אפשר להיתייעץ איתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן יודעות התגרשתי לא מזמן
    עכשיו אני צריכה להחליט מה לעשות עם השם משפחה שלי
    להחזיר לשם נעורים ואז תהילה תשאר בשם משפחה של אבא שלה כי אי אפשר לשנות או להוסיף לה שם משפחה.
    או שאני ישאר עם השם משפחה של הגרוש שלי ויוסיף את שם הרווקות.
    אבל גם צריך לקחת בחשבון שיום אחד ארצה להיתחתן ושוב אשנה את השם
    בקיצור אני לא רוצה לבלבל את הילדה עם כל השמות האלה..
    מה אתן אומרות מה הייתן עושות?
    אגב כששואלים את תהילה מה השם משפחה שלה היא עונה את 2 השמות משפחה גם של הגרוש וגם של הנעורים שלי..

17 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אחותי התגרשה והשאירה את שם המשפחה של הגרוש כמו הילדים.
    רחל

• לדעתי תשאירי את שם המשפחה של הגרוש- כדי לא לבלבל את תהילה.

אוהבת בשמת
  • אמא שלי שינתה את השם שלה לשם ניעורים, ואני הייתי עם השם של אבא שלי, וזה לא בילבל אותי לרגע.
    רק שתמיד חיכיתי לגיל 16 כדי לקבל ת"ז, והדבר הראשון שעשיתי זה לשנות את שם המשפחה לשם ניעורים של אמא.
    וזה היה מבחירה מלאה. אמא שלי לא השפיעה עי אומשהו כזה.

• הכל תלוי בך אם את מרגישה שאין לך צורך להיות חלק מהמשפחה שלו ורק לתהילה תחזירי לקודם
  • לא בא לי להשאר בשם משפחה שלו אני רוצה לחזור לשם נעורים
    ניראה לי שזה מה שאעשה ולתהילה אני ישאיר את השם של אבא שלה
    היא ילדה חכמה ותבין.
    שולי שמחתי ליקרוא את מה שכתבת

• אני חושבת שבגן זה לא ממש משמעותי עדיף שתשאירי אותה עם שם משפחה אחד זה בטוח יבלבל אותה שני שמות משפחה
  • מאחר ויעשה לך טוב יותר נפשית (עפ"י המשתמע מדברייך) לחזור לשם נעורייך - לכי על זה.
    ילדים גדלים לתוך המציאות הקיימת. אין סיבה שכיום זה יבלבל אותה, ובעתיד - אם היא תשאל תוכלי לענות לה ולספר על סיבותייך. היא תקבל ותבין (או שלא) אבל שם = גם אנרגיות. ולא נראה לי שאת רוצה את האנרגיות של בעלך לשעבר חמותך ובעיקר חמך יחד איתך בשמך....

• מההההההההההההה? מתי התגרשת? אני בהלם קודם כל
    יש לי חברה שהיא גרושה והילדים נשארו עם המשפחה של בעלה
    והיא חזרה לשם משפחה שלה
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אני הייתי חוזרת לשם משפחה הקודם..
  • גם אני דעתי היא לחזור לשם משפחה הקודם!
    לינבר צודקת ששם= אנרגיות!!! (את השם של שקד עזרה לי לבחור נומורולוגית

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם את אומרת שיעשה לך טוב לחזור לשם הנעורים שלך, תעשי את זה. הבת שלך מספיק פקחית בשביל שזה לא יבלבל אותה.
  • פעם ראיתי איזו תוכנית טלויזיה ודיברו על הנושא הזה, אולי משהו שקשור לנמרולוגיה, אני לא בדיוק זוכרת באיזה הקשר זה היה....
    בכל אופן דיברו שם על זה שלאחר גירושים מומלץ לאישה לחזור לשם נעוריה כי אחרת היא נשארת "תקועה".
    סיפרתי על זה לדודה שלי שהייתה גרושה כבר שנים רבות והיא החליטה שלא יזיק לנסות ושינתה את השם חזרה לשם נעוריה.
    היא מספרת שמאז היא מרגישה הרבה יותר טוב.
    מה שאני רוצה להגיד, שגם אם הקטע של הנמרולוגיה זה שטויות, אבל מבחינה פסיכולוגית יגרום לך להרגיש טוב יותר, אז לכי על זה
  • חברה שלי הוסיפה את שם משפחה שלה לשם של הגרוש.
    כשהיא תתחתן פעם נוספת מתישהו היא תחליף לשם משפחה חדש
  • אחרי שהתגרשתי ישר חזרתי לשם נעוריי, והיה בסדר עים הילדים לא בילבל אותם בכלל. והאמת לא חשבתי יותר מדיי שייקח את המשפחה שלו איתו ביחד.

[]
  • דודה שלי חזרה לשם הנעורים, הבנות נשארו עם שם האב ז"ל.

http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096
    html]
  • יפיתוש אני השארתי למען הילדה וגם למען שהילדה תקבל את זכויותיה הכוללים את המזונות את שם המשפחה של אבא שלה אבל גם שלי כלומר יש לה שני שמות משפחה פרידמן קזס וכך היא רשומה בכל המקומות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • לדעתי לחזור לשם נעורייך..

[]
    []
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה