התייעצות - האם אני צודקת? מה הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אומנם יש עוד די הרבה זמן אבל אני דיברתי היום עם בעלי על איך תתרחש הלידה. ויש סיבה טובה לכך לדעתי.
    בלידה עם ליאל זה היה קיסרי יזום וידענו בדיוק מתי. ואז באותו יום כל העולם ואישתו היו בבית חולים 2 הגיסות שלי וחמותי אמא שלי כמובן בעלי. מה שהציק לי שחאיר הלידה הייתי עם כאבים ודי מטושטשת ומותשת מהעניין רציתי לנוח וזה. וחמותי הגיסתי הקטנה היו תקועות אצלי בחדר לא זזו ממני שגעו אותי מההתלהבות שלהם. טוב מותר אני לא אומרת שלא אבל לכל דבר יש גבול. רציתי לראות את ליאל אז חמותי החצופה הזאת הלכה לתינוקייה והוציאה את ליאל בלי רשות של האחיות וזה ואחרי זה אני חטפתי צעקות כי תכלס זה אסור כי הן צריכות לוודא לפי הידון שזה אכן תינוק שלי. כי אתן יודעות קורים דברים בעולם גניבת תינוקות וכאלה. וכל הזמן היו מצלמות אותו לא הפסיקו זה שיגע אותי ולא היה לי כוח להתווכח כי הייתי מותשת ובעלי לא היה לידי הוא הלך עם אמא שלי ישר באותו יום אחרי הלידה לחנות שבה עשו הזמנה להגיד שיכינו את ההזמנה כי הוא לוקח כמה דברים הביתה.
    אז קיצר אמרתי היום לבעלי שאני לא רוצה אף אחד בלידה הזאת חוץ ממנו. אמא שלי תשמור על ליאל ואני רוצה רק את בעלי לידי ביום הלידה כי אני רוצה אחרי זה לנוח. שיודיע להם רק אחרי שאני אלד. ושיגיעו רק אחרי שאני אתאושש וכבר אהיה מסוגלת לקום וללכת ולא כשאני עדיין בהתאוששות ואסור לי לקום.
    בעלי לא התנגד לזה. כי אמרתי לו שזה זכותי לבקש דבר כזה. למרות שזה ההורים שלו אני בכל זאת רוצה קצת שקט בהתחלה.
    מה אתן אומרות? אני צודקת? הייתן עושות ככה?

10 תגובות
עמוד 1
  • אם בעלך מוכן לזה וזה מקובל על שניכם אז למה לפתוח בויכוח במקום שאין?
    מה זה משנה מה מישהי מאיתנו היתה עושה, האם תשני דעתך כי X היתה מודיעה לכל העולם ואשתו?

• לכי ללדת באסף הרופא- שם הכל מתנהל בדיוק כמו שאת מייחלת

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם הוא מסכים איתך אז איפה הבעיה??

מיטל

• קיבלת את מה שרצית מה זה משנה מה אנחנו היינו עושות אם זה מה שאת רוצה?
  • גם אני עברתי קיסרי וכל העולם ואשתו היו לידי.... אבל לא הפריע לי בכלל, כי לא הייתי מותשת ולא מטושטשת, אז היה לי סבבה.
    אבל זכותך לבקש מה שאת רוצה... תכל'ס, זאת הלידה שלך.
  • מה יש לחמתך ולגיסות שלך לעשות שם ????
    ]
  • את תעשי מה שטוב לך ובעלך יכול להתחשב..... בכל זאת את היולדת, האמא והאשה.

• 1. אם בעלך מסכים איתך אז לא הבנתי מה הבעיה?
    2. גם אני ילדתי בקיסרי ואת האמת לא הייתי מותשת או מטושטשת - המורפיום השפיע עלי יופי והייתי בסוטול רציני אבל לטובה - אם היו נותנים לי הייתי הולכת לאיזה מסיבה טובה באותם רגעים. היה לי כיף שכל המשפחה שלי ושל בעלי היו לידי, וזה השאיר בי רק זכרונות טובים. לראות את סבא שלי ז"ל ליד המיטה מסתכל עלי ועל להב בהערצה ואהבה זה זכרון מדהים מבחינתי ולא הייתי מוותרת עליו בחיים.
    בכלל כל היום רק חיכיתי לאורחים שיגיעו כבר

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • אם קיבלת החלטה ובעלך מסכים איתך, על מה ההתייעצות?
  • מסכימה עם הבנות, אם קיבלתם החלטה אז על מה הוויכוח בכלל?

חמותי היתה איתי אחרי הלידה ואני שמחתי מאוד שהיא לידי,
    וגם בלידה שניה אני אשמח שהיא תבוא.
    היחיסים שלי עם חמותי כנראה מאוד שונים מיחסים שלך עם חמותיך
    אז זה בכלל לא משנה מה אני הייתי עושה או לא עושה
    [[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה