מה דעתכן: מתנה לגיל 3- חיית מחמד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    לשחר יש יומולדת בתחילת פברואר והיא מבקשת כבר תקופה מסויימת שנקנה לה אוגר

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
20 תגובות
עמוד 1
  • מתנה מקסימה רק צריך לשים לב לכמה דברים:
    1. זה מסריח (אלא אם מנקים להם את הכלוב כל יום וזה כבר הרבה התעסקות)
    2. אני לא יודעת מה האורך חיים של האוגר - חשוב לשים לזה לב (מקסימום תחליפי לה את האוגר)
    3. אם היא תרצה להחזיק את האוגר תצטרכי לשמור על חיי האוגר

• אמא של יונתן- תודה

• הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • גם אני רציתי לקנות לאופק וגם ביקשתי מחברה שתקנה כאילו בלי ידיעתי כדי שבעלי לא יהרוג אותי...

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • רעותי היה לי אוגר בזמנו וזה לכלוך וסירחון חבל על הזמן
  • תוכי או דגים
    זה מהשהיה לנו
    עד שחזרנו יום אחד משבת אצל ההורים והתוכים מתו בבית
    בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • האמת שתוכי נראה לי יותר מידי בשבילי...
    הכיוון כרגע זה אוגר/שרקן או משהו בסגנון

רעות
  • טוב.... ראי הוזהרת
  • חחחחח

• תוכי?????? אתן יודעות כמה רעש הם עושים? וכשרוצים לישון צהריים או ב-22 בלילה או בכלל שרוצים שקט - זה לא מכונה שאפשר ללחוץ.....לבעלי היה תוכי כשהיה רווק - הוא שיגע לו ת'שכל

איך את מסוגלת לקחת מכרסמים? אוי ואבוי לך......שתהיי בריאה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל...

• היי מותק...
    אנחנגו גם רצינו חיה קטנה לירין
    אבל משהו שלא יברח ..כמו צב

את יכולה לקנות לשחר ארנבת...את גם יכולה לקנות לשחר מתנה רגילה
    ליום הולדת , ובנוסף אוגר או מה שתחליטי ,ותגידי לה שגן החיות נתן לה לשבועיים /חודש ואז צריך להחזיר אותו לגן החיות לאמא שלו.
    ואז אם ימאס לך או לה - יש פתרון ...

את יודעת שגיסתי , כדי שהילדים לא יפחדו מכל מיני חרקים וכו , היתה אומרת להם, נגיד אם ראו גוק, ללכת לטף את הגוק
  • לדעתי כלב הכי טוב שיש
  • אם את רוצה תוכי הייתי ממליצה לך על כנר שהיתי קטנה היו לנו כאלה כל הזמן בבית
    ושאחד היה מת אבא שלי היה מביא חדש במקום
    שהינו יותר גדולים באו תוכים אחותי כבר קנתה כאלה
    לא חייבים לגעת וללטף את החיה עצם העובדה שיש משהו
  • הי בנות!
    אוגרים זה דבר מאוד מסריח, מאוד לא נקי סביבה שלהם כי כל האוכל איכשהו זרוק מסביב לכלוב שלהם,לדעתי למה לא לרנות דגים? אומנם זה לא זול אבל השקעה חד פעמית, זה יפה,מנקים פעם בתקופה וקונים אקוואריום קטן וחמוד
  • הריח הוא לא כזה נורא במידה ומטפלים בזמן ומחליפים את הנסורת.במיוחד שזה יהיה במרפסת שרות. היו לי כשהייתי קטנה עד גיל 11 בערך. קחי בחשבון שתוכלי לעמוד בנקיון כי שחר לא הולכת לעשות את זה בגילה לבד.
    לרוב כל האוגרים מאותו זן נראים די אותו דבר ואפשר להחליף אבל אפשר גם ללמד שבעלי חיים קטנים מתים. אופק רואה כל הזמן ג'וקים מתים ויודע מה זה ג'וק מת ומה זה ג'וק חי שזז והולך. לא יודעת כמה הוא מפנים אבל הוא יודע....

בעבר רציתי גם ארנבים אבל שמעתי עליהם סיפורי זוועה כאלה שויתרתי לכל חיי. קודם כל הם הרבה יותר מסריחים מאוגרים, יותר עדינים ולכן מתים יותר....ואת צריכה מקום גדול יותר לשים אותם....
  • לי היה לפני כמה שנים כלוב עם 2 שרקניות...
    מה אני אגיד לך זו התעסקות יומיומית...לשים אוכל מים, להחליף להם נסורת שיש בה פיפי וכמובן פעם בכמה ימים להחליף הכל ולשטוף את הכלוב..ועם כל ההחלפות..עדיין הסריח בבית
    החזרתי אותם להורים שלי ששם יש מרפסת שמש שאפשר לסגור אותה אז הם היו שם ונהנו בקיץ ולא הסריח..הבעיה היתה שוב בחורף לא רצינו שיהיה להם קר..אז ההורים שלי חייבו אותי לקחת אותם חזרה לחדר שהיה לי בקיבוץ...ואז גם לקחתי חתול..והוא ניסה לטרוף אותם כל הזמן ניסה להכניס את היד..היה שמייח
    בוקר אחד קמתי ואני שומעת ים של ציוצים..מה מסתבר? הן המליטו בלילה כל אחת 3 צאצאים..היו לי8 שרקנים פתאום (כנראה קניתי בתחילת ההריון שלהן..הן היו עם האח שלהם בחנות והוא בטח עיבר אותן..איחס גילוי עריות)
    מסרתי את הגורים לחנות חיות מחמד כי היה צפוף ולא היה לי מקום לעוד כלוב.....ותוך שבועיים שתי השרקניות שלי גססו...כנראה מהצער
  • כלב הופך להיות כמו בן משפחה, ממש ככה
    מצד אחד זה טוב ומעולה, מצד שני מדובר באחריות ענקית,
    לטייל איתו בחוץ 3 פעמים, לתת לו תשומת לב
    בניגוד לאוגר ואפילו חתול, אי אפשר פשוט לתת לו "להיות" בבית
    הוא צריך אהבה ותשומת לב,
    השאלה אם יש לכם כוח לזה
  • לפוקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה