היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות,מה נותנים לאכול לילדה שמקיאה כל פעם כשהיא אוכלת,או ישר אחרי הארוחה,ועדיין מבקשת לאכול?אוולין כבר שבע כמעט מקיאה,כל לילה כמעט ובמשך היום.יש לה וירוס בקיבה(לא יודע איך זה נקרא בעברית,באנגלית זהSTOMACK BUG)...בקיצור-מה אפשר לתת לה לאכול במצב כזה?אמרו לי שחלבי לא,אבל הרופא אומר לתת הכל אבל במנות קטנות...נתתי לה יוגורט-הקיאה,דייסת שיבולת-הקיאה,פירה ת"א-הקיאה,אוף מבושל עם מרק אוף-הקיאה...כבר אין לי כוח לזה!
9 תגובות
עמוד 1
נשמע שהיא מקיאה הכל - אז היתיהולכת עם המלצת הרופא - הכל ובמנות קטנות. מסכנה שכמותה. כ"כ רע ומגעיל להקיא כל הזמן, כל הכבוד שהיא עדיין מבקשת לאכול. מורעבת. מסכנה.... מה עם אורז? רצוי לא לתת שום דבר מטוגן או עם שמן
רפואה שלמה ומהירה
תתני לה אורז עם קינמון וסוכר
ני רואה שהיא מקיאה הכל
אוי, לא נעים!!! המון המון מים זה הכי חשוב...שתרגיש טוב הקטנטונת
היא צריכה ללעוס היטב את מה שהיא אוכלת ולאכול לאט לאט (אולי זה יעזור, לי זה עזר בזמנו). ולשתות המון!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לדעתי טוסטים ובאמת ללעוס טוב ולאכול לאט.
הכי חשוב להקפיד על נוזלים.
איזה סרט
לוירוס של הקאות טוב מיץ רימונים בדוק גם על הילדים שלי וגם חברים שלנו ניסו הכי חשוב זה שתיה לשים לב שלא תאבד נוזלים