בנות סליחה אני שוב חופרת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ויש גם סיכוי שבעלי יקרא את מה שאני כותבת אבל באמת הגעתי למצב שלא איכפת לי.
    למה כל פעם שאני משבחת אותו ומרוצה ממנו וגאה בו הוא חייב לעשות משהו ולדפוק את הכל?!?!
    זה מתחיל בזה שהצעתי לו ביום חמישי לצאת איתי אבל הוא אפילו לא טרח לשאול את ההורים שלו אם הם מוכנים לשמור על להב כי לטענתו הם עייפים ונצא כשנהיה בחיפה כי אמא שלי נהנית מהבייביסיטר על להב (מה שנכון אבל גם אני נהנית מהבילוי עם אמא שלי בערב שישי ואין לי אותו הרבה ).
    טוב בסדר אז התאכזבתי קלות אבל בקטנה עבר.
    אתמול את כל הצהריים הילדה ישנה, התעוררה אחה"צ ואז הוא הלך לישון. אני ישנתי איזה שעה עם הילדה בצהריים והוא ישן אחה"צ שעתיים, הזהרתי אותו שהוא לא ירדם בלילה אבל הוא לא שמע לי - כמובן שצדקתי.
    באופן קבוע כשאנחנו בחיפה הוא ישן כל השבת וגם שישי אחה"צ כשאנחנו מגיעים ורק אני עם הילדה ועם ההורים שלי ונהנית מזה מאוד (כמובן שהייתי שמחה אם גם הוא היה מצטרף).
    ובאופן קבוע כשאנחנו בירושלים אז הוא קם איתה בבוקר אני ממשיכה לישון עד ומתעוררת יותר מאוחר מחליפה אותו והוא חוזר לישון.
    השבת הזאת כמו תמיד וידאתי ביום שישי שזה התכנון.
    הילדה קמה ב-6 לאכול ובגלל שידעתי שהיא תחזור לישון אמרתי לו שהוא ימשיך לישון ויקום איתה בפעם הבאה האכלתי אותה ואחרי שעה חזרתי לישון.
    ב-8:30 היא התעוררה שוב ואני בתומי חשבתי שאני אמשיך לישון עד הארוחה הבאה שלה.
    ואז הוא הבהיר לי שזה לא מקובל עליו ושהוא עובד ואני לא - פשוט ידעתי שזה יגיע מתישהו - העין הזאת - כאילו אני כל השבוע רק ישנה ולא עושה כלום!!!
    ואז התעצבנתי ואמרתי לו שימשיך לישון ואני אקום והוא סירב.
    שכבתי במיטה במחשבה שתיכף אני אקום כי אין מצב שאני ממשיכה לישון עכשיו ומלמעלה אני שומעת את אמא שלו אומרת לו "איפה סיון? למה היא לא עם הילדה? היא כל השבוע בבית ואתה עובד ואתה צריך לקום עם הילדה בבוקר?"
    והוא דממה לא עונה לה לא אומר לה אל תתערבי בזוגיות פשוט כלום!!!
    ואני לא מדברת עכשיו מי מאיתנו צודק אני מדברת על זה שהיא מתערבת בזוגיות מנסה לסכסך ביננו והוא לא מגיב ולא מדבר!!!!! למרות שהוא טוען שהוא אמר לה אל תתערבי אבל ממש לא שמעתי את זה (מוזר שאותה שמעתי ואותו לא ).
    אני כל כך מאוכזבת ממנו הוא לא מגיב לה על כלום, היא עוקצת אותי בלי הפסקה, והוא דממת אלחוט שום הגנה על אשתו. וכשאני אומרת לו הוא אומר שאני לא אתייחס אליה (אז אני לא מגיבה לה אבל הוא צריך להגן עלי!!!).
    ויותר מזה אני מאוכזבת מזה שאחרי שכל השבוע הוא עובד ולא רואה את הילדה שלו, גג חצי שעה בערב ורבע שעה בבוקר, אז אותו מעניין לספור כמה שעות שינה כל אחד מאיתנו ישן במקום לרצות לבלות איתה.
    דרך אגב ירדתי בסוף והוא חזר לישון עד 14:30 בצהריים, הילדה ישנה עד 16:30 והוא ב-18:30 כבר נסע למשחק כדורסל!!!

איפה הרצון שלו לבלות עם הילדה שלו?
    איפה הרצון שלו לזוגיות בריאה עם אשתו?

מאוכזבת ממנו קשות!!!!
11 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד מבינה אותך
  • אין לי יותר מידי מידי מה להגיד על זה. חוץ מזה שזה באמת מעצבן והוא צריך להגן עלייך ולהגיד לאמא שלו שלא תתערב.
    תהיי חזקה
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קבלי המון
  • סיווני קבלי המון
    [/url
  • תודה בנות על כל העידוד

דיברתי עם בעלי, הוא מתעקש שהוא אמר לה לא להתערב. לי זה עדיין מוזר שלא שמעתי את זה.

אבל זה הקטע שאני רוצה להרגיש שהוא תומך בי ועומד מאחורי ואני לא. נזרקות הערות ועקיצות בלי סוף והוא פשוט בולע את הלשון וסותם וזה מחרפן אותי.

שתבינו בנות אני מעבירה הלאה, מבינה שהיא בן אדם בעייתי ומצליחה להבליג. אבל אחר כך כשאני משתפת את בעלי לפחות ממנו אני מצפה להבנה ושיעמיד אותה במקום.

אבל התשובה שלו היא "אם את לא מסוגלת לסבול את החום במטבח אז בואי נצא ממנו".

כאילו אתה מעמיד אותי במצב של אני יודעת שאין סיכוי שכלכלית אנחנו מסתדרים עכשיו בחוץ אז אני צריכה לסתום את הפה לא לקבל תמיכה מבעלי ולהמשיך להבליג על עקיצות ירידות ונסיון ליצור סכסוך עם בעלי מצד חמתי.

אביביתוש - תמיד היה לי חלום שלילדים שלי יהיה אבא כמו שסבא שלי ז"ל היה. אחד כזה שמעורב בהכל, מטפל בהם, מחנך אותם, שותף מלא בגידול שלהם, ולא הדמות שנקראת אבא וכל השאר תאורטי. ובעלי יודע את זה. מי שהכיר את סבא שלי יודע איזה אדם הוא היה וצריך לרצות להיות דומה לו, להעריץ אותו!!!
    אז כנראה לעולם אני לא אקבל את בעלי בצורה שונה מזה. אין מה לעשות. ואני אמשיך לגרור אותו לכל הפעילויות של המעון, ובדיקות, וטיפת חלב, וכל מה שצריך כדי שהוא יהיה אבא מעורב ופעיל.

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אתם נמצאים במצב מחורבן, רגילים ורוצים את הפרטיות שלכם, את החופש שלכם לעשות לחוות, להיות משפחה, ונמצאים בפועל בבית שהוא לא שלכם ששם מסתכלים בעין בוחנת ומבקרת על כל צעד שלכם.
    טבעי שהמצב הזה יביא אותך לתסכול, טבעי שחמותך תרצה להתערב עבור בנה ולשמור עליו ולדאוג שהוא ינוח וישן.
    אפשר להבין אותו שהוא רוצה לשמור על שלום בית וכך הוא מקבל הערות וביקורות משתי הנשים של חייו האחת על השנייה - ושותק - כדי לא לפתוח ריב ושיהיה שקט.
    קחי בחשבון שזו תקופה. תקופה שתעבור בע"ה במהרה תתיישרו ותוכלו לחזור לחיים שלכם בלי עיניים שבוחנות כל דבר שאתם עושים.

• סיווי
  • לדעתי את צריכה לשחרר קצת.
    את אומרת שהוא מחשבן לך כמה ישנת?
    את מחשבנת לו כמה הוא נמצא עם הילדה.
    עזבי את זה.
    אי אפשר לדרוש בכוח "רצון" שלו.

אם הוא מגיע ואת נופלת עליו, ואמא שלו נופלת עליו,
    וכולם מתלוננים, למה אתה לא איתי למה אתה לא עם הילדה,
    אז אין ספק שזה לא נעים.

אני מנסה להביא לך את הזווית הזו, דווקא כדי שלא תהיי מאוכזבת ממנו.
    אמא שלו חופרת לו והוא שותק. למה שיריב איתה?
    זו אמא שלו, אתם גרים אצלה,
    מה את רוצה שיכנס איתה לעימותים?
    שישתוק! מה שאמא שלו חושבת זכותה. היא מגינה על הבן שלה.
    ככה צריך להיות.

אני לגמרי מבינה אותך כן? אבל אם תעשי צעד לקראתו,
    ולא תחשבי לו כמה דקות ביום הוא מבלה עם להב,
    או אתך,
    אני מאמינה שגם הוא יעשה את הצעד הזה וירצה לבלות יותר
    עם שתיכן.

מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי.

[./]
  • ליבי ליבי איתך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה