היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייייייי....... מה קורה בנות? מרגיש לי המון זמן שלא הייתי כאן ( אם שמתן
7 תגובות
עמוד 1
וואי מאמי רפואה שלמה לבובה
אם זה וירוס - אחרי ארבעה ימים גג כבר צריך לראות שיפור.
היא משתעלת הרבה? אם כן - אני לא הייתי מוותרת ומבקשת צילום ריאות. המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
שתרגיש טוב הקטנטונת
ענבלי - תודה ממי ומחזיקה
היי מאמי, אצלנו היה ככה בדיוק, והרופא טען שאין כלום. השיעול רק הלך והתגבר, הוא היה מקיא את נשמתו ומתפתל, מסכן, מרוב לחץ להשתעל. עד... שהלכנו לרופא אחר שאבחן... דלקת ריאות. אחרי יום וחצי של מוקסיפן פורטה הוא כבר הרגיש יותר טוב, ועכשיו - אחרי 4 ימים הוא כבר כמו חדש. אל תוותרי, יש עכשיו דלקת ריאות שמסתובבת, אני שומעת המון על דלקות ריאה. תרגישו טוב במהרה...
מותק, אני הייתי יומיים ככה, וביום השלישי הרופא שלח אותי לצילום כי לא היה שיפור ושם גילו לי דלקת ריאות כל צד ימין.....
לא רוצה לצער - אבל לי זה נשמע דומה למה שהיה לי.....ולמבוגר זה סיוט, אז קל וחומר לתאיר המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il