שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתן רושמות את הילד/ה שלכן לגן בו יש גנן ולא גננת?
    ואם הוא הומו זה משנה את דעתכן?
46 תגובות
עמוד 1
  • תראי , הומו או סטרייט זה לא משנה, כי ככה או ככה , זה לא
    שיעשה משהו או ישפיע על אופי הילד..
    לי אישית זה היה מפריע אם זה גנן , וזה רק בגלל כל מה ששומעים ,
    אבל כמובן שזה לא בסדר להכליל וצריך להתרשם מהגנן .
  • כל עוד המקום חם ואוהב
    והילד מקבל את כל מה שהוא צריך היתי רושמת אותו

לי חשוב שלילד שיהיה טוב בגן
    שהוא ילך בכיף בבוקר ושהוא יחזור מאושר הביתה

• זה לא מה שהיה משנה את דעתי
    כל עוד הוא הגון ונוהג בילדים בעדינות בחום ובאהבה זה לא היה מזיז לי

• לא נעים אבל לי זה כן היה משנה לא עצם העובדה שהוא גבר אלא זה שהוא הומו

• אני לא הייתי רושמת
    לא יודעת ... קצת מפחיד אותי
  • הייתי רושמת כדי לא להפליל אבל עם הסתייגות קטנה שימי לב שלא יהייו הטרדות מיניות וכזה

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• לא היה מפריע לי לרשום
    יעל, אמא של יונתן
  • ממש לא מפריע לי - העיקר שיהיה אכפתי וטוב לב לילדים, שהבת שלי תרגיש טוב ותהיה מבסוטית, זה מה שחשוב בעיניי
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני - לא.
    (אם הוא הומו זה נראה לי עוד יותר גרוע...)
    אבל זו דעתי.

http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&NR=1
  • בארור שהייתי רושמת
    בשמחה ובששון
    בעיקר אם ההמלצות על הגן היו טובות והאוירה חמה ונעימה
    בד"כ לגנן ממין זכר יש איכותיות נוספות על גננת נקבה - בעיקר כי הוא צריך להוכיח עצמו כי הוא גבר במקצוע שנחשב נשי.

• אני מה זה מצטערת..אבל השאלה הזו פשוט הזויה בעיניי, זה כאילו תשאלי 'הייתן רושמות את הילד לגן עם גננת אתיופית?'

אפליה, לא משנה על איזה רקע היא פסולה בעיניי. במיוחד במקום כזה שכולנו נשים, מופלות על ימין ושמאל במעגל העבודה- אנחנו צריכות להבין מה זה אומר...

• בשום פנים ואופן לא.

עם כל המקרים היום של פדופיליה, ה' ישמור.

למה לפתוח פתח לצרה? נפלתי על הראש שגבר זר יחליף טיטול לתינוקת שלי?

אולי זה ישמע חשוך, אבל לא אכפת לי: הנטיה של רוב הגברים (והנערים) אינה למקצוע הטיפול בילדים. ואם יש אחד כזה, הוא חשוד בעיני.
    כמו שלא אקח לילדתי בייביסיטר נער, כך לא ארשום לגן עם גנן.

• א. למה אתן חושבות שגבר ופדופיליה הולכים יחד?! למה אתן חושבות שגבר שהוא הומו הוא במיידית סוטה או מופרע שמטריד מינית?
    ב. נגה - למה הזוי?! תראי אילו תגובות הבנות רשמו...ואני בטוחה שאם היית שואלת את את השאלה שרשמת גם היית מקבלת תגובות חלוקות, מה לעשות...יש אפלייה ודיעות קדומות בכל מקום !!!
    ג. השאללא אמרתי להבת שלי הולכת להיות בגן כזה, לא אמרתי שאני בעד או נגד, פשוט פתחו כזה גן בשכונה וזה מעניין לדעת מה אנשים חושבים (במקרה הזה, זה אתן ובמקרה אחר, האנשים בשכונה שעוד אדע מה הם חושבים גם....)
  • אני חושבת שגבר + מקצוע טיפול בילדים + פדופיליה הולכים ביחד.

זאת אומרת, מדליקים לי נורה אדומה
  • אולי זה בגלל שאני נכדה לניצולי שואה, אבל אני בורחת מסטריאוטיפים כמו מאש.
    ועוד את מוסיפה את הנטיות המיניות שלו...
    אזכיר לך שהשואה לא קרתה ביום אחד, אלא הייתה רדיפה של שנים על גבי שנים של העם היהודי. רק בגלל שאדם היה 'יהודי'.

• עדיין, את זה שגבר + טיפול בילדים הולך יחד עם פדופיליה אני לא מקבלת! זה ממש מזעזע מה שאת אומרת !!

נגה, זה נשמע כאילו את מאשימה אותי במשהו בעצם השאלה שלי לא התכוונתי לכלום, רק שאלתי, כמו שכולן שואלות פה שאלות, הזויות או לא הזויות. עליהן אף אחד לא מתנפל! רק תקראי את התגובות של הבנות ותראי למי פה יש דיעות קדומות על אנשים בגלל הנטיות המיניות שלהם, וזה לא אני!
    ואגב, אני בת לניצולי שואה אז אני האחרונה שיהיו לה דיעות קדומות ומחשבות שליליות על אנשים רק בגלל מי שהם ומה שהם....
  • חלילה לא מאשימה אותך בכלום
  • אני עדיין בדעתי שזה מדליק נורה אדומה.

תראי כמה מקרים יש של פדופילים שניסו להתקרב לילדים דרך מקום העבודה- אם זה מדריך חברתי בפנימיה, מורה לרכיבה על סוסים, מאבטח בבית ספר ועוד.

נכון זה מזעזע אבל זו המציאות שאנחנו חיים בה.

וכדאי גם לדעת שפדופילים הם מאד מניפולטיביים וזה יכול להיות אדם שנראה הכי נורמטיבי, ממש השכן ממול ואת לא תחשדי בחיים, כי כלפי חוץ הוא משחק את המשחק בצורה מושלמת.

• נגה, שוב את רומזת לזה שאני חושבת שבגלל שהוא הומו אז הוא לא בסדר.
    ממש לא, אני הייתי שמה את הבת שלי שם בכיף.
    ואני כן רק שאלתי שאלה, לדעת מה בנות אחרות חושבות, את לא יכולה לבוא ולומר שאני עושה הכללות או בעלת דיעות קדומות או מה שלא תחשבי...אם את רוצה, אני אקרא לזה "סקר", אוהבים את זה פה.

ועם כל הכבוד לסבתא שלך ולשואה, ולכל מי שהיה שם, אין כל קשר. סתם את מגזימה ועושה פיל מעכבר. בסה"כ שאלה ושאלה לגיטימית כי יש אנשים שחושבים שבחור הומו זה לא טוב לילד שלהם.

יאללה, צאי מזה.

עוגית, ורק בגלל שהוא גבר?! למה, נשים הן תמימות? לא יכולות להתעלל מינית? להתעלל פיזית? כמה מקרים כאלו היו לאחרונה...
  • עוגית יקירתי
  • א. עד שעניתי פעם ראשונה בכלל לא כתבת את דעתך בנושא.
    ב. לא אמרתי את דעתך בין אם היא לכאן או לכאן, ציינתי רק את מה שאת ציינת 'גנן הומו'
    ג. כתבתי 'דיעות קדומות' דהיינו ברבים ולא את בפרט (שוב נחזור ל-א')
    ד. יצאתי מזה, ומהשירשורים שלך בכלל.

• נגה, תשימי לב איך את כותבת.
    אני לא רשמתי את דעתי אבל מעצם השאלה שלי את הלכת והיסקת שאני חושבת שהגנן ההומו הוא לא בסדר ועוד רשמת שאני לא בסדר כי רשמתי את השאלה הזו.
    ושוב אני שואלת, למה אני לא בסדר?! זכותי לשאול מה שבא לי.
    אם אחת החברות שלך הייתה כותבת את השאלה הזאת אני בטוחה שהתגובות שלך היו אחרות לגמריי!!!! . ובכלל, למה את לא מתנפלת על כל הבנות שאמרו שגנן הומו הוא פדופיל ושהילד שלהן לא יהיה בגן כזה?! למה?! כי הן חברות שלך?!
    אני לא רוצה לריב איתך אז אל תעשי מזה סיפור של ברוגז כמו ילדה קטנה
    חשבתי שאת מכירה אותי קצת יותר טוב ויודעת שאני לא מחפשת לריב עם אף אחד, אני לא מנבלת את הפה ולא משתתפת בריבים הדבילים שעולים פה בפורום כל שני וחמישי. חבל שהגעת איתי למצב הזה על שטות.לפעמים כדאי שתשימי לב איך את כותבת מה שאת כותבת.
  • אני לא חושבת שזו אפליה להעדיף גננת

מי כאן הולכת רק לרופאת נשים ולא לרופא? ומי להפך?
    גם זו אפליה?

מי תזמין אינסטלטורית? תלך למוסכניקית?

יש בעלי מקצוע שבאופן טבעי נעדיף אותם ממין מסוים.
    לא בהכרח שנפסול את המין האחר.

חוץ מזה לא אמרתי שגנן הומו הוא פדופיל אלא שגנן עלול להיות פדופיל (כי גברים בדר"כ לא נמשכים למקצועות טיפול בילדים, ומי יודע, אולי יש לו אינטרס להתקרב אליהם).

דרך אגב, הנתון הוא ש- 95% מהמקרים המדווחים, התוקף הוא גבר.
  • אני לא הייתי רושמת.

• תשמעו בנות - צר לי לומר לכן - החזקתי מכן הרבה יותר
    מה זו ההומופוביה הזו?
    מאיפה המידע שכל הומו אן מטפל בילדים הוא פדופיל?
    גברים שהולכים על מקצועות הטיפול, בעיקר בגיל הרך, הולכים אליהם ומשקיעים בהם שנות לימוד בגלל אהבתם למקצוע.
    אלך בשמחה למוסכניקית בעת הצורך אשמח לקרוא לשרברבית ואשמח להעסיק שיפוצניקית.
    הדעות הקדומות כאן חוגגות, הגזענות מרחיקת לכת.
    אותי זה מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!

באמת שלא ידעתי שעבור ההומואים העולם עדיין כ"כ אטום. באמת שלא.
    הייתי בטוחה שהעולם כבר הרבה פחות אפל והרבה יותר מקבל.

• אני מסכימה עם נגה, ענבר ושמש בכל מילה ומילה
  • ענבר - גם אני איתך בכל מילה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני כמו עוגית..לא הייתי רושמת..
    ממש לא משנה לי הומו או לא...כמה מחבריי הטובים הם הומואים...ואני לא עושה בינם לבין שאר החברים הפרדה...אנשים רגילים כמו כולנו (רק עם טעם מעולה בבגדים
  • האם יש לדעתכן אפליית נשים?
    האם אי מענה על משלוח קו"ח של אישה המועמדת לעבודה מסוימת (לא פיזית. לא כמוסכניקית, אינסטלטורית, בנאית וכו') לא בגלל סיבת חוסר התאמה לתפקיד, אלא בגלל שהיא, אבוי לנו, בגיל הפוריות שלה - ומעסיק פוטנציאלי מיידית יחשוב על ימי החופש לבדיקות ההיריון, על חופשת הלידה ועל ימי מחלת ילד מלידה ועד גיל 9 לפחות - יעשה חישוב מהיר ויגיע למסקנה שזה לא משתלם לו, ולא יענה על קו"ח.
    האם זו אפלייה???
    למעסיקים אסור, ע"פ חוק מפורש להפלות נשים כי הן נשים.
    אז מה??????????
    תצביע מי שמעולם לא נתקלה בסוג כלשהו של אפליית נשים, כפי שתיארתי למעלה.
    כנ"ל אסור ע"פ החוק המפורש במדינת ישראל להפלות אנשים על רקע מינם, גזעם, מצבם המשפחתי, מוצאם ונטייתם המינית.
    אז מה?????????
    כן עוגית. להעדיף גננת רק בגלל סיומת ה-ת' לתוארה המקצועי זו אפלייה. במלוא מובן המילה, בגדול, בעיניים פקוחות לרווחה, ללא כחל ושרק.
    אפלייה אמיתית.
    וצר לי על כך
  • כן הייתי רושמת ואז מה עם הוא הומו
    הוא בן אדם רגיל

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • כן הייתי רושמת.....
    בכייף
  • שאלה קשה.....
    לא הייתי שמה בשל דבר אחד,
    אני לא מוכנה ששום גבר יחליף
    לבת שלי חיתול חוץ מבעלי!!!!!!!
    לא בגלל נטיותיו ולא בגלל שום
    דבר אחר, זה הדבר היחידי שכן
    מפריע לי....
  • הוא גנן, הוא לא מחליף חיתולים! הוא שם בשביל ללמד, לעבוד עם הילדים, לנהל את הגן וכד'....
    מי שמחליף חיתולים אלו המטפלות (אין מטפלים) ורוב הילדים כבר גדולים, ללא חיתולים כך שזה בכלל לא הנושא. (לגילאים קטנים בכלל לא צריך גנן/ת , מספיק רק מטפלות)
  • אז ככה:

דבר ראשון - שמש בקשר למה שאת כתבת אני במקצוע מאוד "גברי" (וזה לא עושה אותי לסבית) ובו כל הזמן יש אפלייה על בסיס מין. בכלל, בחברה שאני עובדת בה יש בערך 20% נשים (כולל כ"א ואדמיניסטרציה) אני שומעת מלא פעמים אנשים אומרים "ואז היא תכנס להריון" וכו' למרות שהסביבה הקרובה שלי מאוד לא מפלה.

דבר שני - בן דוד של בעלי הוא גנן וזה לא עושה אותו פדופיל

• מה ששיר כתבה עכשיו, שהוא בעצם לא מחליף, מזכיר לי את הסרט שוטר בגן ילדים...
    יום נישואין
  • להפך דווקא אצלו הייתי מרגישה הרבה יותר בטוח הם מדהימים עם גישה מיוחדת אני מאוד בעד
  • אני כן הייתי רושמת במידה והגן והצוות היה עונה על כל הקריטריונים שחשובים לי ובפגישה עם הגנן הייתי מרגישה שהוא בן אדם טוב ואני יכולה לסמוך עליו.... אבל זה תקף גם לגן עם גננת רגילה
  • אף פעם לא משעמם פה....
    אין שום סיבה להפלות , אין לי שום בעיה עם זה להיפך אני מאוד עודדת את זה .
    וכן , זה עצוב מאוד
  • הייתי רושמת את בני לגן עם גנן ולא גננת.
    וממש לא היה אכפת לי אם הוא הומו- את יודעת מה, אני חושבת שהם יותר רגישים אפילו אז זו נקודת זכות.

• linbar

מכיוון שהתגובה שלך מכוונת בעיקר אלי:

תקראי שוב מה כתבתי: לא אמרתי שכל הומו או מטפל הוא פדופיל

אמרתי שיש חשש שמטפל גבר עלול להיות פדופיל.

ותוציאי לגמרי את ההומואים מהמשוואה, לי אין שום בעיה איתם (מכבדת את רצונם).

ובגלל החשש הקטן הזה, אני לא אהיה מוכנה לחשוף את הבת שלי לשום סיכון ולא ארשום לגן עם גנן.

ואין כאן קשר לדעות קדומות או אפליה.

• עוגית גם יש חשש שהגננת מתעללת לא?
    או שהיא מרביצה...
    אז למה לחשש הקטן הזה את לא מתייחסת?
    ויש לזה הרבה קשר לאפליה.
    לפי מה שאת אומרת כל גבר מעצם היותו גבר הוא בחזקת חשוד פוטנציאלי להתעללות ופדופיליה...
    אולי אני צריכה לשמור על בעלי?
    או על אבא שלי?
    יש חשש שהוא פדופיל לא?
    אני הייתי בכיף מכניסה את אלה לגן כזה,
    ואפילו בשמחה כי ככל שהיא תלמד מגיל קטן על אנשים שונים ממנה היא
    תהיה יותר סבלנית וסובלנית.
    הומו לא הומו למי אכפת אם מי הוא הולך לישון בלילה?
    [./]
  • זוהר יקרה אני לא רוצה לעשות לך סיוטים בלילה (אז לא ארחיב יותר מדי) אבל יש אנשים שחיו שנים כאשר מתחת לאף קרתה התעללות מינית במשפחה
    85% מהתקיפות המיניות הן ע"י תוקף שמוכר לקורבן.

מאחלת לך ולכל אלה כאן בפורום שעוצמות עיניים לנושא, שלעולם לא תצטרכו להתעמת עם זה.

זה הכל.

• עוגית -
    מה אומר לך? חלק גדול מאוד מהעונות עם כ"כ הרבה דעות קדומות.
    כ"כ הפתיעו אותי התגובות כאן.
    באמת חשבתי שאנשים בזמננו הרבה יותר פתוחים לאנשים ולדעות אחרות.
    בכל מקום ובכל אדם - גם זה שנראה מלאכי ביותר, ומסתבר גם באבות שאיש לא חשד בהם, גם בסבים תמימים למראה או בדודים אהובים עד מאוד יש לחשוד עפ"י הפרסומים ועפ"י כמות המקרים הזוועתיים.

הגבתי לכל המגיבות השליליות - לאו דווקא לאף אחת ספציפית.
    מגעילה אותי דרך החשיבה שלכן. מגעילה אותי הגזעניות לשמה.
    אומנם לכל אחת מותר לחשוב מה ואיך שהיא רוצה - אבל לא הייתי רוצה לחנך בנותיי לחשיבה כ"כ מקובעת, כ"כ קטלנית בה אין מקום לשונה, בה אין מקום למקצוע שבד"כ מין מסויים עוסק בו (דרך אגב - בעלי הוא אח במקצועו - מהטובים בתחומו!) או לאנשים שנטיות מינן לא כמו שלי, או לאנשים עם מומים מסויימים, או בעלי פיגור שכלי. אני חושבת שעלינו ללמד ילדינו לכבד את מי שסביבנו. זה מתחיל בלומר בוקר טוב למנקה הרחובות שאני עוברים על ידו כל בוקר בדרך לגן, לשומר של גן ילדים, לקופאית בסופר וכד' וכלה בלאפשר ולקבל מה שיש מאנשים טובים וחמים. אני אבחר גן עפ"י התאמתו לבנותיי (דרך אגב - שתיים מהדמויות הקבועות בגן של מעין הם גברים) ולא עפ"י מין האדם או, גרוע מזה - נטייתו המינית.

בהחלט יש צורך להגן על ילדינו מכל רע. בכל דרך אפשרית.

לא מקובל עלי לקטול אדם באשר הוא על סמך נטייתו המינית או על סמך המקצוע בו הוא בחר מתוך אהבה ורצון להיות מחנך, כל עוד הוא ממלא את שאר דרישותיי באשר לגן ילדים.

• עוגית,
    נכון שיש אנשים שחיו שנים כאשר מתחת לאפם הייתה התעללות.
    זה עדיין לא אומר שכל גבר הוא בחזקת חשוד רק בגלל שהוא גבר!
    זה אומר שעלינו לפקוח את עינינו, להיות ערניות וקשובות, אבל מכאן ועד לקטול גנן רק כי יש לו בולבול- המרחק גדול!
    למה את חושבת שאני עוצמת עיניים לנושא?
    באותה מידה הגננת יכולה לעשות דברים מזוויעים,
    וכבר ראינו מקרים של התעללות נוראית בילדים,
    זה לא אומר שכל הגננות הן כאלה נכון?

כל אחת זכאית לדעה שלה, אני לא מנסה להתווכח או לשכנע,
    רק תעשו לי טובה,
    תקראו לילד בשמו- זו אפלייה. אפלייה על בסיס מין בלבד.
    [./]
  • אם יש איתו מטפלת ממין נקבה אז היתי רושמת. אם זה הוא לבד שם אז ממשששששששששששששששששששששששששש לא.
    מה לעשות רוב מקרי הפדופיליה זה של גברים כלפי ילדים ולא נשים כלפי ילדים.
    וסורי זה לא הומופובי וזה לא מתוך גזענות זה אך ורק מתוך דאגה לגוזל שלי.

גם בתור לרופא ממליצים לך להיכנס עם מישהו נוסף ולא בכדי.

לגבי החשש מהתעללות פיזית (לא מינית) - יש לי את החשש גם לגבי מטפלת ולכן לא אשלח למעון שיש בו רק מטפלת אחת.

אה כן ואין לי מושג מה הקשר אבל גם אני נכדה לסבים ניצולי שואה והתחנכתי לאהבת הזולת ולסובלנות - אבל זה לא ישנה את דעתי.

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • טוב תל אביב מלאה כאלה
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה