שאלה די דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• []
13 תגובות
עמוד 1
  • דלקת בדרכי השתן היא ללא סממנים חיצוניים
    אולי סתם גירוי או התחלה של פטריה?! שימי לה משחת טוסיק ותראי בבוקר אם יש שינוי..

• זהו לא הבנתי מה זה .... לא היה לה כזה אדום מזמן , כשהייתה עם טיטול אז כן אבל מאז הגמילה לא היה לה אדום
    כשיש פטרייה אז מה הסימנים ? אודם ?
    []
  • הסימניים הראשונים של פטריה בשתיים הם אודם כשאת ותחת את השתיים את רואה אדום?? אם כן את יכולה בלי כל חשש לשים כמות קטנה של אגיסטן לנשים
    ואני אומרת לך את זה מנסיון!!! כל התינוקות כולל טליה שבאות למראנ שלנו זה מה שהרופא עור שלנו נותן להם! את יכולה גם אגיסטן בייבי אבל האגיסטן הרגיל עוזר יותר מהר.

• אוף הפפפפפפפפפפפפפפ במקלדת הזאת דפוקה!!!
  • גם אצלינו היה אותו מצב.
    התברר בדיאבד שעלה לה אציטון בשתן בצורה מאוד חדה (רופאה אמרה ששתן שלה הפך לאציטון אמיתי ואפשר להוריד איתו את הלק. ממש ככה).
    אחרי כמה ימים התברר שיש לה דלקת בדרכי השתן, ובגלל הדלקת ומיעוט בשתייה האציטון עלה.

אני לא אומרת שזה המצב אצליך, פשוט חשוב לדעת שצריך להתקפיד שילדה תשתה המון.

מצד שני, יכול להיות שבאמת מדובר בפיטרייה.

תמרחי לה משחה מרגיעה (אנחנו קיבלנו אגיסטן) ותראי האם אודם ייעלם ולא יחזור.

אם אודם עדיין נמשך תפני לרופאה.
    [[[
  • זה בסדר .. הבנתי
    []
  • נטלי
    []
  • מאמי אל תלחצי

• בדקתי אותה הבוקר והאודם ירד
    קילחתי אותה
    אני אביא לה אגיסטן מהבית מרקחת עוד מעט
    []
  • מאמי טריה יכולה לנבוע מהקיצוניות השניה וזה מה שהיה לי עם טליה כל פעם שהחלתי לה הייתי שוטפת אותה טוב טוב עם סבון והחומציות של למטה השתנתה. החיידקים הטובים מתו ואז נוצרה פטריה מאז אני שוטפת פעם בבוקר ובמקלחת של הערב וכל השאר במגבונים וממש עם טיפה טיפה סבון וזה לא חזר יותר

• גם לעמיתי יש ככה עכשיו
    לקחתי אותה לרופאת הילדים ולטענתה זה כתוצאה מלקיחת אנטיביוטיקה
    אמרה שכרגע אין יותר מידי מה לעשות
    רק במידה והילדה תתלונן ששורף או כואב לה היא תזדקק לטיפול

• לא חשבתי על זה
    []
  • הי, גם לשחר היתה אדמומית בפות, ולדעתי זה מהמשחק בחול בגן, איכשהו (אין לי מושג איך) נכנס לה חול לתחתונים וזה יוצר גירוי. תוסיפי לזה את העובדה שהיא לא ממש מנגבת יסודי אחרי פיפי (בבית אני משתדלת לנקות לה אבל בגן הם מנקים לבד)

החלמה מהירה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה