סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטח נמאס לכן מהסקרים שלי אבל בכ"ז
19 תגובות
עמוד 1

• את האמת אני עובדת אז ככה שאין לי כ"כ זמן פנוי בזמן הזה שאני בבית אני רודפת אחרי הזמן
  • אני בדיוק ביררתי במתנ"סים לגבי חוגים, יש יחסית מחירים סבירים 170-200 לחודש.
    בכל מקרה אני עושה יוגה עם תוכניות מוקלטות מהטלויזיה וזה הכי זול

• תזכירי לי מה זה זמן פנוי?????

מדי פעם אני הולכת לשיעורים במדרשה, כשיש לי כוח...

לעיתים מוצאת קצת זמן להפגש עם חברות וכו'...

• אני גולשת..נהייתי ממש מכורה למחשב

• אני גם- על המחשב, רואה סרט (בד"כ רק מספיקה רבע שעה) קוראת ספר
    טוב (שהרבה זמן לא היה לי אחד כזה
    ]
  • בקושי וממש בקושי יש לי זמן פנוי ואים כבר יש אזז יש לי יכולת להיכנס פה לפורום בשקט ולהנות מסרט טוב למרות שזה ממש אבל ממש נדיר
  • כשיש לי זמן פנוי אני עושה לעצמי נס חם קצת עוגיות בצד יושבת עם הכיסא של המחשב ונחה, ישנה מידי פעם, מחפשת עוגיות לעשות (בעלי קנה לי מיקסר אז אני מתלהבת), מנקה בקיצור לא חסר מה לעשות אבל חסר קצת זמן
  • את מכירה את השיר "אין לי רגע דל...." הוא נכתב עליי
  • אני עושה אירובי מסוג אחר
  • מה זה זמן פנוי?
  • בזמני הפנוי אני:
    מעצבת אלבומים ללינוי, נמצאת בפורום, מול טלוויזיה, הולכת לישון.... תלוי...
    [[[
  • כייף לך שיש לך זמן פנוי
    הזמן היחיד שלי הוא עכשיו שדדוש ישנה כל יום אחרי העבודה אני באה מסדרת מנקה את החדר מכינה אוכל לאבא שלי (יותר נכון מחממת) מגישה לו ולי אוכלים ואז אני טסה להוציא את הילדה וזהו אז אני איתה פעם בשבוע יש חוג שחיה ואני מתזזת איתה ואותה במיים http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אין על הסקרים שלך
  • כעיקרון ייעדתי לעצמי 3 פעמים בשבוע חדר כושר. מה גם שכרגע אני מובטלת אז........
    הבעיה היא שכבר שבוע לא הלכתי בגלל המחלה הארורה הזאת ואני נוראה נהנית שם!!! זה קצת זמן לעצמי לפרוק מתחים ולחצים - נהדר ומומלץ בחום

בנוסף נמצאת בפורום

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • חדר כושר בסביבות 4 פעמים בשבוע..

והצגות (סבא טובייה, רינת, דובי אכפת-לי, ועוד

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • זמן פנוי אין כל כך... רק אחרי 8 שרואי וענבר ישנים...אז קצת טלויזיה (האח הגדול)
    אם אין לי אירוע בערב(שכמעט יש לנו 3 בשבוע)
    חוץ מזה כלום כל היום עם ....בהצגות חוג וחברים לרואי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה