בן שנה וארבע ועדיין לא מדבר-אני ממש מודאגת. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנטן שלי כבר בן שנה וארבעה חודשים והוא עדיין לא אומר מילה !! פונה לאבא שלו ב: דה דה כשהוא רוצה משהו אז הוא אומר: נה נה סבתא: תה תה וזהו !!! אני מנסה להראות לו תמונות מספר וחזור על המילים אבל הוא לא מרוכז ורוצה לשחק עם הספר ולא ממש מקשיב לי. אני יודעת שיש ילדים שמתחילים לדבר מאור מאחרים אבל בגיל הזה הגדול שלי דיבר כמעט שוטף וזה ממש מדאיג אותי.
    במיוחד שהוא לא אומר אמא...

17 תגובות
עמוד 1
  • זה בכלל לא בעיה, שלי רק עכשיו מתחילה לדבר
    הוא הולך?

• ללכת הוא התחיל הגיל 11 חודשים. הוא עושה כעקרון הכל רק לא מדבר. הוא מבין הכל ומצליח לתקשר עם כל מני נה נה ודה דה אבל לא אומר אף מילה !

• תני לו זמן, קשה להיות מפותחים בהכל בו זמנית
  • אין לך מה לדאוג עד גיל שנתיים

• גם בעיני את יכולה להוריד דאגה מליבך
    עצם זה שהוא מתקשר ומבינים מה הוא רוצה זה ממש בסדר לגיל הזה.

• יש הרבה ילדים שמתחילים לדבר מאוחר... אחיין שלי לא אמר מילה לפני גיל שנתיים ואחרי שהתחיל לא הפסיק להדהים אותנו
  • עד גיל שנתיים וחצי אין מה לדאוג לגבי הדיבור של הילד
    עם את רואה שהוא מתפחת כמו שצריך וכל יום לומד ועושה דברים חדשים זה טוב
    וסתם בשביל שלא תיהיה מודאג את יכולה להתייעץ עם רופא המשפחה
  • אין לך מה לדאוג אגב גם אצלי היא לא אומרת אמא בכלל עדיין וכל החיות אצלה זה האו (כלב) אבל אולי אצלי זה בגלל בעיה שיש לה והיא מטופלת וגם מתחילה חודש הבא קלינאית תיקשורת ואצלי היא אורמת כמעט 30 מילים אבל לא הכל ברור
    אז הסירי דאגה מליבך תני לילד זמן עד גיל שנתיים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • כיף לך הוא אומר קצת מילים
    אודיה חוץ מהיי ואי וכל מה שקשור אליהם לא אומרת כלום
    [/url
  • שלי מחר בת שנה וגם לא אומרת הרבה.....יותר נכון אולי שתי הברות וזהו.

לעומת אחותה שבגיל כזה אמרה כבר כמה וכמה מילים.....כשיש לך עוד ילד תמיד משווים וזו טעות. גם אני חוטאת בזה......

כל ילד וההתפתחות שלו. העיקר שהם מבינים (את זה אני גם בדקתי
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה בננות על התמיכה והעידוד.
  • מאמי הילד שלי בן שנה ושבע היום! הוא התחיל לפני שבועיים להגיד מילים (לנסות לחזור עליהם).
    הוא עדיין לא פונה אלי ולבעלי "אמא, אבא", אבל יש לו דרכים משלו.
    לפני שבועיים הוא התחיל לחזור על המילה "עוגה" בזמן שצפה בטלטאביז ומאז תפס גל ומנסה לחזור על עוד מילים...
    מה שאני רוצה לומר לך- הרבה ילדים לא מדברים (כמה שלא תנסי ללמד אותם), אבל מאוד חשוב לדבר איתם, הם קולטים הכל! זוכרים מילים וביום אחד המילים האלו יתחילו להישפך מהם

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מאמי אין לך מה לדאוג.
    כל ילד מתפתח בקצב שונה.

את אומרת שהוא התחיל ללכת בגיל 11 חודשים ועדן שלי בת שנה ושלושה חודישם ורק עכשיו היא התחילה להעמד. בן דוד שלי התחיל לדבר רק בגיל שלוש והיום הוא לא סותם את הפה.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אל תדאגי כל אחד מתפתח אחרת אצלי נועם בת שנה ושלושה עדיין זוחלת...ואומרת רק אבא .הב הב -לכל החיות ו-את זה...
  • יש ילדים שמתחילים לדבר רק בשנה וחצי ומעלה.
    יש שאומרים מילים רק בשנתיים+
    יש שמדברים רק בגיל 3....
    אני לא רואה סיבה לדאגה בטח לא בגיל הזה
    כי זו רק התחלת הדיבור בשלבים האלו ברוב המיקרים.
    תהני מהשקט
    html]
  • אנחנו התחלנו לדבר רק בגיל שנתיים אבל עכשיו הוא לא סותם את הפה לשניה שצריך וגם שלא צריך .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אל תלחצי, אצלי טל התחיל ממש לדבר בדיוק לפני חודש
    ורצו שאקח אותו לקלינאית תקשורת ומה לא,
    זה פתאום יפרוץ לו החוצה רק תהיי עם יד על הדופק
    ובלי השוואות עם אחים או ילדים אחרים,
    כל אחד וההתקדמות שלו, כמה שאני מבינה את הדאגה שלך,
    ככה אני הייתי ואצלי טל בן שנתיים וחצי...
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה