היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קניתי אחד טוב באיקאה, תשימי לב למשהו שלי הפריע, היה לנו לפני זה שולחן מכתר, והוא היה נמוך מידי, ויואב לא יכל לשבת צמוד, הכוונה שהרגליים מתחת לשולחן.... אז קנינו את זה מאיקאה, והוא מספיק גבוה...
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
בכל רשתות הצעצועים הגדולות טויס אר אס כפר השעשועים וכו'...
השאלה אם את מתכוונת לשולחנות עץ הדקים המעפנים עם הדוגמאות של דיסני עליהם..שלא נראים לי הכי איכותיים...סורי..או הכוונה לשולחנות עץ כמו של פעם... שהשולחנות יציבים וכבדים כאלה..והכסאות מעץ והמסעד של הכסא אדום או וורוד..שולחנות כאלה קלאסיים שמזכירים לי את כיתה א ..אץ הילדות
אם כן אז ראיתי כזה שולחן עם 2 כסאות שבוע שעבר ברב- קט פיפו...אבל זה ממש ממש יקר...200 שח!!!!!! כי זה עץ מלא
תאמת אם כבר אז אני רוצה גם כזה..נראה לי סופר איכותי ועמיד ויציב...גם אני רוצה כזה כבר הזמנתי מהסבים שלה
היי יש שולחנות עץ מאוד יפים שחבל על הזמן ברשת חנויות תיבת נח. רחל