ויש גם סיכוי שבעלי יקרא את מה שאני כותבת אבל באמת הגעתי למצב שלא איכפת לי.
למה כל פעם שאני משבחת אותו ומרוצה ממנו וגאה בו הוא חייב לעשות משהו ולדפוק את הכל?!?!
זה מתחיל בזה שהצעתי לו ביום חמישי לצאת איתי אבל הוא אפילו לא טרח לשאול את ההורים שלו אם הם מוכנים לשמור על להב כי לטענתו הם עייפים ונצא כשנהיה בחיפה כי אמא שלי נהנית מהבייביסיטר על להב (מה שנכון אבל גם אני נהנית מהבילוי עם אמא שלי בערב שישי ואין לי אותו הרבה

).
טוב בסדר אז התאכזבתי קלות אבל בקטנה עבר.
אתמול את כל הצהריים הילדה ישנה, התעוררה אחה"צ ואז הוא הלך לישון. אני ישנתי איזה שעה עם הילדה בצהריים והוא ישן אחה"צ שעתיים, הזהרתי אותו שהוא לא ירדם בלילה אבל הוא לא שמע לי - כמובן שצדקתי.
באופן קבוע כשאנחנו בחיפה הוא ישן כל השבת וגם שישי אחה"צ כשאנחנו מגיעים ורק אני עם הילדה ועם ההורים שלי ונהנית מזה מאוד (כמובן שהייתי שמחה אם גם הוא היה מצטרף).
ובאופן קבוע כשאנחנו בירושלים אז הוא קם איתה בבוקר אני ממשיכה לישון עד ומתעוררת יותר מאוחר מחליפה אותו והוא חוזר לישון.
השבת הזאת כמו תמיד וידאתי ביום שישי שזה התכנון.
הילדה קמה ב-6 לאכול ובגלל שידעתי שהיא תחזור לישון אמרתי לו שהוא ימשיך לישון ויקום איתה בפעם הבאה האכלתי אותה ואחרי שעה חזרתי לישון.
ב-8:30 היא התעוררה שוב ואני בתומי חשבתי שאני אמשיך לישון עד הארוחה הבאה שלה.
ואז הוא הבהיר לי שזה לא מקובל עליו ושהוא עובד ואני לא - פשוט ידעתי שזה יגיע מתישהו - העין הזאת - כאילו אני כל השבוע רק ישנה ולא עושה כלום!!!
ואז התעצבנתי ואמרתי לו שימשיך לישון ואני אקום והוא סירב.
שכבתי במיטה במחשבה שתיכף אני אקום כי אין מצב שאני ממשיכה לישון עכשיו ומלמעלה אני שומעת את אמא שלו אומרת לו "איפה סיון? למה היא לא עם הילדה? היא כל השבוע בבית ואתה עובד ואתה צריך לקום עם הילדה בבוקר?"
והוא דממה לא עונה לה לא אומר לה אל תתערבי בזוגיות פשוט כלום!!!
ואני לא מדברת עכשיו מי מאיתנו צודק אני מדברת על זה שהיא מתערבת בזוגיות מנסה לסכסך ביננו והוא לא מגיב ולא מדבר!!!!! למרות שהוא טוען שהוא אמר לה אל תתערבי אבל ממש לא שמעתי את זה (מוזר שאותה שמעתי ואותו לא

).
אני כל כך מאוכזבת ממנו הוא לא מגיב לה על כלום, היא עוקצת אותי בלי הפסקה, והוא דממת אלחוט שום הגנה על אשתו. וכשאני אומרת לו הוא אומר שאני לא אתייחס אליה (אז אני לא מגיבה לה אבל הוא צריך להגן עלי!!!).
ויותר מזה אני מאוכזבת מזה שאחרי שכל השבוע הוא עובד ולא רואה את הילדה שלו, גג חצי שעה בערב ורבע שעה בבוקר, אז אותו מעניין לספור כמה שעות שינה כל אחד מאיתנו ישן במקום לרצות לבלות איתה.
דרך אגב ירדתי בסוף והוא חזר לישון עד 14:30 בצהריים, הילדה ישנה עד 16:30 והוא ב-18:30 כבר נסע למשחק כדורסל!!!
איפה הרצון שלו לבלות עם הילדה שלו?
איפה הרצון שלו לזוגיות בריאה עם אשתו?
מאוכזבת ממנו קשות!!!!