טיפה מודאגת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות..קצת חפירות..
    אני יודעת שכל ילד והקצב שלו וזה..אבל אהוד זוחל רק גחון והוא כבר בן 9 חודשים
13 תגובות
עמוד 1
  • 1. אור שלי גם היתה ככה - אז החלטתי כי זה בגלל שחסר לה תשומת לב ממני, אישית. אני דואגת כל הזמן לטפוח לה על השכם, לנשק לחבק, לשנן לה כל הזמן במוח שאני אוהבת אותה הכי בעולם, וכל הזמן להחמיא לה. אני גם יוצאת איתה לבד, שתרגיש שהיא עדיין מיוחדת ואף אחד לא לקח לה את המקום. זה השתפר פלאים! גם בגן!
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • בקשר לאהוד - אכן, כל ילד עם התפתחותו הוא.
    עד גיל שנה יש לו עוד 3 חוד' - או במילים אחרות רבע מחייו עד כה. זה הרבה זמן.
    יחד עם זאת - אם את דואגת - לכי לבדוק. בגיל 9 חוד' (אם זכרוני אינו מטעני) אמורה להיות בדיקת התפתחות של רופא בטיפת חלב.

בקשר לעידן - בעין ממש לא מקצועית זה מרגיש כמו קריאה לתשומת לב, אני יודעת שאת נותנת לו הרבה, יש ילדים שזקוקים לעוד קצת... בסה"F הוא משיג את תשומת הלב בכך שהוא מכה את אהוד ואת כועסת עליו.
    אם יש לך אפשרות לשבת איתם על השטיח, לשים את אהוד מול הטלויזיה וללכת עם עידן לשבת בחדר אחר לעבוד ביחד (יצירה/משחקי קופסא) נראה לי שזה יכול לעשות פלאים.
    לפעמים רק 20 דק' אחד על אחד עושות את ההבדל.
    וכמובן לשוב ולומר שזה לא מקובל עלייך.

• לגבי עידן - אני מסכימה עם מה שנכתב.
    לגבי אהוד - כאמור, כל ילד וההתפתחות שלו.
    מאור שלי התחיל לזחול מאוחר (10.5 חוד') כך שחפרתי בנושא המון.
    ואני יודעת בוודאות שלהתחיל לזחול בגיל 9 חוד' זה לגמרי בטווח הנורמה

• היי מאמי

• היי מאמי

• אני מקדישה לעידן המון!! למעשה הוא "גונב" את כל תשומת הלב שלי מהרגע שהוא חוזר מהגן, אני מרגישה שאהוד לא מקבל מספיק
  • בקשר להתפתחות
    נדב שלי זחל בגיל שנה , עמד בגיל שנה ו-4 חודשים אחרי מפגש אחד עם פזיו' והתחיל ללכת בשנה וחצי
  • אכן תמצית
  • היי עדי!
    מה שלומך?
    לגבי אהוד- אבנר בגיל 9 חודשים פתאום התחיל להתיישב ולהעמד (בהפרש של כשבוע) ועדיין לא זחל על 6. הייתי בטוחה שהוא יידלג על השלב הזה אבל אז אחרי שבועיים הוא התחיל גם לזחול על 6.. כך שאני מניחה שגם אצלכם- יום אחד תקומי והוא יעשה הכל.. אין מה לדאוג- מבחינת ההתפתחות זה עדיין לא "מאוחר".
    לגבי עידן- אני חושבת שאולי כדאי לך לנקוט גישה שונה- ברגע שעידן מציק לאהוד, את מרימה את אהוד ומתייחסת רק אליו ואומרת לעידן שאתם הולכים לחדר אחר כי לא נעים לכם איתו כשהוא מציק לאהוד, ז"א במקום לתת לעידן תשומת לב "שלילית" (עונש), את נותנת ל"קורבן" תשומת לב חיובית ולא מתייחסת אל עידן... אצלנו זה עבד!
    בסך הכל זו תקופה- זה גיל קשה הגיל של עידן, אבל זה יעבור ורוב הסיכויים שהם יגדלו להיות חברים טובים!
    בהצלחה!

נעה
  • מה נשמע נועה
  • אני מסכימה מילה במילה עם ענבר!
  • עדי, אני חושת שלגבי אהוד ענית לעצמך בעצמך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה