שאלה לאמהות מניקות, ושואבות, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    בס"ד
    שלום לכן אמהות יקרות,,למי שזוכרת אותי מהעבר שהיתי בהריון התיעצתי פה,
    כרגע אני אם לתאומות,שנולדו שבוע 31,4
    וכרגע הן בנות 5 חודש,גיל מתוקן 3 חודשים
    ושאלתי:
    אני משלבת מטרנה עם חלב אם שאוב,לעיתם מניקה
    בד"כ הן אוכלות כל 4 שעות,אך לאחרונה הבחנתי כי :הן רעבות אפילו כל שעתים בלי עין רעה,,
    רק שיתכן וחלב אם לא מספק אותם?כי זה רק בשבוע האחרון,שיניתי ,ונונת בעיקר חלב אם,ופחות מטרנה,יתכן כי זה לא משביע אותן?
    בעבר היתי נונת 60 חלב אם,60 מטרנה,יחד,ועכשיו בעיקר 100 חלב אם,וקצת מטרנה ..
    השאלה ,הן לא רגעות ורוצות עוד',גם בלילות קמות יותר השבוע,
    אני חוששת מהמ\טרנה פגים,כי היא די מנפחת ,ואחת הבנות ניראת שקצת זה השפיעה הכמות קלוריות בלי עין רעה.,אבל הבנתי שכל התינוקטת ניראים ככה מתוקים עגלגלים,חחח
    גם ככה היא קטנה לגילה,
    מה דעתכן

7 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי בשבוע 29
    ]
  • קודם כל - כל הכבוד שאת מניקה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • בס"ד
    היי תודה על התגובות,,
    לגבי השאלה:הטם זה בסדר ונורמאלי,בלי עין רעה הכמיות דורשות?או שאולי יש בחלב שלי חוסר ויטמנים שלא מספק אותם,,

ולגבי הכל הכבוד,,על ההנקה
  • הי לך יקירתי.

תעני לפלאפון פליז

אוהבת בשמת
  • בס"ד
    ממי היי הנייד שלי לא טוב,,
    אמרתי לך,,
    ואין לי את שלך,,
    תנסי שוב אנסה להטעין אותו הוא ממש על הפנים
    יש לו כריזות,הוא לפעמים לא טוב,היה לנו פעם כלב שניראה לי הרס לי תסים שלו
    והנייד שהיה לי קבוע לקחו מעבודה עד שאחזור.
    מחכה תנבסי עכשיו,,
    ואם יש לך בזק שלחי לי למייל
  • גם הבת שלי היתה פגית בשבוע 34 ואכלה גם שלי וגם מטרנה סנסטיב של פגים ותמיד אמרתי שנראה לי שזה משמין מידי וכל הרופאים שרק אפשר ששיגעתי להם את השכל במרפאת פגים בבית החולים, רופא הילדים, רופאת טיפת חלב להמשיך עם הסנסטיב עד תשעה חודשים ובסוף בגלל שהגיעה למשקל יפה בגיל חצי שנה רופא הילדים אישר לעבור לרגיל.
    אבל לעומת זאת מצד שני בזמנו לא היה סנסטיב וכו הבת של אחותי בת 14 נולדה בשבוע 35 ולא נקראה פגית אבל היתה קטנה ואז לא היה סנסטיב ונתנו לה מטרנה רגילה והיא גדלה איתה יפה.
    אומרים שהסנסטיב מכיל כל מיני וויטמינים ומינרליים שממש נותנים לפג את החסר.
    לגבי הכמויות כנראה שהן בקפיצת גדילה תעשי מה שכתבה לך יוני 07 תוספת של מטרנה.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אכן יתכן קפיצת גדילה זה עובר מהר ומתייצב, ככול שתניקי יותר הגוף ייצר יותר לפי הדרישה וככול שתעבירי יותר למטרנה כך החלב ילך ויגמר וזו טעות לחשוב שלא מספיק זה בדיוק הזמן לתת ככול שרוצות כך יגדילו כמיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה