
    יחסים ניתן לשפר. אולי זו תקופה של חודש קשה וזה הכל ?
    ואולי אם היא תחכה שנה עד שהכל יתייצב מבחינה זוגית זה בעייתי מבחינת הגיל?
    בקיצור- קל לשפוט
  • אני מכירה את המושג שכל ילד מביא איתו מזל (יאני, דוגרי, כסף).
    אני לא מאמינה בזה.
    ילד לא נולד עם שק של מטבעות, הוא כולו תינוק קטן, ומי שצריך להביא פרנסה ("מזל", "ברכה" איך שתרצו) הם ההורים עצמם.
    אני חושבת שזה מוטעה לא להתייחס לפן הכלכלי.
    ברור שילד הוא נשמה ולא חפץ שקונים מתי שיש כסף, אבל חוץ מזה שילד הוא נשמה, יש לו גם גוף שצריך לתחזק.
    ילד זה הוצאות, ועוד ילד זה עוד הוצאות. זה מה יש וזאת המציאות הכלכלית של ימינו.
    ילד צריך אהבה בבית, הורים רגועים ואוהבים (וכן, כשמצב בבנק על הפנים ויש חובות שרק מתנפחים, הורים הופכים להיות לא רגועים כל כך), בית חם, אוכל טוב, גן טוב, רווחה טובה.
    בקיצור, מה שאני רוצה להגיד, ילד זה הוצאה, וכדאי להיערך להוצאה הזאת ולא לחשוב שיפלו שטרות מהשמיים לכבוד לידת תינוק חדש
    [[[
  • קודם כל אני עבדתי שונה ממך כשהייתי במצב שלך. זה נראה לי עניין של סדרי עדיפויות בחיים. נורא רציתי בייבי ועשיתי בייבי. וזה לא שבעלי מרויח משכורת של היי טק. הוא עובד כמו כלב ומרויח משכורת רעב. עכשיו אני בהריון ונורא הלחיץ אותי הקטע הזה שאני בהריון ובלי עבודה אבל הנה קיבלו אותי לעבודה אפילו שידעו שאני בהריון. ואני דוקא צעירה ממך ב10 שנים והגיל שלי לא היוה גורם "מאיים". את מבינה שבגלל שאת גרה בדירה שכורה ורוצה לקנות בית אולי יהיו לך 2 ילדים אפילו שרצית שלשה??? לי זה נשמע מעט מעוות אבל אולי זו רק אני. אני הייתי מגשימה חלום של שלשה ילדים וקונה בית בשלב קצת יותר מאוחר. כי בית אני אקנה בסוף וילדים זה או שלשה עכשיו כמו בחלום או שניים כי העדפתי בית.

מלבד זאת, אני מאוד עם לינבר במה שאמרה. אם היחסים בינך לבין בעלך לא על מי מנוחות זה לא הזמן לילד. ילד מביאים מאהבה ולא כי רוצים...
    תוספת מהממת למשפחה:
  • הי,
    אני יכולה להבין את התסכול שלך, נשמע שיש לך כמה דברים שמצטברים ביחד וזה לא קל. כמו שהבנות כתבו לך, השיקולים להבאת עוד ילד לעולם הם לא משיקולי תחרות כזאת או אחרת (למרות שאני בטוחה שהרצון לילד הוא רצון שקיים בפני עצמו ורק מתעצם מול החברים) אלא רק שיקולים שלך ושל בעלך ובכללם- כן, גם שיקולי פרנסה, אין מה לעשות. כמו שנטלי כתבה-הילד לא נולד עם שטרות של כסף...
    גם אם תחכו עוד כמה חודשים שתמצאי עבודה, לא יקרה כלום, ובימינו נשים מביאות ילדים גם בגילאי 40+ אז לדעתי אין מה להילחץ מהקטע של הגיל

בהצלחה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • לדעתי תחכי מעט , תיראי שהעניינים בינך ובין בעלך מסתדרים ,בינתיים תחפשי עבודה ואז תחשבי על עוד ילד, ללדת אפשר גם בגיל מבוגר יותר , אני את השלישית שממש לא תיכננתי , ילדתי בגיל 38,המשכורות שלנו טובות וזו עדיין הוצאה ,אז נכון שילדים זו ברכה אבל הם לא מגיעים עם קרן חסכון וגם לא עם כרטיס זוכה בלוטו, שיקול כלכלי הוא בהחלט נכון במקרה זה.
  • ברור שתינוקות לא נולדים עם שטרות של דולארים וגם לא עם קופות חיסכון (אם היה ככה מצב הילודה היה בשמיים...) ומוטלת על ההורים המשימה לפרנס ולעשות הכל כדי לחיות בכבוד, אבל מאיפה נפתח המזל אם לא מהקה"ב? אז למי שאין אמונה זה קל מאוד, יש לי X כסף בבנק = Y ילדים בבית. אבל אם עושים את הדברים הנכונים שאותו בורא עולם הכתיב לנו לעשות - הוא זה שגם יפתח לנו את המזל בפרנסה.
    בכל מקרה אני מאחלת לך המון הצלחה במה שלא תבחרי
  • אוריתי אל תשנאי אותי, אבל מה הקשר הקב"ה??? פעם אחרונה שבדקתי רוב הדתיים לא שוחים בכסף.... אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו
  • סיוקוש, אני חושבת שאורית לא התכוונה שעושים ילדים ושלום על ישראל. ברור שצריך להיות מחושב בקטע הזה. פשוט זה עניין של סידרי עדיפויות בחיים. אני מעדיפה לצאת פחות לבילויים יקרים ובתי מלון או חו"ל ולהביא עוד ילד לעולם. בעיקר כשמדובר בילד שני ולא ילד שביעי (וגם זה עניין של השקפה.......). זה לא שאני שוחה בכסף ובהחלט תמיד טוב שיש עוד אבל שוב, הכל עניין של סדרי עדיפויות. והקב"ה - בהחלט עוזר ותמיד יש קשר לקב"ה
    תוספת מהממת למשפחה:
  • צ' יקירתי כמו שאמרת עניין של השקפה ואני באמת באמת מכבדת את זה
  • אוריתי
  • סיווקוש ואלי היקרות!
  • קראתי הכל...
  • אורית, צודקת בזה שזה אם יש בית או אין בית לא צריך להיות שיקול... אל תתלונן, תעשה וגם אם לא מצליח לא סוף העולם כמו שאמרת זה שיש בית רשום בטאבו לא יעשה אף אחד יותר מאושר מאשר אם יגור בשכירות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה