דלקת ריאות לתינוקת שנה וחצי): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופאה שלי לא זיהתה אצל התינוקת שלי דלקת ריאות רק אחרי 4 ימים שאמרתי לה שלא נראה לי סתם וירוס ואני רוצה הפניה למוקד..ושם בצילום ראו..

למי יש ניסיון עם זה?...היא כבר מטופלת באנטיביוטיקה ואנלציה...יש לכן טיפים...איך לטפל בה הכון...האם זה לוקח זמן עד שזה עובר לגמריי
    והאם אחרי זה בחורף צריך להקפיד יותר עם ביגוד חם...או .....

7 תגובות
עמוד 1

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אלעאי שלי חלה בדלקת ריאות בפעם הראשונה בגיל שנה!
    זה עבר לבד, כמובן עם הטיפול המתאים, אנטיביוטיקה (אזניל) ואינהלציה 4 פעמים ביום (מים ווינטולין/בריקלין)
    תתנהגי רגיל, אין איך לזרז את ההחלמה.
    ולגבי ביגוד, ממש אותו הדבר!

תרגישו טוב
  • גם לדנדוש היה
  • גם לנועה הייתה (בחנוכה) דלקת ריאות שאיבחנו באיחור ובהתחלה אמרו שזה וירוס ואחרי 3 ימים שהחום לא ירד עשו צילום ואמרו שזו דלקת ריאות . היא קיבלה אוגמנטין שבוע . השבוע היינו בטיפת חלב בשביל החיסון של הצהבת בגיל שנה וחצי ועשינו גם חיסון נגד דלקת קרום המוח ודלקת ריאות, אני מקווה שזה יעזור לה.הרבה בריאות
  • איך קוראים לחיסון של דלקת ריאות וקרום המח נראה לי עשיתי לה...

• שתהיה לה החלמה מהירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • קוראים לחיסון פרבנר.

הטיפול צריך להיות עקבי עם התרופות, בד"כ ההשפעה היא מהירה.

אני ממש לא חושבת שזה קשור ללבוש, דלקת ריאות יכולה לנבוע או מהדבקה (היום יש גם דלקת ריאות ויראלית), או פשוא מליחה ששוקעת בריאות מאחר והקטנים לא ממש יודעים להשתעל ולהוציא את הליחה.

כמובן שחשוב להלביש אותם חם ונעיםף אבל זה לא משהו שמונע ממחלות ווירוסים להגיע - זו דעתי.

בכל אופן, החלמה מהירה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה