מעוניינת למסור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיטה חדשה של יותם, בקושי ישן עליה יש לי אותה בערך 9 חודשים והוא אולי ישן עליה כמה פעמים בודדות. אז מי שצריכה באמת ורוצה. אפשר לשלוח לי גם מייל.
    sigalit335walla.com
    המיטה בצבע בוק בלי מזרון.

[]
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי.....
  • היי סיגליתי
    יש לי חברה טובה שילדה זה עתה והיא זקוקה למיטה כמו שאת מציעה
    אם זה עדיין רלוונטי אשמח לקבל אותה שבילה
    תודה על הלב הרחב שלך

• מצטרפת לשירוש - מה עם אור?.......לא עדכנת אותנו
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • בנות באמת סליחה שלא שיתפתי המצב עים אור כזה שלצערי הוא היה אצל אבא שלו שהתנהג אליו בצורה קשה ביותר והרים עליו גם יד, למזלי אור שלט בעצמו ולא השיב למרות שכמעט כמעט הוא רצה. אבל אסף את הדברים שלו דפק פה בדלת וביקש לחזור, כמובן שאיזה אמא לא תסכים לבן שלה לחזור. אז אחרי שיחה קשה ביותר עים אור ולנוכח המצב שהוא מודע אליו הוא יתחיל לקבל טיפול לשמחתי הוא ממש ער לזה שאין משהו אחר ולצאת כמו אבא שלו הוא ממש ממש לא רוצה אז אנחנו בדרך לקבל עזרה מקצועית והלואי הלואי שזה יפתח את הדלת לחיים טובים לכולנו
  • טוב לשמוע!! מקווה באמת שהמצב ישתפר
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • מאמי...אני כל כך מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, עצם העובדה שהסכים לקבל טיפול זה כבר משהו....!!!! אני כל כך מקווה שיהיה בסדר....!!!!!
  • סיגלית אני שמחה לשמוע שאור חזר בו ונרגע כנראה שהכל היה לטובה
    תהיי איתו תמיד עם יד על הדופק
    לגביי המיטה...העברתי את הטלפון שלך לחברה שלי(אני מקווה שזה בסדר) והיא תצור איתך קשר עוד היום

תודה

• אני מאוד שמחה בשבילך שהמצב עם אור יתחיל להסתדר לכם מגיע לך רק טוב כל הכבוד שאת דואגת ככה לבן שלך והלוואי שתראי ממנו רק נחת.
    רחל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה