נפלאות הרפואה הפרטית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש בירושלים רופא עור מעולה לילדים
    ממש אחד הטובים והמומלצים
    לוקח חודשיים לקבוע אליו תור דרך הקופה

היום בבוקר התקשרתי לקבוע תור פרטי ונחשו למתי קבעו לנו

ליום שלישי הקרוב ב17:15

אז החזר אני אקבל מהקופה וחוץ מזה על הילדה שלי אני מוכנה להשקיע גם מיליארדים

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
15 תגובות
עמוד 1

• איך קוראים לרופא?
    באמת ניסים ונפלאות

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • ד"ר אפרים שגיא

המליצו לי עליו מלאאאאאאאאאאאא אמהות, חברות, משפחה
    וגם רופאת הילדים של להב,רופאת המשפחה שלי והפקידה בקופ"ח

באהבה, סיון

• תודה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • כל הכבוד על העקשנות
    בכל מה שקשור לקטנטנים שלנו אסור לשחק

• ללהב יוצאות פריחות בלי הפסקה בגוף
    מהיום שהיא נולדה הסבון היחיד שאני יכולה להשתמש בו זה שמן אמול והקרם גוף זה אדרמה (וזה עולה 120 ש"ח)
    ואם אני לא משתמשת בשני אלה בכל מקלחת אז כל הגוף שלה מתמלא בפריחה וביובש ובכל מיני פצעונים. ותכלס גם כשאני משתמשת המצב לא מושלם , במיוחד במזג אוויר כמו הימים האחרונים.
    בלי שום קשר יש לה תפרחות טיטולים בלי סוף.
    ברגע שמורידים לה את הטיטול גם אם אין תפרחת היא נכנסת להיסטריה של גירודים בישבן ובתוך הפות ופשוט פוצעת את עצמה בטירוף.
    לפעמים לוקח לה שעה להירדם כי כל הגוף מגרד לה והיא מתחרפנת ופוצעת את עצמה, ואני מנסה לגרד לה וזה מרגיז אותה עוד יותר.
    כל הזמן יוצאות לה אקזמות.
    ושלא נדבר על ההרפס שיוצא לה בלי הפסקה מתחת לשפתיים (ופעמיים כבר הפך לפה וטלפיים בתוך הפה ובכל הגוף).
    ותארי לך מצב שכל הזמן היה מגרד לך איבר אחר בגוף, איך היית ישנה? כי ככה היא ישנה!!! מתעוררת בלי סוף ובוכה

הייתי אצל איזה רופאת עור של הקופה שטענה שזה אסטמה של העור כל מה שיש לה (למעט ההרפס כמובן) ושאין מה לעשות.

לא מקובלת עלי תשובה כזאת, ממש לא.

הילדה שלי סובלת ואני רוצה פתרון אחד ולתמיד.
    וגם אם אני אצטרך לשלם 20 פעם את הרופא הפרטי ולבוא כל פעם שיצא לה משהו כדי שיראה הכל, אני אעשה את זה.

כי אני מיואשת!!!

ורק אעזור לך הרופא הזה מקבל בירושלים במשגב לדך והטלפון שלו 025678444
    אספר אחרי הביקור איך הוא היה

באהבה, סיון

• סיון, אם הילדים שלנו יהיו ביחד אני משוכנעת שיהיה להם על מה לדבר....גם יותם ססובל מבעיות בעור כולם כולל כמה רופאי עור,,,טוענים שזו אקזמה, סתם אקזמה ואני והרופאת ילדים המדהימה שלו טוענות שזו אלרגיה לאוכל
    אז עשינו בדיקת אלרגיות מזון בגיל 15 חודשים ועלינו על כמה דברים כמו אגוזים, פרי הדר וכו אבל לא בזה תם ונשלם הסיפור....
    אלרגיות הן דבר משתנה במיוחד בגילאים האלה ולכן גם עכשיו שנה אחרי הגוף שלו לא נקי מפצעים אבל הוא הרבה יותר טוב
    אנחנו עושים שוב בדיקת אלרגיות מזון בפברואר וכולי תקווה שנעלה על הכל הפעם
    בכל אופן עם יותם לפחות אני מקפידה על מקלחות ולא אמבטיות והן קצרות במיוחד ובמים פושרים על גבול הקרים כי חום ולחות לא טובים לעור כשהוא סדוק
    כביסות רק בחומרים ללא ריח ללא אלכוהול
    בגדים רק 100% כותנה
    ועל מנת שהוא לא יגרד את העור אני שמה משחה עבה שמאד מזכירה וזלין
    בגדול כל זה עוזר אך לא מונע
    בהצלחה בבדיקה
  • בהחלט נפלאות הרפואה הפרטית
  • כנראה שיש לה אסטמה של העור, מעולם לא אמרו לך??

• נגה אמרו לי:
    "זה אסטמה של העור ואין מה לעשות"
    וזאת תשובה שלא מקובלת עלי. סבבה נגיד וזה באמת אסטמה של העור, איזה מין תשובה זאת אין מה לעשות?
    אז ככה הילדה שלי תסבול, ולא תישן כמו שילדה בת שנה וחצי צריכה לישון, ותתגרד כל היום, ותפצע את עצמה? זה הגיוני?
    באהבה, סיון

• תראי ברפואת עור, הפתרון היחידי הוא פשוט לנסות עוד ועוד משחות...על כל אחד עובד משהו אחר. למשל אצל אמילי השתמשנו ב'אקווזום' אולי תבקשי לנסות אותו.
    חוצמזה את יכולה לתת לה את הטיפות האלה נגד גירוד (שכחתי את השם...אוףףף) ניסית?

• נגה לא ניסיתי כלום כי הרופאה סירבה לתת לי או להמליץ לי.
    רק כשהיה אקזמה גדולה בגב פעם אחת היא נתנה אקווזם ואמרה שזה חד פעמי עד שהאקזמה תעבור.
    אבל הילדה כל יום כל היום מגרדת
    במיוחד ברגליים ובאיבר המין.
    ושתביני אני והמעון מאוד מקפידים על החלפת טיטול ומשחה בכל החלפה (אני גם קונה לה משחה מאוד יקרה שרוקחים לי במיוחד בבימ"ק פרטי)

באהבה, סיון

• איזה קטע

אני מכירה את הבן שלו
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • ממי בדקתי אני בלאומית והוא מקבל רק מאוחדת
    כבר קיבלתי אישור מהפקידה שאני אביא לה ביום רביעי את הקבלה והיא תוציא לי החזר
    תודה על העצה והמילה הטובה על הרופא - פשוט כיף לי לשמוע כל כך הרבה המלצות - נותן לי תקווה אמיתית שסוף סוף הילדה שלי תפסיק לסבול

באהבה, סיון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה