היום בבוקר כמעט קיבלתי התקף לב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה 7:45 אני כרגיל יצאתי עם ליאל ללכת לגן. אנחנו גרים קומה ראשנה ובדרך כלל ליאל יורד למטה ומחכה לי ליד המדרגות. הדלת שלנו היא הראשונה אז ככה אני רואה אותו כשאני נועלת את הדלת. טוב הוא התחיל לרדת ואני חיפשתי מפתחות תיק. ופתאום אני כזה פספסתי שהוא לא מחכה לי ריחפתי כמו מפגרת עם המחשבות שלי. יצאתי החוצה מהבניין חשבתי אולי הוא בחוץ ואני לא רואה אותו. והבלוק שלנו נמצא ממש ליד הכביש מכל הכיוונים ואני לא רואה את ליאל. הלב שלי התחיל לדפוק כולי התחלתי לרעוד אני צועקת ליאל ליאל והוא לא עונה לי יצאתי לכביש מחפשת אותו אולי הלך לכיוון הגן וזה ואני לא רואה אותו. פתאום אני שומעת מאפשהו אמא אמא... ואני רואה את הקובע שלו צץ לי מכיוון הכניסה הראשונה של הבניין. אנחנו כניסה שניה. ויש שם הרבה דשא די גבוהה והוא ישב במדרגות של הכניסה הראשונה. אני צעקתי עליו בוא מיד אליי מהר... כעסתי עליו כל כך... חשבתי אני מתעלפת וכל הדרך לגן אני הולכת ורועדת. הגעתי לגן המטפלת של ליאל ראתה שאני לא עצמי שאלה מה קרה סיפרתי לה. אז היא אמרה לליאל ליאל מה זה? מה אתה מדאיג את אמא ככה. אתה יודע שאסור לאמא לדאוג. לקחה אותי הושיבה אותי בכיסא נתנה לי כוס מים ואפילו מדדה לי לחץ דם.

2 תגובות
עמוד 1
  • מפחיד...
  • באמת מפחיד.
    אבל העיקר שהכל בסדר.

איך את מרגישה עכשיו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה