סקר דייסות מטרנה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • - איזו דייסת מטרנה את בחרת לתת לילד/ה שלך?

- מאיזו סיבה? (חוץ מהתאמת הגיל, יש עוד סיבות?)

- יש את דייסת רימונים שכתוב עליה שהיא מכילה רכיבים התורמים להתפתחות קוגנטיבית. האם את מאמינה בזה? האם זה אחד השיקולים לקנות את הדייסה הזו?

אני אתחיל...
    - נסיתי לתת לשקד כמעט את כל הדייסות, הוא אוהב הכי הרבה "8 דגנים" ו"תפוח בננה" של גם וגם.

- אין סיבה מיוחדת, בעיקר בגלל שהוא אוהב אותן יותר.

- אני לא יודעת אם להאמין למה שכתוב, אבל מה יש להפסיד..? נסיתי לתת לשקד את דייסת הרימונים, אבל היא די נטולת טעם והוא לא ממש מת עליה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
17 תגובות
עמוד 1

• אני מעולם לא נתתי לאופירי דייסה כי בטיפת חלב אמרו שזה משמין והיא לא ממש צריכה את זה גם ב"ה היא גם ישנה לילה שלם ואת האמת אני רוצה לנסות להוסיף לה למטרנה איך בדיוק עושים את זה? אם היא אוכלת 180 כמה מוסיפים?

• שקד היה סרבן בקבוקים, לכן הוא לא שתה דייסה ולא מטרנה מבקבוק.
    בגלל שלא היה לי מה לתת לו לפני השינה, הייתי נותת לו בהתחלה 2 דניאלה ומגיל שנה בערך התחלתי לתת לו דייסה בכפית.
    יש הוראות מדוייקות על האריזה של הדייסה כמה כפות להוסיף לכל 180 מ"ל.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • גאיה גמלה את עצמה מבקבוקים היא כבר לא רוצה יותר.אם לשתות חלב אז רק בכוס! יש דרישות לגיברת שלי
    אז פעם כשכן שתתה אז הכי אהבה סולת שוקו ויוגורט תות...
    בכפית היא אף פעם לא הסכימה לגעת בדייסות.רק עם התמל

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• האמת שלא נתתי מעולם וגם לא נותת עכשיו...
    סתם בלי סיבה ב"ה לא חסר להן שומנים והן ישנות סה"כ טוב.
    לפעמים לארוחת ארבע אני מכינה דייסת קוואקר אבל מקוואקר אמיתי עם גרידת תפוח וקינמון

• ליטוש את צודקת אין צורך בזה
  • נו, אין מישהי שנותת דייסה ויכולה לענות על השאלה לגבי דייסת רימונים?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • נועה לא שותה סימילאק/דייסה כבר שנה וחצי אבל כשכן אז הייתה מאוד אוהבת את הרימונים
    אני זוכרת שזה רק יצא בדיוק בתקופה שנתתי לה דייסות וניסיתי והיא ממש אהבה, עד כמה זה תורם להתפתחות הקוגנטיבית אני לא יודעת, אני רק יכולה להגיד שלנועה זה היה מאוד טעים!
  • אני כל שבוע קונה לה דייסה בטעם אחר מגוונת לה גם את הרימונים היא אהבה...
  • איזו דייסת מטרנה את בחרת לתת לילד/ה שלך?

אני נותנת לרוי מגיל 4 חודשים דייסה בתוך תמ"ל, בכפית הוא לא רוצה

נכון לעכשיו הוא אוכל סולת-שוקו, או רק סולת או וניל
    פעם אהב שיבולת שועל, והיתי מוסיפה לפירות טחונים דייסת יוגורט תות או סלט פירות כדי שיהיה משביע יותר

- מאיזו סיבה? (חוץ מהתאמת הגיל, יש עוד סיבות?)

כשהיה תינוק, הוא לא אכל טוב וכדי שיעלה במשקל נתתי לו. עכשיו הוא לא אוכל פירות וירקות בכלל אז אני דוחפת לו תמ"ל כדי שיקבל קצת ויטמינים. ויחד עם זה קצת דייסה כדי שיהיה משביע

- יש את דייסת רימונים שכתוב עליה שהיא מכילה רכיבים התורמים להתפתחות קוגנטיבית. האם את מאמינה בזה? האם זה אחד השיקולים לקנות את הדייסה הזו?

לא ממש מאמינה בזה. ניסיתי לתת, אבל רוי לא ממש אהב אותה. אין לה כ"כ טעם.
    You're my heart, you're my soul

• אני נותנת לדנדוש רק את דייסת סלט פירות של מטרנה כי זה מה שהיא אוהבת ולא מוכנה למשהו אחר אולי מדי פעם את הוניל על שוקולד למשל אין מה לדבר בכלל
    רימונים בעבר קיבלתי בשבילה ונחל כישלון מוחץ

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • נועה קיבלה דייסת קורנפלור בתל"מ עוד בבית חולים כשהייתה בת יומיים. בבוקר אני מבשלת לה דייסת סולת (אמיתית מקמח סולת) על בסיס חלב והיא אוכלת אותה בכפית.בלילה אני מוסיפה לה דייסת סולת של מטרנה לסימילק כי היא לא אוכלת טוב במהלך היום. מעדיפה סולת או קונפלור כי אין בהם תוספות של טעמים וממתיקים. ואורז גורם לה עצירות טעמים אחרים (שיבולת שועל ו8 דגנים היא לא אוהבת)
  • אני נותנת לאהוד הכי הרבה את הדייסת אורז, יש לה מרקם כזה שהוא אוהב
    ניסינו את הדייסת רימונים- הוא לא אהב
  • אני נותנת מגוון דייסות של מטרנה.
    בקבוק בלי כף דייסה מרגיש לי דליל.
    רימונים, דגנים, יוגורט תות, וניל, הכל מתקבל אצלנו בברכה ומבחינתי הן איכותיות מאוד.
  • מאור אוכל בבוקר דייסת סולת שוקו בבקבוק, בכפית אין מצב.
    אני מוסיפה לו רק בגלל הטעם. לא שמתי לב שזה השמין אותו
  • תודה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • באמת בלי דייסה אני מרגישה שהחלב די מיימי /דליל תמיד מוסיפה בכף של מטרנה שנגמרה שאני שמה בשקית של הדייסה בערך 3/4 כף מטרנה

• לשחר לא נתתי בכלל דייסות -לא ראיתי צורך, היא ינקה ואכלה מוצקים יפה
    רק במקרי שלשולים הייתי נותנת לה ועכשיו לאורי דייסת אורז.אורי צאוד אוהב את הדייסת אורז, אני רוצה לתת לו גם דייסת דגנים מעורבים, ודייסה פרוביוטית סי אן אני לא טועה בשם (יש לי דוגמיות ממטרנה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה