בהמלצת יערה המקסימה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביליתי לילה במיון
    נו טוב לא באמת מיון - ט.ר.ם אבל זה כי רציתי הפניה למיון ושם לא ראו סיבה לתת לי, כי סידרו לי מבחינתם אחלה טיפול (נו אני מסכימה איתם )

אחרי שעות של התפתלות ובכי היסטרי מכאבים עצומים (כאבי גרון בלתי נסבלים, לחצים ברכות באזניים ובעורף שחשבתי שתיכף הראש מתפוצץ לי) וכמובן חום גבוה איך אפשר בלי - החלטתי שאין לי מה להפסיד ושאני צריכה ייעוץ עם עוד רופא במיידי.

בהתחלה היה נראה שהם לא מבינים מה יש לי לחפש שם, כאילו בסדר דלקת גרון כאבים באזור הראש, מה חדש, אני מקבלת לזה טיפול. אבל אז הוא ראה את הגרון שלי והבין הכל. וגם ההתפתלות שלי שם לא הסתירה את הסבל שאני נמצאת בו. נתנו לי זריקת וולטרן לשיכוך כאבים ושמו לי עירוי להחזיר לי נוזלים (אני מיובשת לגמרי). בעירוי הוסיפה מעין אנטיביוטיקה מיוחדת זה מנה גדולה מאוד שנותנים כעיקרון בפעם אחת ואמורה לפתור הכל. הוא טוען שאם היו נותנים לכל אחד שיש לו את הסטרופטוקוק פעם אחת את הזריקה הזאת אז לא היו צריכים להמשיך טיפול מתיש. שאלנו אותו למה לא עושים את זה והוא לא ענה (לדעתי זאת פשוט זריקה יקרה ).

ולסיכום, אתן לא מבינות, לא ישנתי כל הלילה, לא אכלתי 3 ימים, ולמרות הכל...

אני בן אדם חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועכשיו שמתי את להב במעון ואני הולכת לישון כמו תינוק

נראה לכמה שעות זה יחזיק מעמד
10 תגובות
עמוד 1

• תרגישי טוב ושינה מתוקה
  • החלמה מהירה
  • באמת אין טעם לסבול סתם
    רפואה שלימה תקומי כמו חדשה

• רפואה שלמה ומהירה
  • הללואי שזה הסוף לכל הכאב שלך!!
    תרגישי טוב.. תקומי עם כוחות מחודשים, ותחזירי ללהב המתוקה את כל החיבוקים שאת
    חייבת לה מהימים האחרונים..
  • החלמה מהירה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • איזה יופי
  • מתברר שיש לי פה עסק עם בחור מאוד מאוד מאוד עקשן (אז כנראה זה חיידק נקבה )
    לאט לאט חוזרים להם הכאבים. כל כך מתסכל. כמה שעות של חסד שנגמרו כל כך מהר.
    יותר מאוחר נלך שוב לטרם שאני אקבל עוד פעם זריקת וולטרן ואת האנטיביוטיקה הרגילה דרך הוריד. נקווה שיהיה לי ערב נורמלי.

אני מתגעגעת לנסיכה שלי

נ.ב סיווקוש - זה הספר הראשון שקניתי ללהב - אני כבר יודעת אותו בעל פה
  • החלמה מהירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה