היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שליאני חולה היא ישנה איתנו במיטה שהיא מחלימה חוזרת לישון במיטה שלה עם מידי פעם העברות אלינו אבל רק לקראת הבוקר
אבל ................... מזה שבוע וחצי רצוף ישנה איתנו (ללא כל סיבה םשוט עצלות לקום מהמיטה ולהעביר אותה לשלה אתמול ניסיתי להחזיר אותה למיטה וווווווווווווווו ואווו איזה צרחות ובכי לא מוכנה בשום פנים להיות במיטה שלה ניסיתי בחיי שניסיתי הייתי איתה בחדר והיא לא הפסיקה לצרוח בסוף נשברתי והבאתי אותה אלינו נקרע לי הלב ליאן נסיכה שלנו 18/5/08
14 תגובות
עמוד 1
כדאי מאוד להתחיל להרדים אותה במיטה שלה, אם היא כבר במיטת נוער אפשר לשכב חבוקות ולקרוא סיפור (כיף אדיר)
ואם אתם מחליטים להעביר אותה למיטה שלה אז לעמוד בזה ולא להכנע וזה אומר להחזיר אותה למיטתה וזה אומר לא לאפשר לה להרדם במיטתכם גם לא כשהיא חולה בסה"כ אתם מעבירים לה מסרים סותרים להרדם מותר במיטה שלכם לישון את הלילה אסור ואם היא בוכה אז היא מקבלת רצונה....
לינבר את צודקת שאסור לנו להכנע אבל אתמול זה פשוט היה נורא היא צרחה ברכתה השתוללה וגם שהחזרנו אותה אלינו לקח לה זמן להרגע
לגבי מיטת נוער גם בעלי חושב שזה הפתרון זה לא מוקדם מידי ? אני חוששת שהסיפור הבא הוא שהיא תתחיל לרדת המיטה ותראה זאת כמשחק ליאן נסיכה שלנו 18/5/08
בדיוק מה שלינבר כתבה... נכון שכואב לנו כשהם בוכים, אבל רק אם תהיו עקביים, תצליחו להרגיל אותה להירדם ולישון במיטה שלה. יהיו לכם כמה לילות קשים של בכי וצרחות, אבל היא תבין את המסר ותתרגל. בהצלחה
מיטה זוגית היא מקום רק להורים. לילד אין מה לעשות במיטה הזוגית חוץ מפינוק של יום שבת בבוקר. ילד צריך לישון במיטה שלו. תקפידו להרדים אותה במיטתה ואל תוותרו [[[
בת כמה היא? מעין עברה בגיל שנה ו-9 חוד' למיטת נוער.
לינבר היא בת שנה ושמונה ליאן נסיכה שלנו 18/5/08
אם היא יורדת בקלות מספות וכיסאות אז אפשר בהחלט לעשות לה התחלה חדשה בשינה דרך מיטת נוער.
את הבת שלי לא הצלחתי להרגיל שתישן במיטה שלה כשהייתי שמה אותה במיטה שלה היא הייתה מתעוררת תוך 5 דקות וצורחת ניסיתי את כל השיטות ולא הצלחתי ומאז היא ישנה איתנו []
אנחנו בגיל הזה קנינו לגדולה מיטת ילדים, של עצמ'לה, מכירה?
זה מגיע עם מגן נפילה והן משגעותתתתת
לדעתי זה ממש לא בריא להרגיל אותה ככה לישון אתכם...... המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
גם אני מסכימה עם כול מה שהבנות אמרו. צריך להיות עקביים, אפילו אם זה קשה לשמוע שהם בוכים, אבל ככה הם לומדים. הבת שלי הגדולה מגיעה לישון אצלנו לפעמים ב-6 בבוקר עד שאנחנו (או יותר נכון אני, בעלי כבר קם ב5:30) קמים, וזה בסדר אני חושבת. אבל מלחתכילה לישון איתכם... לא כדאי. זה הורס את הזוגיות וזה גם לא טוב לילדה ]
ברור שזה לא נכון שהיא תשן איתנו ולא בריא לזוגיות מה שמפליא אותי שבצהרים אני מעבירה אותה והיא כן ישנה המיטת נוער/ילדים נראה רעיון הכי ראלי
גם אני ראיתי איזו מיטה יפה של עצמלה
תודה בנות ליאן נסיכה שלנו 18/5/08
אנחנו הזמנו את שלנו מ"מיטה לי" - הם זולים יותר ומייצרים בעצמם, בראשון לציון, אם זה קרוב לך - 03-9526632.
עשינו טקס שלם כשהמיטה הגיעה, בהמלצת שירשיר, עם בלונים ובובות פרווה המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
אני בדעה של הרוב- צריך להיות עקביים לגבי הרגלי שינה.. ואורטל- איזה חדר מהמם
טוב לי יש פתרון שעזר לנו מקווה שיעזור לכם, אני כלכך מבינה אותך כי זה בדיוק מה שעשינו עם ליאן שהיא הייתה חולה היינו מביאים אותה אלינו שהיא הייתה נרדמת חזרה היינו מעבירים אותה ואז תקופה מעצלות היינו משאירים אותה אצלינו... מה שכן הייתי מקפידה תמיד להרדים אותה במיטה שלה ואז שרצינו להפסיק היינו בבעיה כמוך. אז קודם כל הלכנו וקנינו לה מיטת מעבר לא נוער הבאנו הכל ארוז ועשינו מזה טררם שלם בכוונה שמנו לה על האריזה סרט כמו מתנה פתחנו איתה ביחד עם הרבה "יה... תראי איזה יופי איזה מתנה לליאן מיטה חדשה וואי איזה יופי ובלה.. בלה.. בלה..." הרכבנו יחד איתה גם עם הרבה רעש וטררם ואז שמנו אותה במיטה ואמרנו לה כמו גדולים כמו אבא ואמא את יודעת הרבה פוליטיקה...ואז הרדמתי אותה במיטה כמו תמיד ובמשך שבוע של סבל כל פעם שהיא הייתה מתעוררת הייתי באה יושבת לידה עד שהיא הייתה נירדמת או מתחילה להרדם ואז הייתי הולכת וככה כל הלילה צריך שבוע של סבלנות וכוח סבל לא לישון ובסוף זה עובר כל פעם שהיא הייתה בוכה הייתי אומרת לה אמא פה לידך במיטה החדשה תשני פה כמו גדולה... עוד משהו שיכול לעזור (אני לא ניסיתי אבל חברה שלי כן) זה להדביק לה תמונות שלה על ראש המיטה ולהגיד לה זה המיטה של ליאני... ובמהלך היום כל הזמן אני אומרת לה איפה ליאן ישנה- במיטה שלה.. איפה אמ- במיטה שלה, סבתא- במיטה שלה משחק כזה שיחדיר להם טוב טוב לראש... בהצלחה.. תעדכני!!!