מי יכולה להסביר לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זה בדיוק ריפוי בעיסוק ובאיזה מצבים צריך את זה?

מיטל
8 תגובות
עמוד 1
  • ני אתן לך דוגמא-כשהייתי במזרע היתה שם מרפאת בעיסוק
  • אני יודעת שזה טיפול דרך אומנות, משחקים, יצירות,
    אבל מה משיגים בשיטת הטיפול הזאת ובאיזה מקרים צריך את זה?

מיטל
  • צריך את זה למקרים של מתח נפשי או בעיה פיזית(לפעמים זה משולב עם ספורט) זה מחזק את הגוף והנפש

אמא לשני מלאכים

• ריפוי בעיסוק מיועד "לרפא" איזושהי בעיה

לדוגמא כרמלי הלכה לריפוי בעיסוק בגלל שיש לה בעית דיסגרפיה שזו בעיה בכתיבה, היא כתבה צפוף ובלי רווחים, התפיסה המרחבית שלה בכתיבה היתה לקויה
    בריפוי בעיסוק יש להם כלים לעזור לתקן את הבעיה, אם זה במשחקים מותאמים ואם זה בעבודות כתיבה וכו'

גם בעייה תחושתית זו בעיה שניתן לטפל בה בריפוי בעיסוק, מוטוריקה גסה/עדינה, היפראקטיביות ועוד ועוד...

• ריפוי ועיסוק לילדים צריך הפנייה מפסיכולוג ילדים שיקבע שהילד צריך ריפוי ועיסוק

בדרך כלל שיש בעיה עם ילד הגננת ממליצה לגשת לנורולוג
    ואז הנורולוג נותן הפניה לפסיכולוגית שהיא עושה הבחנה לילד ושם מתחיל התהליך

אם את רוצה חוות דעת את גם יכולה לבקש הפניה לנורולוג מרופא המשפחה לא חייב מגננת

אני חושבת שגם כדאי להתייעץ עם הגננת איך הילד בגן הרבה פעמים התנהגות בבית שונה מאוד מהתנהגות בגן
  • www.isot.org.il
    תקראי, כתוב במדויק.

• תודה בנות!
    לא יצא לי לקרוא לעומק את הלינקים אבל אעשה זאת בצהרים שהילדים ישנו

מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה