פה וטלפיים :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבת שלי, בת שנה וחודשיים יש פצעים בפה...

ביום שישי הגננת אמרה שיש ל-3 ילדים מהגן אז כנראה היא נדבקה...
    אז ביום שישי כבר לא הספקתי לרופא... מה שכן- השגתי לה חלב עיזים ונתתי לה אתמול והיום.

היום גיליתי שיש לה גם מן שלפוחיות כאלה בכפות רגליים...

האם צריך ללכת מחר לרופא שיבדוק וייתן משהו או שפשוט להיות איתה בבית ולחכות שיעבור?
    החלב עיזים עזר לה אבל עדיין כואב לה כשהיא שותה ואוכלת... היום אכלה ממש מעט...

אשמח אם תייעצו לי מה צריך לעשות...יש צורך ללכת לרופא מחר?

תודה מראש.
10 תגובות
עמוד 1
  • מניסיון - זה עובר לבד.
    זה לוקח בערך 4 ימים
    אבל הסבל האמיתי (לאכול ולשתות) מפסיק אחרי יומיים שלושה.
    לפצעים לוקח זמן להגליד - בערך שבוע לפעמים יותר.

מקווה שתרגישו טוב מהר!!

ואגב, תיזהרי זה מדבק מאוד.
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • שתהיה לה החלמה מהירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה עובר לבד
    על מנת להפחית את הכאב את יכולה לתת לתת קרחונים בטעמים....כן, אפילו שחורף עכשיו, זה גם יקל את הכאב וגם יתן לגוף מעט נוזלים
  • תודה בנות
    הבנתי מתשובתכן שאין צורך ללכת לרופא...

השאלה- מתי מותר להחזיר אותה לגן? איך אני יודעת שזה לא ידביק ילדים אחרים?
  • אני תמיד ממליצה ללכת לרופא להתייעצות ולטיפים נוספים
    בנוסף אני ממליצה לך לקנות לה מבית המרקחת תכשיר שנקרא SOS
    והוא מחולל פלאים
    רפואה שלנה

• להמשיך עם חלב עזים טרי ולא פיסטור של בקבוקי סופר ,ישר מהעז הכי טוב ומהר עובר, אנחנו קנינו ממשק שמעביר פיסטור עדין כל 10 ד' רבע שעה להשפריץ לחלל הפה על הפצעים , יום ראשון סיוט אבל תוך 24 שעות ממש שיפור. הרבה גלידה כי זו הדרך היחידה להרגיע ולתת משהו לאכול
  • החלמה מהירה שתרגיש טוב...

• החלמה מהירה
  • יכול להיות שזה סוג של פטריות או אפטות אבל לפי מה שאמרה לי הרופאה של שקד שהפה והטלפיים מלווה בחום בנוסף.
    כדאי בכל מקרה ללכת לרופא
    מאיפה את משיגה חלב עיזים לשקד כל הזמן יש אפטות בפה ואני שמה לה ספריי וחולף תוך כמה ימים
    נישנושית, מה זה SOS ספריי? למה זה לפה? לכוויות?

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• לפה וטלפיים יש כמה צורות וכמה תופעות לוואי.
    הקשה ביותר מתבטא בהרפס בכל הפה (מה שהיה ללהב). זה לוקח שבוע עד שבועיים להחלמה (אצלנו לקח שבועיים כשמתוכם שבוע וחצי היא לא אכלה כלום )
    לסוג הזה של המחלה יש תרופה, זובירקס נוזלי, אבל אותה צריך לתת ביום הראשון גג השני של המחלה, אחרת היא לא יעילה - אנחנו פספסנו בגלל רופא שטען שלא קיימת כזאת מחלה פה וטלפים

אז צריך להיות ערניים, ותמיד כדאי ללכת לרופא, אנחנו לא רופאים , לא מאבחנים, ולא נותנים טיפול על דעת עצמנו.

דרך אגב אנחנו לא נתנו חלב עזים, זה לא מפוסטר והחיידקים שעלולים להיות בו יותר מסוכנים מהמחלה עצמה.

החלמה מהירה

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה