לקראת היום הולדת המתקרב של שחר-שאלת עוגה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, כמה שנמנעתי והשתדלתי לא להכניס את זה הביתה.....זה קרה, שחר מבקשת ממני עוגה של דורה
איך אני מכינה עוגה של דורה??? (אני לא רוצה עוגה ממאפיה עם תמונה של דורה ,אני אוהבת להכין עוגה לבד
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
9 תגובות
עמוד 1
אפשר לקנות את הבצק כבר צבוע... זה פשוט יקר יותר.... יש ב"דרך האוכל" בחונים קונים בראשון... אולי תכיני עוגה רגילה ותיקני רק את הציור של דורה בנפרד..... את יכולה גם להוריד תמונה מהאינטרנט ולהדפיס את זה על בצק סוכר..... יש מקומות שמתמחים בזה....
דורה החופרתתתתתתתתת??????????
יש לקנות דף שמתאים לעוגה עם ציור דורה עליו ואז לקשט מסביב לו (את העוגה את אופה כמובן) אפשר גם לקנות בצק סוכר צבעוני - אבל צריך לדעת לעבוד איתו.
רעותי יש בבילו סנטר חנות עם בצק סוכר בצבעים מוכנים כל מיני צבעים וגם קישוטים ורעיונות לעוגה וממש לא בעיה לעבוד עם בצק סוכר זה כמו פלסלינה רק קצת נידבר לידיים ברגע שנידבק את מוסיפה קצת קרונפלור וממש עושה צורות כמו בפלסטלינה תקני ליפניי היום הולדת ותעשי ניסיונות אני עשיתי למוריה עוגה עם בצק סוכר ממש לא בעיה
בהצלחה
היי רעות הכי פשוט לקנות דף סוכר עם תמונה של דורה ולהניח על העוגה שתניחי. אני לא יודעת איפה את גרה, אבל אם את דרומית את מוזמנת לבוא אליי להדפיס- יש לי חנות לכלים חד פעמיים וגם מדפסת לדפי סוכר עם צבעי מאכל- פשוט ונוח- מנסיון!
מותק אל תסתבכי! תדביקי דף בצק סוכר על עוגה, ואת השוליים של העוגה תחתכי לפי הדף. זה מאוד מסובך לעשות לבד ולא בטוח שיצא ממש דורה
תודה,כנראה שזה מה שאני אעשה,אניח את הדפים האכילים האלה על עוגה. רק איפה קונים את זה? בקונדיטוריות? או בסופר?
אילנה, אני דרומית בעברי (ק.גת ) עכשיו אנחנו גרים ברחובות אבל המון תודה על ההצעה
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי דורה
וואו ממי כל הכבוד לך על ההשקעה... את מכירה אותי שבטח אין לי מושג מה לייעץ בנושא , סתם אבל שולחת נשיקות לך ולילדים