אולי תוכלו לעזור לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני יודעת שאני לא פעילה כאן אבל אולי תוכלו לענות לי

אדיר בן חצי שנה פיתח תלות במוצץ,וכל שעה בלילה קורא לי להחזיר לו את המוצץ לפה והוא נרדם תוך 2 דק'.

אני רוצה ללמד אותו לקחת מוצץ לבד אך האם מבחינה מוטורית אתן יודעות אם זה אפשרי או לא?
    במהלך היום אם אני מגישה לו משחק הוא מושיט ידיים ולוקח בכיף אבל מוצץ לא מוכן להושיט ידיים,רוצה שאני אשים לו בפה. האם הוא ילמד לשים מוצץ בפה לבד יקרה באופן טבעי ככל שיגדל או שיש ללמד אותו זאת?

תודה על העזרה
11 תגובות
עמוד 1
  • עם להב זרמתי ובגיל 11 חודש היא שמה מוצץ לבד
    בקיצור נראה לי עדיף למצוא דרך ללמד ולא לזרום

וגם לה היתה תלות במוצץ ובגלל זה ברוב טפשותנו ועצלנותנו נתנו לה לישון איתנו במיטה במשך חצי שנה.
    פשוט סיוט!!!

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן

• אני עדיין לא הצלחתי להרגיל את אופירי לקחת מוצץ
  • אני לא זוכרת איך זה היה עם נועם... אבל אולי תנסי כשאת קמה במקום לשים לו את המוצץ בפה לשים לו אותו ביד ולהגיד לו- קח שים בפה...
    בהצלחה!!!

• אני חושבת שעם הזמן הם לומדים לחפש את המוצץ לבד במיטה
    לא רוצה לייאש אתכן אבל עמיתי שלי בת שנתיים וחצי ומעירה אותנו בלילה למוצץ
    מפונקת

• איזה חמודות שעניתן לי תודה לכן
  • הוא קטן מדי, באזור גיל שנה וחצי הם לומדים לשים אותו לבד

מה שכן - אנחנו היינו שמים לגדולה שלי איזה עשר מוצצים במיטה שלה כך שהיא למדה לבד למצוא ולהכניס לעצמה לבד
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • נכון ממי אני ממש בקושי מיתחברת למסנג'ר
    אין לי תאמת זמן
    אבל אני פה
  • אורטל אתן לא נושכות אני יודעת,מה שלומך??
  • יובל שמה לבד את המוצץ בפה, לרוב גם מתוך שינה (בכי של שנייה ואז מוצאת וסותמת פיה בעצמה
  • אני גם חושבת שאי אפשר ממש ללמד אותם..זה יבוא באופן טבעי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה