לאלופות באפייה- אני צריכה טיפים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז למרות שאני אופה לא רע
15 תגובות
עמוד 1
  • היא נופלת באמצע אם את פותחת תנור לפני שהיא מתקררת לגמרי או באמצע האפייה...תשתדלי לא לעשות את זה...לגבי תשתית חלקה, אף פעם לא תהיה לך כזאת בחלק העליון של העוגה לכן כשרוצים לקשט על בסיס חלק מוציאים את העוגה מהתבנית ומקשטים על החלק התחתון שלה שהוא תמיד חלק במידה ואת מוציאה את העוגה יפה מהתבנית אחרי שהיא מתקררת לגמרי...את יכולה לצפות את התבנית בנייר אפייה ואז קל מאוד להוציא אותה
  • זה קורה הרבה פעמים שהבלילה לא במרקם אחיד וחלק,
    וגם מה שליאת רשמה

• אז אני ממש מערבבת טוב, ממש מקפידה על מרקם חלק, אבל כן, יוצא שאני פותחת את התנור באמצע , ושיערתי שאולי זה כתוצאה מזה, אז פעם ניסיתי שלא לפתוח ובכל זאת יצא איזור גבוה ואיזור נמוך
  • רגע ליאת..אם ככה יש לי שאלה....האם רצוי לכבות את התנור בסיום האפייה ולהשאיר בפנים את העוגה כדי שתתקרר בהדרגה או להוציא מייד? כי אם מוציאים מייד אז בגלל הפרשי הטמפרטורות זה גם יכול לקרות לא?
  • תמיד תמיד משאירים את העוגה בתנור אחרי שמכבים אותו עד שהיא מתקררת לחלוטין...זה מבטיח שהיא לא תיפול במרכז
  • תודה
  • ועוד דבר - עוגות בחושות אסור לבחוש יותר מידי.
    לבחוש היטב את כל החומרים ורק אז להוסיף את הקמח ולבחוש שוב רק עד שאין גושים ולשים בתבנית. כך העוגות יצאו גבוהות יותר.

שאר העצות - מה שליאתי אמרה...

• אגב לינבר, עשיתי את העוגה שלך ליום הולדת של שלמה בגן ויצא ממש טעים
  • טיפ נוסף, אם תכסי את העוגה לאחר האפיה במגבת, זה גם ישמור עליה לא "ליפול"
  • טוב לדעת טלטול
  • אחלה. אני שמחה שהצליח.
    גם אני מהכנתי ליום ההולדת בגן. וגם ליום ההולדת בבית וגם ככה סתם

• עוד טיפ למנוע את הגבעה: אחרי שמערבבים את העוגה ושמים בתבנית ל"הפיל" את התבנית על השיש כמה פעמים (כמובן אם היא לא עשויה מחומר שנשבר) ככה כל האויר יוצא מהעוגה
    מקווה שזה מובן

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אם "דופקים" את העוגה על השיש ומוציאים לה את כל האוויר העוגה יוצאת לא אורירית ודחוסה מאוד....כל הרעיון בהקצפה של העוגה זה להכניס אוויר על מנת שהיא תהיה אורירית
  • צודקת ליאת, שכחתי להוסיף שהטיפ הזה נכון לעוגות בחושות ללא הקצפה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה