שאלת שמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך לעזאזל גורמים להם לישון עם שמיכה??
    יותם לא מוכן להתכסות, הוא מוריד ממנו את השמיכה ויוצא שהוא קם בבוקר קפוא כמו ארטיק
23 תגובות
עמוד 1
  • סורי, אין לי תשובה

• אולי תשימי את קצוות השמיכה ככה בין המזרן הוא ישן במיטת תינוק עדיין?אם כן אפשרי וחוץ מזה תלבישי אותו בפיגמה ממש חמה וגם גרביים זה מה שאני עושה היא ישנה לי גם על השמיכות..

• אוי הדסקה כמה שזה נשמע מוכר
  • חחחח כנראה זה בגנים של כל הילדים
    גם ליאן מעיפה את השמיכה כל לילה ואני
    כמה המון בכדי לראות אם היא כבר ארטיק או לא...
    אין לי עיצה בשבילך
  • חסכת לי פתיחת שרשור בנושא

• וולקאם טו דה קלאב

שתי הפרימדונות שלי לא אוהבות שמיכות
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • תגידי , למה שעון שבת לא אפקטיבי ?
    בעלישם לירין שעון לרדיאטור שעה כן - שעה לא
    וכשאני נכנסת - גם כשזה בהפסקה- החדר חמים ונעים !
    אבא של בעלי סיפר לי לפני כמה ימים שהוא היה "קושר "את השמיכה למיטה.
    מכניס את הקצוות למתחת למזרון ואז הם לא יוצאים מהשמיכה - זה כמו שק שינה.

לפחות ארטיק טעים , לא?
  • אכן שאלת השאלות...
    בסוף זה עובר
  • אכן שאלת השאלות...
    בסוף זה עובר
  • שחר ישן רק עם שמיכת קטיפה מעפנה כזו של תינוק ולא מוכן להתקרב לפוך. איך שהוא מריח את הפוך הוא ישר משמיע קול לא שבע רצון במיוחד ומעיף אותו...

אני מלבישה אותו ב2 גופיות ופיג'מה ארוכה וגרביים. ואחרי שנרדם מכסה בכ"ז בפוך עד שהוא יעיף אותו. הלילה האחרון גם שמתי מזגן עם שעון שבת כי היה קפוא.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • כנל גאיה...בבוקר תמיד מוצאת אותה ישנה על השמיכה ועם הראש הפוך
  • אור ישן ככה:
    גופייה חמה
    פיג'מת פלנל.
    גרביים.
    מעל הכל אוברול כולל רגליות - מפליז.
    מצעי פלנל.
    מלחמתי הארורה בהעפת השמיכה עדיין לא תמה, אם כי יש שיפור. הוא הבין כנראה שמ-מ-ששששש קררררררררררררררררררר בלילות, והפוך הוא לא אויבו הטבעי של הילד.
    אבל אני חושבת שלילד שיש שנאה כרונית לשמיכה, מצעי פליז או לפנל יכולים להיות יעילים. כי גם מגע עם הסדין או ציפית הכרית מפליז/פלנל הוא מגע נעים ומחמם משהו... (בטח יותר מ"סתם" כותנה...)

• לי גם הייתה תבעיה הזו ואני מלבישה אותם טוב בסליפרים אוברול עם רגליות מפליז מחחמם
    מאוד ואני לא שמה חימום והחלפנו אם הילדים חדר שינה הם ישנים עכשיו בחדר הפנימי אז יותר חם

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • לרדיאטור, בכל מקרה לחדשים, יש טיימר וברגע שמגיע לטמפרטורה שנקבעה הוא מכבה את עצמו. כך שמבחינת צריכת חשמל זה לא יקר יותר. אני קיבלתי חשבון חשמל ואני מחממת לילדה כל הלילה והחשבון לא היה גדול יותר באופן משמעותי מלפני שהשתמשתי בו.
    [url=http://www.wishafriend.com/glitter/]
  • מצטרפת לשרוני עם הפליז
    אצלי שתיהן עם שתי שכבות כל אחת
    מצעי פליז
    אם אין אז אפשר לשים שמיכת צמר כסדין
    ולטייל בלילה...
    אין הרבה מה לעשות.....

• יש באיקאה מוצר שנקרא "שק שינה" לתינוקות, לדעתי זה הפתרון בשבילך
  • מיכוון שרדיאטור כל הלילה זה מלאאא כסף... אנחנו קנינו ומאאאאאאאאוד מרוצים ממזגנית.
    זה עלה 200 ש"ח
    מתקינים את זה ממש גבוה בקיר - עמו מזגן - אבל זה חימום
    ויש לו טיימר.

אני מלבישה את שניהם עם גרביים וגם ככה אני מתעוררת מידי פעם בלילה... וכמה לכסות אותם.

• אני מלבישה לשקד בלילה רגלית, בגד גוף, גרביים ופיג'מת פליז. והמזגן דולק בלילה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אצלינו הבעיה הפוכה

• נושא מוכר וכאוב מאד...

[/center]
  • אוברול פליז עם רגלית ,מתחת גופיית פלנל - ואני רגועה...
  • זה עובר עם הגיל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה