טוב משהו הזוי ומעצבן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום חיכיתי לאחותי בחנייה בקניון בינתיים ראיתי איזה זקנה מבוגרת מרוקאית כזו יושבת מקבצת נדבות היו לי איזה עשרים שח מהאוטו אפילו לא ירדתי נתתי לה בדיוק אחותי באה -רציתי להגיד לזקנה שתברך על ההריון אבל לא רציתי שאחותי תשמע... (עוד לא ספרתי לאף אחד על ההריון-אמרתי אחרי הבדיקה ב"ה---חוץ מלכן....) והזקנה ברכה במרוקאית משהו ככה ברכה הצלחה פרנסה ואז היא אומרת לי..יש לך משהו לא טוב בביתנלחצתי אמרתי מה?בלב פתאום פחדתי על ההריון אמרה לי תבואי בבוקר אני כאן אני יברך אותך שיהיה לך טוב...הכניסה אותי לסרט פתאום הצטערתי שעצרתי לתת לה נדבה מה היא רוצה ממני היתה אומרת תודה וזהו לא??מוזר..
7 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט הזוי

• אני לא הייתי מבקשת מאישה זו ברכה! בכלל במקומך לא הייתי חוזרת אליה!
    לא יודעת איך להסביר לך, אבל יש אנשים עם אנרגיה שלילית ובמקום ברכה הם יעשו לך עין

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מזכיר לי את הקבצנים בכותל המערבי שמנצלים את אווירת הקודש והאמונה התמימה של האנשים שבאים להתפלל ומייחסים לעצמם פתאום כוחות מיסטיים ומברכים כמובן, רק בתמורה לכמה שקלים.....
    מילנה צודקת - לא מכל אחד מבקשים ברכה. בטח שהיא רוצה שתחזרים מחר - שתתני לה עוד 20 ש"ח או יותר......
    תתעלמי ואל תלחצי
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&NR=1
  • גם אני לא הייתי ממליצה לך לחזור אל תתיחסי למה שאמרה לך ותעבירי את זה יש בהחלט אנשים עים כוחות רעים שיכולים אפילו להרוס משהו טוב. אז מאמי תחשבי חיובי וב"ה הכל יהיה בסדר
  • מי ירצה לחזור אליה??אולי שתחזיר לי את הכסף.. המכשפולה הזו..חחחבאמת יש אנשים עם אנרגיות שליליות צודקות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה