עזרה דחוף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אני כבר לא עומדת בזה...כתבתי לכן לפני חודש בערך שאוראל סובל נורא מהבטן זה רק הולך ומחמיר אני כבר לא יכולה הילד הזה רק בוכה מסכן.
    ניסינו הכל את כל התרופות הקיימות היינו אצל הרופאה מאה פעם אין כלום שעוזר...
    מה עושים??
    אני מניקה והורדתי הכל לא חלב לא קטניות לא תפוזים כל מה שרק עלול לעשות גזים ירד מהפרק.. אין לנו לא יום ובטוח לא לילה ובמיוחד בין 10 בערב ל-12 הוא גומר אותנו מסכנוני..
    בעלי כבר קנה ערק למרוח לו על הבטן (עוד לא ניסיתי) ושמעתי גם שאפשר לאכול יוגורט אקטביה וזה משפיע עליהם משהי שמעה על זה..??? או על כל דבר אחר שיכול להשפיע וניסינו גם תה שומר וקמומיל וזה גם לא עוזר לידיעה...כולל מסאג'ים וכל תנוחה אפשרית
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
14 תגובות
עמוד 1
  • תנסי להתייעץ עם רופאה אחרת

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • איזה סרט רע

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא ניראה לי קשור היא רופאה מדהימה אני אצלה כבר שנתיים גם עם ליאני ואף פעם לא הייתה בעיה וגם טיפת חלב אמרו גזים אין מה לעשות...

• בנות פליז אני מיואשת אין לאף אחת פתרון

• אם הבכי מאוד קיצוני והוא באמת בוכה המון אז אולי כדאי ללכת גם לגסטרואנטרולוג תוך זמן קצר זה כבר אמור להיות אחריכם...
  • הוא כל היום בוכה? או רק בשעות האלה?

• במהלך כל היום הוא נג'ס כזה אחרי האוכל אבל בשעות האלו הסטריה אמיתית....

• ככה היתה הילדה של בת דודה שלי
    ואמרו לה שיש לה צרבות שזה גרוע יותר וכואב יותר מגזים
    האוכל פשוט עולה לה חזרה עם מיצי קיבה
    הפתרון הוא להשכיב את הילד באלכסון ולא במאוזן. לשים לו כרית כדי להגביה את הראש ופלג גוף עליון.
    וכמובן כמו שאת עושה היום לשמור על תזונה נכונה

תרגישו טוב

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • בובלה אני קרואת ועוברת בי צמרמורת.. אוריקי שלי סבל ככה עד גיל 4 חוד' שמישהו שאל אותי אם יש לו ריפלוקס- אבל אורי לא ממש הקיא.. אצל אורי זה בעיקר הייתה צרבת נוראית שלא נתנה לו מנוח ביום שהיינו אצל רופא שאיבחן זאת סופית וקיבלנו תרופה הילד נרגע כאילו לקח סמים
    חשבי מזה אנחנו סובלות יום מצרבת מתות מתעוררות בלילה לא ישנות מקיאות.. קטן כזה חסר אונים עם כזה דבר וכלל לא יכול לומר מה מפריע לו..
    בקיצור מלבד כל הענין שאומרים לך גזים תבחני זאת לעומק.. כי עובדה שיש גם דברים אחרים..
    שיהיה בהצלחה ויגיעו מהר ימים טובים ושקטים!

אורי ועדי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • רגע מה זה ריפלוקס ואיך יודעים אם זה צרבת הוא לא פולט יותר מהרגיל וניראה שהוא כל היום ממש ממש מתאמץ לעשות קקי הוא ניהיה אדום נורא ומתכווץ נורא.. אז איך מבדילים. היינו אצל הרופאה כמה פעמים כבר בגלל זה והיא אמרה שבגלל שהוא נולד פג יותר קשה לו עם הבטן הוא גם לא עושה קקי כמו שליאן הייתה עושה גרגירי כזה הוא עושה ממש נוזלי ופעם ביומיים בערך הוא עושה כמה פעמים ואז שוב לא עושה .

• כמה תרופות סבתא לנו בכל אופן עזרו:
    הייתי מרתיחה מים מוזגת לקנקן ושמה בו שמיר בנדיבות ושותה את זה.= בכל אופן לנו היה עוזר.

לקחת חיתול לגהץ (עלמנת לחממו) ושמים על הבטן של הקטן מחמם לו את המקום ומקל.

אה וגם לאכול סלק אדום מבושל מפחית גזים (לא טעים אבל מקל- לנו האמת השמיר עזר יותר)

שירגיש טוב הקטן !!!
    באהבה אולגה אמא לעידן הנסיך הקטן{}
    "כשנסגרת דלת אחת - נפתחת אחרת, אבל לעיתים קרובות אנו ממשיכים להביט
    בצער רב כל כך בדלת הסגורה, עד שאיננו רואים את זו שנפתחה בפנינו"
    "רבים מהכישלונות בחיים
    היו לאנשים שלא הבינו
    כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו"
    [/url
  • תנסי גם למרוח שמן נבט ענבים לדנדוש זה היה עוזר ממש לשים מעט על האצבע ולמרוח על הבטן וגם אפשר
    ארק עם קצת שמן זית ומלח גם אמור לעזור וכמובן לעטוף את הבטן עם חיתול בד
    תרגישו טוב

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אין לי הרבה עצות, נשמע מצב מתסכל ושובר בטירוף

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אני שמה במנשא זה קצת מרגיע.. יש לי את המנשא של תינוכיס..
    ואת השמיר מה ממש לשתות???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה