למה לא עונים כאן על השאלות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא אמורה לקבל תשובה? פרסמתי את שאלתי כאן לפני שלושה ימים ולא קיבלתי שום תגובה. יכול להיות שאני לא מבינה את מהות הפורום הזה? הנה השאלה:
    ערב טוב.
    אני בשבוע 19+2 להריון וכל הבדיקות, כולל חלבון עוברי היו תקינות. ישנם מספר דברים שמטרידים אותי ואשח לקבל חוות דעת:
    1. לאחרונה הבחנתי בריח שתן משונה. אני שותה הרבה מאוד (כ 3 ליטר מים ביום) ומתפנה לעיתים קרובות מאוד. בערבים, אני שותה פחות ומבקרת פחות בשירותים. בדיוק אז אני מצליחה להבחין בריח.
    2.לפני כחודש וחצי התחלתי להרגיש כאבי בבטן עליונה, יותר קרוב לחזה, בין הצלעות. יותר מכיוון שמאל, אך לעיתים גם מצד ימין. כואב לי לשכב על צד שמאל ומקל עלי לשכב על הגב. הכאבים הפכו למוחשיים וחזקים יותר עם הזמן ומופיעים גם אחרי האוכל. מהם ואיך מתמודדים?
    3. מטרידה אותי העליה במשקל. התחלתי את ההריון עם BMI 19 ומאז עליתי כשבעה ק,ג. כבר בחודשיים הראשונים עליתי כשלושה ק"ג, כי הייתי מאוד רעבה. כל הגורמים יחד מאוד מלחיצים ומדאיגים אותי.
    אשמח לדעת אם יש סיבה לדאגה ועל מה צריך לשים דגש.
    תודה רבה מראש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה